Drožomanija Klub – Prvi slovenski klub za peko z drožmi – JUNIJ 20

​ZALJUBLJENA V DROŽI ŽE OD 2012

IN LOVE WITH SOURDOUGH SINCE 2012

​Vrata odpira prvi slovenski članski program peke z drožmi …

Pridrožite se Aniti v klubu zvestih ljubiteljev naravne peke z drožmi in dvignite svojo peko na popolnoma novo raven

​Vstop v program je možen le še …

T​oplo pozdravljeni, dragi drožomani in drožomanke!

​Neizmerno me veseli, da vas zanima ta edinstveni in PRVI klub ljubiteljev peke z drožmi v Sloveniji.

Moje poslanstvo najbrž že dobro poznate ー da vas pripeljem do spoznanja: “Brez droži mi živeti ni.”

In resnično mi je toplo pri srcu, ko iz dneva v dan opazujem vedno več navdušenja nad naravno peko kruha.

Vem, morda se vam ob tej moji odločitvi o ustanovitvi članskega programa poraja vprašanje “Zakaj?”, in povsem vas razumem.

Že dve izdani obsežni knjigi o droženju, s številnimi recepti, fotografijami in nasveti bi samo po sebi lahko bili dovolj.

A obstaja nekaj, kar me vedno znova navdihuje bolj kot vse drugo …

Seveda …

Gre za vaše številne odzive na delavnicah v živo in v zadnjem času tudi na mojih videopogovorih v živo.

In na podlagi tega sem se spraševala: “Koliko je še vprašanj? Koliko dilem? Koliko izzivov? In koliko jim še lahko predam znanja?”

Ogromno!

To je razlog, da sem usmerila vso energijo v ustvarjanje tega drožastičnega Drožkluba, ki bo vašo peko vseskozi dvigoval na čisto novo raven.

Četudi že imate mojo prvo knjigo, ali pa ste naročili mojo drugo (čestitam, mimogrede!), vam bo tale Klub odprl nove drožrazsežnosti.Obstaja namreč velika razlika med napisanim in videnim v živo ali na videoposnetku.

In to je tisto, kar bo skrbelo za vaš napredek.

Ker pa imajo delavnice v živo običajno omejeno število mest in povzročajo preglavice z usklajevanjem urnikov, sem za vas pripravila več kot 50 videoposnetkov, oziroma več kot 4 ure posnetega materiala, o podrobnostih iz sveta droženja.

Učne urice pa si boste popolnoma prilagodili svojim željam. 

A to še zdaleč ni vse

​Za moje zveste sledilce in prijatelje …

Če me že dolgo spremljate in ne potrebujete dodatnih informacij, si lahko zagotovite svoje mesto v tem edinstvenem klubu s klikom spodnjega gumba …

​*Prijave sp​​​​rejemam le do 14. 6. 2020, do 23:59*

Kaj vas čaka v klubu? 

