Akcija!

KUNDALINI JOGA

BREZPLAČNO 7 dni

-13%

Začuti svoje telo in se poveži sam/a s sabo. Kundalini je življenjska energija, živec naše duše. Če želimo živeti sebe v svoji polnosti, moramo prebuditi to energijo v sebi in jo dvigniti (ter se na tej poti očistiti tega, kar nam ne služi več, kar ni več skladno z nami.

Potrebno ni nobeno predznanje, saj te bom nežno vodila, da se povežeš s svojo dušo in dvigneš zavest.

Clear

"Pri kundalini jogi je najpomembnejša vaša izkušnja. Ta seže do vašega srca. Nobena beseda ne more nadomestiti te izkušnje." Yogi Bhajan

Kakšna vrsta joge je to in v čem se razlikuje od drugih oblik joge?

Skrb za telo vključuje poleg negovanja tudi fizično aktivnost. Da dodobra premikamo telo, ga napolnimo z novo energijo, pridemo v stik s telesom, ojačamo svoje mišice, jih naredimo prožne in svoje telo gibčno.

Kundalini je življenjska energija, živec naše duše. Če želimo živeti sebe v svoji polnosti, moramo prebuditi to energijo v sebi in jo dvigniti (ter se na tej poti očistiti tega, kar nam na služi več, kar ni več skladno z nami.

Kundalini joga je joga dviga zavesti in joga vodnarjeve dobe, ko v poplavi informacij iščemo stik s sabo in svojim telesom ter lastno izkušnjo. Ta oblika joge je sicer stara več kot 5000 let, Drug drugemu smo učitelji, a največji učitelj se skriva v nas samih. Le spomniti se ga moramo.

Gre za celostni pristop k človeku:

fizično, z razgibavanjem telesa poskrbimo za mišice, tkiva, živčni sistem,

mentalno, z meditacijami treniramo naš um, da postane naš prijatelj,

srčno in duhovno, povezujemo se s svojo dušo in univerzumom in prihajamo v stik s svojo izvorno esenco. Da jo v ljubezni do sebe in sveta živimo tukaj in zdaj, povsem utelešeni.

Ta holistični pristop je mene osebno najbolj pritegnil. Kljub temu da sem v preteklosti preizkusila tudi druge vrste joge. Yogi Bhajan pravi, da hatha joga skozi vadbo fizičnega telesa vpliva na um in zavest, vendar ravno zaradi fizičnih omejitev nekateri ljudje ne morejo vaditi, prav tako je napredek v dvigu zavesti počasnejši. Kundalini joga pa deluje na telo, um in dušo veliko hitreje in z hitrejšim napredkom dviguje zavest. Zato je kundalini joga odlična vadba za obdobje, v katerem se nahajamo zdaj, za moderno dobo.

S kriyami (sosledico vaj) poskrbiš za razgibano in pretočno telo ter odporen živčni sistem, kar se mi zdi v tem stresnem obdobju in poplavi impulzov izrednega pomena. 

Lažje se soočamo z izzivi, smo bolj umirjeni in osrediščeni v svojem jedru.

Kako je vadba sestavljena?

Najprej se uglasimo in povežemo v svoj steber. Zapojemo mantro zaščite. Vsaka kriya ima točno določen namen in zaporedje. Npr. za gibčno in pretočno hrbtenico ali pa za jačanje notranje moči, da smo bolj postavljeni vase in stojimo za svojimi odločitvami.

Vadba vključuje tudi relaksacijo in integracijo tehnik in tehnologije iz kriye, 

jogo pa končamo z meditacijo. Sama vadba traja približno 90 minut.

Oči so pri kundalini jogi zaprte, naša pozornost pa je običajno na tretjem očesu, predelu med obrvmi in malce gor. Tako smo v sebi in nas zunanji dražljaji ne motijo.

MOJA ZGODBA s KUNDALINI JOGO in kako me je spremenila

Na enem od dogodkov Zvezdane Mlakar med poletjem 2021 sem se zaljubila na prvi gib. Na vadbi kundalini joge s Katarino Marinč in Jeromeom Boujonom. 

