3. 1. Česa vsega se naučiš

Vesela sem, da želiš pripraviti svoje prve brezglutenske droži. Naj ti pokažem, kako preprosto je to. 

Tukaj se naučiš, katere pripomočke potrebuješ, kakšne so posebnosti brezglutenske moke in katera najhitreje zaštarta, kakšni naj bosta voda in temperatura prostora, kdaj so droži uporabne:

kakšni naj bodo vonj, okus, struktura dobrih droži.

Izveš, kaj je slavni sos-korak in zakaj je pomembno, da poimenuješ svoje droži, kako jih shraniš, koliko si jih moraš pustiti v kozarčku za naprej, preden jih nahraniš, koliko droži uporabiš v receptu.

Najbolje, da kar zadroživa.

DROŽOPOMBA: V primeru celiakije uporabi deklarirano brezglutenske sestavine in pazi, da ne pride do navzkrižne kontaminacije z živili, sestavinami, ki vsebujejo gluten.

*Nobenega dela tega tečaja ni dovoljeno reproducirati, kopirati ali kako drugače razmnoževati ali dati na voljo v javnost ali posredovati komurkoli drugemu, ki ni kupil tečaja.

@Avtorica tečaja je Anita Šumer, drožomanija/sourdoughmania, 2022. Vse pravice pridržane.

Imaš kakšno vprašanje ali komentar? Klikni tukaj.
Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentiraj

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)