 • Neomejeni dostop do 38 videoposnetkov o osnovah peke kruha in krušnih izdelkov (moke, priprava in skrbi za droži, SOS, 25 videokorakov od zamesa do peke; gnetenje, vzhajanje in oblikovanje hlebca in štruce, pogače, pice ter žemljic; pravilno shranjevanje kruha, uporaba droži v druge namene itd. ー po knjigi Drožomanija).
 • ​​BONUS dodatnih 11 videoposnetkov za sladko droženje (priprava sladkega drožnega nastavka, SOS za sladki drožni nastavek, priprava obogatenega testa, postopki oblikovanja po knjigi Slana in sladka drožomanija).​​​
 • SKUPAJ več kot 50 VIDEOPOSNETKOV, kar pomeni več kot 4 ure videomateriala (svojo peko si tako organizirate po svojih željah, korak za korakom, v svojem tempu).
 • Vsak mesec vas bo razveselil nov video ali slikovni recept v napredni in uporabniku prijazno oblikovani spletni platformi (​v programu se boste počutili kot doma in vam bo ne glede na “računalniško usposobljenost” prijetno).
 • Vsi posnetki so vam na voljo 24/7 ​ー v času članstva (do platforme lahko dostopate iz vseh naprav – telefona, računalnika, tablice)
 • Nenavadni in atraktivni kvizi, ki vam bodo razkrili, kakšno je vaše drožoznanje (brez tega lahko včasih podcenjujete ali precenite svoje znanje in spretnosti naravne peke kruha in ostalih drožbot).
 • ​​​​Posnetki vseh videopogovorov in odgovorov na vprašanja v živo (če kakšnega zamudite, vas bo čakal na platformi).
 • ​Posnetki vseh intervjujev z mojimi partnerji in znanimi osebnostmi iz sveta peke (urnik ogleda si boste lahko prilagodili svojim željam).
 • Posnetki intervjujev in članki strokovnjakov za prehrano in zdravo življenje (poleg zdrave peke se bomo usmerili tudi na druga področja zdravega življenja).
 • Tematske peke ob predhodno dogovorjenih terminih (na primer ob praznikih ali posebnih priložnostih se bomo vnaprej dogovorili, da skupaj spečemo drožbrote, ki so značilne za določene praznike).

Še več stvari, ki jih prejmete z vstopom v klub …

 • Z vstopom v klub vam je na voljo dostava mojih droži ー Rudla ー na dom (če si želite preizkusiti več kot 8 let stare droži).
 • ​​Večkrat letno boste prejeli posebne “VIP” e-novičke samo za člane Kluba Drožomanija (v njih vam razkrijem številne recepte, drožaste podrobnosti ter zanimivosti, za katere boste izvedeli prvi).
 • Možnost sodelovanja pri pripravah vsebin ter receptov (da boste dobili točno to, kar potrebujete ー tudi dodajanje novih tehnik).
 • Številna sodelovanja v ekskluzivnih nagradnih igrah v sodelovanju s poslovnimi partnerji (kaj takega ne boste videli nikjer drugje).
 • Odgovore na vprašanja V ŽIVO, v zaprti FB-skupini, vsaj 2-krat mesečno (pogovor v živo, kjer bom odgovarjala na vaša predhodna vprašanja; posnetki bodo torej naloženi v spletno platformo).
 • 20-% popust na vse delavnice v živo (po mnenju mnogih udeležencev je to res edinstveno doživetje, saj lahko na njih droži in testo ter celotni postopek doživite z vsemi čuti).
 • ​​​​Redna skrb za raznolike ugodnosti v sodelovanju z mojimi poslovnimi partnerji (to vas zna prijetno presenetiti, saj imam številne partnerje po vsem svetu).
 • Možnost pošiljanja vprašanj za moje intervjuje z različnimi strokovnjaki peke z drožmi (v Sloveniji in tujini), mlinarji, peki, kmeti, ponudniki domačih in lokalnih dobrot ter strokovnjaki za zdravo prehrano (posnetki se naložijo v spletno platformo).
 • Podpora in interakcija z drugimi člani Kluba Drožomanija v okviru zaprte FB-skupine (četudi vam kdaj sama ne bom mogla takoj odgovoriti na vprašanja, si boste lahko med seboj ogromno pomagali).

Te drožastične vsebine navdušujejo Slovenijo in svet …

Čudovito darilo za zagnane drožomane in drožomanke 

Ker sem nad rezultatom trdega in srčnega dela, ki sem ga vložila v ta klub, neverjetno navdušena, si ne morem pomagati, da vam nečesa ne podarim …

Zato bo PRVA oseba, ki se včlani v Klub Drožomanija, prejela podpisano 1. knjigo Drožomanija ali pravkar izdano 2. knjigo Slana in sladka drožomanija (po izbiri).

