Osvoji umetnost peke kruha z drožmi

Nauči se speči najboljši kruh z drožmi, ki je bolj zdrav in zelo slasten!

Kaj pridobiš z nakupom tečaja?​

✔ neomejen dostop do vsebine tečaja,

✔ 16 videoposnetkov,

✔ 2 recepta – s belo moko in s 30 %  polnovredne moke,

✔ dodatne nasvete in trike iz moje desetletne drožoprakse,

✔ urnik peke med vikendom ali med tednom,.

Kako lahko kar takoj pričneš s peko kruha z drožmi? Povsem preprosto!

Kanček radovednosti, želja po svojem prvem doma pečenem kruhu in nekaj mojih nasvetov, ki jih dobiš ob spremljanju UČNIH URIC PEKE KRUHA Z DROŽMI … In že lahko pripravljaš droži, mesiš testo in čakaš pred pečico, da ven potegneš kruh s pokajočo skorjico, ki omamno diši.

Dovoli mi, da ti pokažem in te naučim ...

✔ kaj so droži, kako skrbeti zanje in kako jih hraniti,

✔ zamesiti testo z drožmi,

✔ vzhajati in oblikovati testo v hlebec ali štruco,

✔ vzpostaviti urnik peke, ki ustreza tvojemu načinu življenja,

✔ potrpežljivosti in vztrajnosti.

Nauči se speči najboljši kruh z drožmi, ki je bolj zdrav in zelo slasten!

 

kdo je tvoja učiteljica drožopeke?

ANITA ŠUMER,
avtorica najboljše knjige o kruhu

Napisala sem 3 najbolje prodajane knjige, ki so prevedene v 5 jezikov. Z njimi sem osvojila naslov Najboljša knjiga o kruhu na svetu na mednarodnem tekmovanju Gourmand World Cookbook Awards.

Moja krušna umetniška dela so  predstavili Insider, Daily Mail, Bored Panda, UNILAD, Freeda, Food and Wine, Martha Stewart.

Moje poslanstvo pa je pripeljati peko z drožmi in lepoto v vsak dom, tudi tvoj, na preprost in lahkoten način. Kruh, pripravljen z drožmi, je namreč okusnejši, bolj hranljiv in bolj zdrav. 

Pridroži se mi na poti peke kruha z drožmi in se prepričaj, da je droženje lahko zelo zabavna aktivnost, pri kateri se sprostiš in povežeš s seboj.

Kaj o video tečaju droženja pravijo kupci?

Sabina V. J.

Nad Anitinim tečajem drožopeke sem bila zelo presenečena.Predstavljala sem si, da je peka z drožmi zelo zapletena, zato sem z uporabo droži vseskozi oklevala.Dejansko pa nas je Anita pripeljala do prelepega hlebčka s parimi čisto preprostimi napotki in pokazala, da je gojenje in uporaba droži tako zelo preprosta, da lahko poskusi čisto vsak.

Barbara R.

Spletni tečaj priporočam tistim, ki nimajo veliko časa in bi se peke z drožmi radi naučili hitro …Čisto prvi drožasti kruh sem z njeno pomočjo pripravila na njeni delavnici, tokrat pa sem se odločila še za njen spletni tečaj.Pri vsakem koraku se lahko zadržim kolikor potrebujem in pogledam.Anita razloćno prikaže kako nahraniti droži, preveriti, kako so narasle, kako umesiti testo in kako narediti potege in prepogibe.Najbolj od vsega pa mi je všeč, ker te Anita tudi časovno vodi od hranjenja droži do peke kruha.

Vanja M.

Kruhec smo pojedli, še preden sem ga uspela sploh fotografirati …Glede na moje prejšnje poskuse lahko rečem, da je bil ta končno tisti “tapravi”.Tebi in odlično izpeljanemu tečaju se lahko zahvalim, da končno razumem postopek priprave kruha in skrb za droži.Bravo!Tvoja pozitivna energija je neizmerna in zelo nalezljiva! Le tako naprej. Pravi sonček si 🌞

Ana T.

Zelo so mi koristili praktični prikazi, to, da je Anita vmes pogledala kako mi gre, mi dala dodaten nasvet.Kot bi bila v moji kuhinji.Všeč mi je njena preprostost, odprtost in motivacija.Ko res nič ne komplicira.

Podatki plačnika

Dodatne informacije

Your Products

Izdelek
Količina
Cena
Kruh z drožmi - Video Tečaj (#10328)
+
24,95 

Vaše naročilo

IzdelekDelni znesek
Kruh z drožmi - Video Tečaj  × 1
24,95 
Delni znesek24,95 
Znesek24,95  (vključuje 4,50  DDV)
  • Plačaj preko PayPal-a.

Pogosto zastavljena vprašanja

“Anita, zanima me …”

Droži so preprosta zmes moke in vode, ki na toploti začne spontano fermentirati.

Kruh in dobrote z drožmi so lažje prebavljive in prijaznejše za naše telo. Z daljšo fermentacijo omogočimo našemu telesu, da izkoristi čim več mineralov in vitaminov, ki so naravno prisotni v žitih.

Veliko se zgodi že v testu, še preden ta pride v dišeči in hrustljavi obliki v naše telo. Zahvalimo se lahko dolgi fermentaciji.

Mlečnokislinske bakterije in divje kvasovke med počasnim vzhajanjem razgrajujejo tudi gluten. Kruh z drožmi ni brez glutena, je pa našemu telesu prijaznejši!

Sem že omenila mlečnokislinske bakterije? Rezultat je bolj homogena in nežna struktura kruha.

Ne, videotečaj je vnaprej posnet, tako da lahko do njega dostopaš kadar koli in kjer koli želiš, le internetno povezavo potrebuješ. Po nakupu dobiš email z dostopom do tečaja, zato preveri neželeno pošto ali promocije.

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)