DELAVNICA V ŽIVO: Ekspresno poenostavljeno droženje z Anito Šumer na Primorskem

99,00  DDV vključen

Se želiš naučiti peči bolj zdrav kruh brez nepotrebnih dodatkov? Peka kruha je zares lahko enostavna in hitra, le naučiti se moraš pravilnega postopka!

Pridruži se praktični delavnici v živo z Anito Šumer, kjer ti bo v dobrih 2 urah prikazala celoten proces peke kruha z drožmi in te naučila vse potrebno o drožeh, da jih boš lahko uporabljal/-a tudi pri nadaljnji peki. Tokrat v Dicači, natančneje v piceriji Etna.

Prejmeš tudi DARILO v vrednosti 40 €!

8. 10. 2024 v Divači (picerija Etna) od 17.30 do 20.30

Število mest na delavnici je omejeno – prosta SAMO ŠE 3 MESTA!

EKSPRESNO POENOSTAVLJENO DROŽENJE = HITREJE NE GRE

Praktično-prikazna delavnica v živo

8. 10. 2024 od 17.30 do 20.30 v Divači

Picerija Etna

Skupaj drožimo dobri 2 uri, naučimo pa se vsega o drožeh in peki z njimi na poenostavljen način. Tako, da prav vsi razumejo.

EKSPRESNO POENOSTAVLJENO DROŽENJE = HITREJE NE GRE

Praktično-prikazna delavnica v živo

29. 5. 2024 od 17.30 do 20.00 na Primorskem

Vinjole nad Portorožem

Skupaj drožimo dobri 2 uri, naučimo pa se vsega o drožeh in peki z njimi na poenostavljen način. Tako, da prav vsi razumejo.

EKSPRESNO POENOSTAVLJENO DROŽENJE = HITREJE NE GRE

Praktično-prikazna delavnica v živo

8. 10. 2024 od 17.30 do 23.00 v Divači

Picerija Etna

Skupaj drožimo dobri 2 uri, naučimo pa se vsega o drožeh in peki z njimi na poenostavljen način. Tako, da prav vsi razumejo.

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

Ta delavnica je zate:

Primerno za

peko z glutenom

KAJ VSE JE VKLJUČENO V CENO?

Preprosteje namreč ne gre.

PREJMEŠ TUDI DARILO V VREDNOSTI 40 €

ČESA SE NAUČIŠ NA DELAVNICI?

V dobrih 3 urah se:

PO DOLGEM ČASU DELAVNICA NA PRIMORSKEM

Več o lokaciji

Lastnika Igorja sem spoznala pred kakimi 7 leti na delavnici peke z drožmi. 
Letos sem bila na obisku in bilo je zelo slastno in okusno. Ko sem šla na morje, sem se na poti ustavila in potešila svojo lakoto.

Picerija Etna v Divači je sodobna restavracija, ki se ponaša z bogato ponudbo jedi, ki združujejo okuse iz kraške regije. Na svoji spletni strani se opisuje kot “dom različnih okusov s Krasa”, kar odraža njihovo zavezanost k lokalnim sestavinam in tradiciji. Njihova kuhinja je velikodušna in vznemirljiva, kar pomeni, da jedi ne le nasitijo, temveč tudi navdušijo s svojo raznolikostjo in pristnostjo. Poleg izvrstnih pic, ki so pečene v krušni peči, ponujajo tudi druge specialitete, kot so testenine, mesne jedi in lokalne sladice, vse pripravljeno s poudarkom na kakovosti in okusih kraškega podeželja.

Več informacij o lokaciji najdeš TUKAJ.

OGLEJ SI FOTOGRAFIJE S PREJŠNJIH DELAVNIC

Sicer z delavnice v Ljubljani, a tudi na Primorskem bomo podobno zadrožili!

KAJ DRUGI PRAVIJO O DELAVNICI?

“Imela sem priložnost udeležiti se Anitine delavnice peke z drožmi v Zagrebu. Mislila sem, da imam pri peki kruha vsaj osnovo. In kako sem se zmotila. Anita nas je naučila, kako pripraviti ržen kruh, pšeničnega, kolač z drožmi in pico. Anita predaja svoje znanje s takšno lahkotnostjo, da jo je užitek poslušati. Z veliko potrpežljivosti razlaga postopek, nas vodi skozi reševanje zapletov in težav in poskrbi za super končni rezultat. Zagotovo me je okužila z drožomanijo in za to sem ji neizmerno hvaležna!”
5/5

Petra Jelenić,
najboljša hrvaška slaščičarka, Zagreb, Hrvaška
 

“Drožomanija, delavnica z Anito Šumer, je bila popestritev in krasna izkušnja peke kruha z drožmi. Prijetno vzdušje, motivirani udeleženci in dobrote izpod rok Anite so nam polepšale nedeljsko druženje v restavraciji Fudo. Komaj čakamo novih delavnic!”
5/5

Simona Zdovc,
FUDO, Maribor
 

PARTNERJI

Dodatne informacije