Čutim, da mi je tudi ta vadba pomagala soočiti se z vso temo, žalostjo, jezo, ki sem jih nosila globoko v sebi po samomoru moža 2019. Potisnila je na plano, kar je bilo potrebno.

Katarina mi je kundalini jogo tako približala s svojo srčnostjo in predanostjo, da sem se aprila 2022 po klicu Stele takoj odločila za učiteljski tečaj. 

In po 5 večdnevnih modulih pod vodstvom Avstrijca Nirmala Singh, številnih vadbah pri drugih učiteljih ter odvodenih samostojnih urah ter končnemu izpitu sem letos januarja tudi sama dobila naziv certificirana učiteljica kundalini joge 1. stopnje.

Zaprosila sem za duhovno ime, predano mi je bilo RAMA SEETAL – tista, ki uteleša mirnost in spokojnost skozi povezavo z božansko univerzalno zavest.

Moj dan se tako začne z jogo, meditacijo, stikom s sabo. Prihajam vse bolj v stik s sabo, s svojim telesom in čutim svojo dušo. 

Vse to si želim tudi zate. Svet postaja mnogo lepši, ko vse več ljudi živi sebe v polnosti.

Kako je vadba sestavljena?

 • 1 x tedensko zjutraj ob 5.00 se dobimo v živo prek zooma

  Skupno 4 x mesečno zjutraj, vsak ponedeljek. Začni svoj teden v najvišji vibraciji, poskrbi za svoje telo, okrepi živčni sistem in se pocentriraj. Življenje bo postajalo vse lahkotnejše.

 • 1 x tedensko zvečer ob 19.00 se dobimo v živo prek zooma

  Skupno 4 x mesečno zvečer, vsak četrtek. Posnetek tedenske vadbe bo čim hitreje po vadbi naložen v spletno učilnico, do katere imaš dostop v času svojega članstva. In si lahko posnetke kjer koli in kadar koli ponovno ogledaš in vadiš.

 • 1 x vnaprej posneta kratka vadba

  Ker je vseeno bolje, da narediš nekaj, kot pa ničesar. Zato sem pripravila vadbo, ko imaš čas le 30-60 min. Posnetki teh vadb te bodo čakali v spletni učilnici.

 • 1 x mesečno vnaprej posneta kundalini meditacija

  Kadar želiš ponoviti tedensko meditacijo, morda samo zvečer ali pa zjutraj. Posnetek najdeš kot vedno v spletni učilnici.

 • dostop do kundalini zakladnice vseh preteklih vadb, meditacij, kratkih vadb (+40 posnetkov)

  Čaka te prava zakladnica posnetkov raznolikih vadb, ki smo jih naredili v preteklih mesecih. Od posnetka z vsemi osnovami kundalini joge, pa vse do kriye za gibčno in pretočno hrbtenico, sončne kriye, nabhi kriye za našo notranjo moč, kriye za očarljivo lepoto duše, kriye za krepitev avre, kriye proti stresu in krepitev živčev itd. In kundalini meditacij SA TA NA MA, za umirjanje uma, za krepitev živčnega sistema. In še kanaliziranih meditacij za odpiranje srca in zdravljenje ter za umik strahu in priklic zaupanja.

 • posebni popusti za druge dogodke (izobraževanja, poglabljanja znanj)

PREJMEŠ TUDI DARILO V VREDNOSTI 55 €

 1 x mesečno posneta kanalizirana meditacija po metodi Celestial Inspiration

Sem certificiran medij za prenos sporočil duhovnega sveta po metodi Celestial Inspiration Tjaše Dorelay (CI2 Master). Kanalizirana meditacija je najmočnejša oblika meditacije, saj je skanalizirana/prenesena iz celestialnega nivoja, kjer obstaja le ljubezen, kjer je tvoj izvor. 