Vsi, ki se včlanite v roku 24 ur od objave te drožastične ponudbe (ta se je zgodila v ponedeljek, 8. junija ob 13:00), prejmete komplet Kluba Drožomanija, sestavljen iz trajnostne vrečke Drožomanija, beležke iz recikliranega materiala ter kemičnega svinčnika (vse skupaj v vrednosti 15 €).

Ker je ponudba časovno omejena, torej prijave sprejemam le do 14. 6. 2020, do 23:59, vam v tem času “pripada” tudi posebna cena.

In ko smo ravno pri tem, vas verjetno tudi zanima …

Kakšna je cena?

Dobro vprašanje : )Ker vas znotraj članskega programa že čaka ogromno obstoječih videovsebin in ostalih materialov, ki bodo vaše znanje peke z drožmi dvignili na nov nivo, so mi mnogi svetovali, naj ceno za vstop precej “zasolim” ali pa vanj ne vključim *VSEH* že posnetih vsebin.Ampak …Ker si želim nad drožoživljenjem navdušiti čim večje število ljudi in poskrbeti za napredek pri naravni peki, sem se odločila, da tega “nasveta” ne bom upoštevala.Ob vstopu v Klub Drožomanija boste takoj prejeli vse čudovito posnete in profesionalno zmontirane vsebine, ki sem jih za vas pripravljala v zadnjih mesecih.Edini predpogoj za to pa je, da se odločite za vsaj polletno (ali letno) članarino. In ja ー ker boste prvi, ki se pridrožite, boste svojo naročnino prejeli po posebni ceni.Naj vas le opozorim ー ta posebna ponudba traja le do 14. 6. 2020, do 23:59!

Po tem datumu se bo cena skoraj zagotovo zvišala ー pa tudi ne vem, kdaj bo naslednji vstop ponovno mogoč.

Kot rečeno, lahko izbirate med polletnim in letnim članstvom …6-mesečna članarina v Klubu Drožomanija je lahko vaša le za 97 €, celoletna 12-mesečna članarina pa 167 €.V kolikor pa želite plačati po obrokih, so vam na voljo tudi 3 plačilo po 35 € : )

Po tem polletnem oziroma celoletnem najemu lahko plačujete mesečno ceno, ki znaša le 14,97 €. 

Ja, prav berete …

Za le 0,54 € na dan (v primeru polletne članarine) boste dostopali do več kot 50 videoposnetkov, imeli neomejen dostop v času članstva, prejemali številne ugodnosti v sodelovanju s partnerji, imeli vsaj 2-x mesečno možnost pogovora z mano ter prejemali “VIP” e-novičke, ki bodo namenjene zgolj vam.

Seveda ne pozabimo še na številne druge prednosti ​ー naštete med vsebino programa ー ter na možnost podpisane knjige (če pohitite) ali darilnega kompleta.

Prav tako bodo vse nadaljnje vsebine oblikovane predvsem po VAŠIH željah!

Dobro, takole storimo …

Če kljub vsemu menite, da članstvo v tem izjemnem drožastičnem klubu ne bo pripomoglo pri vaši naprednejši peki z drožmi, vam ne bom prav nič zamerila.

Še vedno si lahko z mojima knjigama in sledenjem moji strani na Facebooku ali Instagramu veliko pomagate.

Če pa je to nekaj, kar vam je resnično ogrelo srce, vas toplo vabim, da si v nadaljevanju preberete, kako se lahko prvi pridrožite temu fantastičnemu klubu …

Kako lahko tudi vi smuknete v Klub Drožomanija, dokler je še na voljo 

Zelo preprosto …

Prvi korak je ta, da kliknete rjavi gumb​ nekaj vrstic nižje, ki vas bo popeljal v mojo spletno trgovino.

Tam izberete, ali si želite polletno ali letno naročnino ter izvedete naročilo. ​

V roku 24 ur* boste na svoj e-mail naslov, ki ste ga uporabili pri nakupu, prejeli povabilo v zaprto Facebook skupino ter dostop do platforme, kjer vas bo čakal pozdravni posnetek.*Ker Klub Drožomanija svoja vrata odpira prvič in preprosto ne znam predvideti, kaj se zna zgoditi ob velikem številu novih članov, mi, prosim, oprostite, če boste na dostopne podatke čakali do 48 ur : )

V njem vam bom vse potrebne informacije o uporabi programa obrazložila v nekaj minutah, nato pa boste prosti, da raziskujete po vseh čudovitih vsebinah, ki sem jih za vas pripravila v klubu.

Tako, da …

Če se vam zdi to nekaj neverjetnega in menite, da boste s članstvom hitreje in uspešneje napredovali pri peki zdravih drožbrot, vas vabim, da kliknete spodnji gumb in skupaj z mano pričnete to novo popotovanje z drožmi …

Komaj čakam, da ustvarimo to posebno drožino in skupaj napredujemo.

Topel drožasti pozdrav in naj droži,

​ Anita Šumer

P.S. Če še niste povsem prepričani, da je Klub Drožominja nekaj najbolj drožastičnega, kar sem v življenju ustvarila, si lahko preberete najpogostejša vprašanja in odgovore ter nekaj zadovoljnih mnenj udeležencev preteklih delavnic v živo …

Najpogostejša vprašanja in odgovori

​#1 Komu je namenjen Klub Drožomanija?

 • vsem, ki imate vsaj eno ali kar obe moji knjigi (oziroma ste oddali prednaročilo za drugo),
 • vsem, ki nimate moje knjige pa vam tudi bolj ustreza učenje droženja z videoposnetki (v vašem tempu),
 • vsem, ki želite pri svoji drožopeki nenehno napredovati,
 • vsem, ki bi radi z menoj ustvarili drožino ljubiteljev peke z drožmi,
 • vsem, ki si želite imeti več interaktivnih pogovorov z menoj in cenite mojo pomoč,
 • vsem, ki se novičk iz drožoživljenja ne naveličate.

Ne glede na vaše predznanje je članstvo v klubu primerno za vas. Ker vsebuje vsebine od osnove do napredne peke ter je dostop v času članstva neomejen, ni strahu, da vam slej ko prej ne uspe napredovati.

#2 Kdo sem Anita Šumer?

Sem neizmerno zaljubljena v droži in ta moja strast je postala tudi moje poslanstvo. Peko z drožmi poučujem po Sloveniji in po svetu, sem ambasadorka pobude Quest for Sourdough in avtorica mednarodne uspešnice Drožomanija, ki je na voljo v 5 jezikih.

Prav tako sem pred kratkim tudi razpisala drožastično prednaročniško ponudbo za svojo 2. knjigo Sladka & slana Drožomanija, ki je namenjena naprednim drožomanom in drožomankam.

Sicer pa sem univerzitetna diplomirana prevajalka in profesorica angleškega jezika, a to je samo moja formalna izobrazba. Od nekdaj sem rada ustvarjala in se ukvarjala s športom.

A samo sebe sem našla v peki z drožmi.

To je moja meditacija, sprostitev, možnost, da se umetniško izražam in hkrati delim svojo strast in navdušenje do te zdrave in slastne peke z drugimi.

Kruh in druge dobrote z drožmi pripravljam že od leta 2012. V svetu sem postala znana, ko sem svoje dobrote oktobra 2016 začela deliti na Instagramu @sourdough_mania, kjer imam po dobrih treh letih in pol več kot 82.000 sledilcev z vsega sveta.

Peka z drožmi me je popeljala tudi po svetu ‒ poučujem jo doma in v tujini, kot na primer na Portugalskem, v Rusiji, na Jamajki, Tajskem, v Singapurju, na Hrvaškem, v Angliji, Belgiji, Franciji, na Kitajskem in na Nizozemskem.

Ustanovila sem tudi prvo slovensko Facebook skupino Drožomanija (peka z drožmi), ki združuje že več kot 21.867 drožoljubov.