V tej obliki meditacije se vzpostavi stik vseh tvojih teles (fizičnega, čustvenega, mentalnega, energijskega, astralnega, celestialnega, manifestacijskega). Vzpostavlja pretok čez vse, kar mi smo. Dvigne nas v stanje možganov theta, kjer se dogaja največ zdravljenja, največje spremembe.

1-mesečni dostop

55
 • 8 vadb v živo s kasnejšimi posnetki
 • 1 posneta kratka vadba
 • 1 kundalini meditacija
 • dostop do kundalini zakladnice
 • DARILO: 1 kanalizirana meditacija

3-mesečni dostop, 48 €/mesec

144 prihranek 21 €
 • 24 vadb v živo s kasnejšimi posnetki
 • 3 posnete kratke vadbe
 • 3 kundalini meditacije
 • dostop do kundalini zakladnice
 • DARILO: 3 kanalizirane meditacije
ugodneje

Kaj potrebuješ?

– spletno aplikacijo ZOOM na svojem telefonu, tablici, prenosniku, računalniku za spremljanje vadb v živo

– telefon, tablico, prenosnik za dostop do spletnih vsebin na moji strani.

Vprašanja

Večjo preprogo ali podlago za jogo, stol, če ne moreš sedeti na tleh.
Kakšno blazino za podložiti pod zadnjico ali jogijski blok.
Odejo za pokriti med sprostitvijo.
Stekleničko z vodo.
Priporočena so oblačila svetlih barv.

Vsaj 2 uri pred kundalini jogo ne jej.

Brez skrbi, posnetek te bo v najkrajšem možnem času čakal v spletni učilnici.

Dokler imaš poravnano mesečno ali trimesečno članarino. Po preteku in če ne podaljšaš, se ti dostop prekine.

Kot pravi Yogi Bhajan: Edina nevarnost obstaja, kot uporabljaš zunanja in umetna sredstva (npr. droge) in jih na silo vnašaš vase. Kundalini je že del tebe, je neskončna moč, esenca tvoje zavesti. Tvoj sistem je že zgrajen tako, da lahko vzdrži kundalini energijo. To je tvoja naravna sposobnost, ki pa je (še) ne uporabljaš. Če začneš uporabljati to energijo, kaj je potem v tem nevarnega?

Morda misliš, da joga zaradi težavnih položajev (in močne gibčnosti ter raztezljivosti) ni primerna zate. Kundalini joga je drugačna. Tudi če tvoje telo še ni dobro razgibano, lahko s par prilagoditvami delaš vaje. Vse ti razložim in pokažem.

Vsak je odgovoren zase in za svoje zdravstveno stanje. Če imaš dvome, se posvetuj se s svojim osebnim zdravnikom/terapevtom, npr. če imaš resna bolezenska stanja in uživaš zdravila.

Če si noseča, se posvetuj s svojim zdravnikom, ali je ta oblika vadbe dobra zate.Poslušaj svoje telo. Od 120. dne dalje so nekateri položaji in tehnike povsem odsvetovani.

Če imaš težje oblike depresije ali paranoje ali shizofrenije, uživaš droge, potem vadba kundalini joge nip prava zate.

Brez skrbi, poskrbela sem tudi za tiste dneve, ko ti časa primanjkuje. Vsak mesec prejmeš 2 kratki vnaprej posneti vadbi (30-60 minut). Bolje, da narediš vsaj nekaj kot ničesar.

Rednost in doslednost sta najpomembnejši. Morda lahko na začetku pridejo na plano kakšni nezavedni vzorci, potlačena čustva ipd., vse, kar smo zatrli in nismo izrazili, pa tišči na plano. In se lahko trenutno počutiš neudobno, a ko preideš to fazo, se ti začne življenje odpirati. Nekje po 40 dneh redne vadbe se lahko pokažejo prvi učinki, izboljšano počutje in občutek svobode.

Daj si izkušnjo vsaj kak teden ali dva. Včasih se na začetku vklopi naš um, ki ga je strah novega in nas omejuje. Če po dveh tednih ugotoviš, da to ni zate. Ti vrnem sorazmeren del vplačila. Npr. polovico mesečne vpisnine ali pa enakovreden delež trimesečne. Po preteku 2 tednov izpis ni več mogoč. Tako da si povsem varen/-a in se lahko prepustiš in uživaš  v vadbi.

Vadba poteka na lastno odgovornost. Če že imaš kakšne že obstoječe poškodbe, poslušaj svoje telo, da ne pride do poslabšanja stanja. Prav tako skrbno poslušaj svoje telo, če med vadbo začutiš kakršno koli bolečino ali občutiš kakršno koli omejitev pri gibanju/izvajanju vaj. Če imaš kakršne koli dvome ali zadržke zaradi svojega zdravstvenega stanja, se posvetuj s svojim zdravnikom/terapevtom. Navodila in znanje, predani na vadbah kundalini joge, ne nadomeščajo strokovnega medicinskega ali psihološkega svetovanja za zdravljenje kakršnega koli stanja. V primeru nosečnosti ali menstruacije obstajajo določene omejitve, povprašaj me o njih in se posvetuj s svojim zdravnikom/terapevtom.

Kaj o vadbi z Anito pravijo dosedanje udeleženke?

Vadbo kundalini joge izvajaš na lastno odgovornost. Vadbo prilagajaš svojim umskim, telesnim in duhovnim zmožnostim. Kundalini joga je starodavna praksa različnih tehnik, tehnologij, dihalnih tehnik, meditacij in ni nadomestilo za medicinske nasvete, zdravniško pomoč, pregled, nasvet ipd. Ta vrsta joge je primerna za vse spole, vse starosti in oblike gibčnosti. Ni primerna le za osebe, ki imajo hujše oblike duševnih bolezni, kot sta npr. shizofrenija ali globoka depresija. Če imaš kakršne koli psihične ali fizične zdravstvene izzive, se pred vadbo posvetuj s svojim zdravnikom, drugim specializiranim strokovnjakom ali terapevtom. 

Ogled videovsebin je navoljo zgolj kupcem, ki so si registrirali veljavni uporabniški račun in poravnali kupnino tečaja.

Z nakupom tečaja dobi kupec z enkratnim plačilom neomejen dostop do namenskega dela spletne trgovine, kje so kupcu na voljo vsebin tečaja v pretočni obliki in posledično niso na voljo za shranjevanje oz. prenos.

Za ogled videovsebin kupec potrebuje brskalnik, ki podpira vtičnike za prenos in predvajanje pretočnih videovsebin formata MP4 ter vso preostalo običajno strojno in programsko opremo, ki omogoča ogled videa oziroma predvajanje zvoka. Z nakupom tečaja dobi kupec tudi dostop do vseh bodočih posodobitev tečaja. V tem trenutku posodobitve tečaja niso predvidene.


Družba si pridržuje vse avtorske pravice v povezavi z vsebinami kupljenega tečaja. Vsebine tečaja so kupcem na voljo za njihove nekomercialne namene. Kupci vsebin tečaja ne smejo deliti oziroma predvajati brez izrecnega soglasja prodajalca. Kupec vsebin prav tako ne sme izrabljati za kakršnekoli druge komercialne namene, ki niso združljivi z naravo in namenom tečaja.

Vsebine tečaja so izobraževalne narave in so usmerjene k posameznikovi krepitvi lastnih kompetenc, na katere družba nima neposrednega vpliva. Prodajalec posledično ne prevzema odgovornosti napram kupcu oz. katerikoli tretji osebi glede kakršnegakoli poslovnega ali drugačnega uspeha.

Z nakupom tečaja pridobi kupec pravico, da od nakupa odstopi v 30 dneh, pri čemer mu bo družba vrnila plačano kupnino, kot je natančneje opredeljeno v Splošnih pogjih poslovanja (link na: 
https://www.drozomanija.si/splosni-pogoji-poslovanja

Dodatne informacije

Možnost dostopa

1-mesečni dostop, 3-mesečni dostop