#3 Kako se bo moje življenje spremenilo na bolje, če se včlanim v Klub Drožomanija?

S članstvom v Klubu Drožomanija boste prejeli veliko znanja in izkušenj iz moje 8-letne prakse ter veselja ob izboljšanju življenja zaradi najboljše peke ­ー peke z drožmi.

​Nadgrajevali boste lahko svojo drožopeko in jo dvigovali na nov nivo.

Dobili boste nov navdih, kje vse lahko uporabite droži.

Skupaj bomo pekli po korakih in v ritmu, ki vam najbolj ustreza.

Pri drožpeki boste postali samozavestnejši, saj vam bom s svetovanjem stala ob strani, da ne boste nikoli obupali in si boste samo še bolj ponavljali ”Brez droži mi živeti ni”.

Skupaj bomo ustvarjali vsebine v Klubu Drožomanija, da vam bodo karseda koristile.

Ogledali si boste lahko številne intervjuje s strokovnjaki peke z drožmi (domačimi in tujimi), ki bodo z vami delili svoje izkušnje in znanje. Postavljali jim boste lahko tudi svoja vprašanja.

Predvsem pa vas bom spodbujala na vaši drožasti poti, da nikoli ne boste odnehali, kar pa vam samo z nakupom moje knjige ne morem garantirati : )

#4 Bo vse skupaj prezahtevno zame?

V programu lahko najdete en kup vsebin za začetnike. Poskrbljeno je tudi za redno napredovanje, da ne “zaspite”.

Poleg tega pa je dostop do vsebin, v času trajanja članstva, neomejen in vam bodo vedno na voljo. Tako si jih boste lahko ogledali kadar koli in kjer koli boste želeli v svojem lastnem ritmu.

Za ogled tudi ne potrebujete računalnika, saj ima platforma Kajabi tudi svojo aplikacijo za prenosni telefon. Nasveti, recepti, tehnike, svetovanja in intervjuji bodo tako vedno z vami : )

#5 Je treba po plačilu članarine še kaj dodatno kupiti?

Seveda ne!

To je moj popolni program drožopeke, ki se bo samo še nagrajeval z vsebinami in širil kot sveže nahranjene droži. Nič vam ne bo treba dodatno kupiti znotraj programa.

In kot člani Kluba Drožomanija prejmete v darilo tudi 20 % popusta na vse moje nadaljnje delavnice v živo, v času trajanja vašega članstva.

Kljub temu da bom svoja drožoznanja predajala v spletni obliki, to ne more nadomesti pristnega stika in drožastičnega vzdušja, zaradi katerih se je mojih delavnic v živo udeležilo že več kot 1300 ljudi.

V živo občutiti testo pod prsti, povonjati droži, ki so res v formi, se podrožiti z enako navdušenimi drožomani in drožomankami, okusiti drožbrote iz krušne peči … No, tega spletni program žal (še) ne more prenesti.

#6 Kako poteka naročilo?

Korak 1: Odločite se, da je Klub Drožomanija nekaj najbolj drožastičnega, kar ste videli v življenju, in kliknete gumb, ki vas čaka čez nekaj vrstic.

Korak 2: Izpolnite obrazec in izberete način plačila ter pošljete podatke.

Korak 3: V roku 24 ur boste na svoj navedeni e-mail naslov prejeli dostopno povezavo in uporabniške podatke za spletno platformo.

Korak 4: Vstopite v program in preprosto uživate v številnih drožvsebinah, ki vas čakajo.

Korak 5: Če ste bili dovolj hitri, kaj kmalu na navedeni naslov prejmete še DARILO   : )

Korak 6: Vaše popotovanje po drožoklubu se prične in vaša kuhinja postane prava čarovnija.

Pišite miPogoji poslovanjaPiškotkiGDPRVračilo blagaPlačilo in dostavaFotografije: Primož Lavre, Nik Jarh Anita Šumer

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)