BREZPLAČNA SPLETNA DELAVNICA

POENOSTAVLJENO DROŽENJE z Anito Šumer, osnove peke z drožmi za začetnike

Četrtek, 29. 9. 2022, ob 19. uri prek platforme Zoom.
Povezavo do delavnice in vse ostale informacije prejmeš prek e-mail sporočila dva dni pred dogodkom.

Topel drožasti pozdrav, bodoči/-a drožoman ali drožomanka.
Sem Anita Šumer in sem navdušena drožomanka, avtorica več mednarodno nagrajenih kuharskih knjig in pekovka z drožmi že več kot 10 let.

Veliko drožastih navdušencev je zame prvič slišalo leta 2019, ko sem prejela svetovno nagrado za najboljšo kuharsko knjigo o kruhu na svetu po izboru Gourmand International Cookbook Awards.

Letos pa sem osvojila še eno nagrado – moja tretja knjiga, Umetnost krašenja kruha, je prejela naziv ”najboljša kuharska knjiga na svetu”.

Moje poslanstvo je navdušiti čim več ljudi, da pričnejo peči bolj zdrav kruh na preprost način, ter deliti to ljubezen do droži, saj si vsi zaslužimo jesti boljši kruh in druge pekovske izdelke.

Z veseljem že nekaj let predajam svoje znanje in izkušnje ter ponosna sem, da je z mano vedno več učencev, ki uspešno pečejo z drožmi.

Na tej spletni delavnici se bom še malce podrobneje predstavila ter ti zaupala svoje drožaste začetke. In verjemi, bili so vse prej kot zelo uspešni – moje prve droži so mi umrle!

Zato razumem, da včasih začetki niso enostavni. Moje delavnice in tečaji so narejeni po principu ”poenostavljeno in uspešno droženje”, zato verjamem, da ti bo z mojo pomočjo uspelo priti do boljšega kruha in ostalih drožbrot.

Za lažji začetek bomo skupaj na delavnici aktivirali tudi moje suhe droži Rudla. Ko je aktiviran, lahko z njim začneš peči že kar takoj.

Na tej delavnici se naučiš:

  • Kaj sploh so droži, kako skrbeti za njih in zakaj je kruh z drožmi bolj zdrav od kruha s kvasom,
  • kako do boljšega kruha na poenostavljen način s čim manj vloženega dejanskega časa
  • skrivnih trikov in napotkov, da bodo tvoje droži zagotovo uspele, in dobiš konkretna navodila, kako zanje skrbeti,
  • skupaj v živo bomo tudi aktivirali suhe droži Rudla, s katerimi lahko nato začneš peči skoraj takoj,
  • prejmeš pa tudi odgovore na svoja vprašanja.

Prijave za to delavnico niso več možne, saj so zapolnjena vsa mesta. Pridruži se brezplačni spletni delavnici Spletna drožzabava brez glutena.

Izberi svoj najljubši pripomoček

BREZPLAČNI SPLETNI TEČAJ

POENOSTAVLJENO DROŽENJE z Anito Šumer, osnove peke z drožmi za začetnike

Četrtek, 29. 9. 2022 ob 19. uri prek platforme Zoom.

Povezavo do delavnice in vse ostale informacije prejmeš prek e-mail sporočila dva dni pred dogodkom.

Na tej spletni delavnici se naučiš:

  • Kaj sploh so droži, kako skrbeti za njih in zakaj je kruh z drožmi bolj zdrav od kruha s kvasom,
  • kako do boljšega kruha na poenostavljen način s čim manj dejanskega vloženega časa,
  • skrivnih trikov in napotkov, da bodo tvoje droži zagotovo uspele, in dobiš konkretna navodila, kako zanje skrbeti,
  • skupaj v živo bomo tudi aktivirali suhe droži Rudla, s katerimi lahko nato začneš peči skoraj takoj,
  • prejmeš pa tudi odgovore na svoja vprašanja.

Prijave za to delavnico niso več možne, saj so zapolnjena vsa mesta. Pridruži se brezplačni spletni delavnici Spletna drožzabava brez glutena.

Topel drožasti pozdrav, bodoči/-a drožoman ali drožomanka!

Sem Anita Šumer in sem navdušena drožomanka, avtorica več mednarodno nagrajenih kuharskih knjig in pekovka z drožmi že več kot 10 let.

Veliko drožastih navdušencev je zame prvič slišalo leta 2019, ko sem za knjigo Drožomanija prejela svetovno nagrado za najboljšo kuharsko knjigo o kruhu na svetu po izboru Gourmand International Cookbook Awards.
Letos pa sem osvojila še eno nagrado na omenjenem izboru – moja tretja knjiga, Umetnost krašenja kruha, je prav tako prejela naziv ”najboljša kuharska knjiga na svetu”.

Moje poslanstvo je navdušiti čim več ljudi, da pričnejo peči bolj zdrav kruh na preprost način, ter deliti to ljubezen do droži, saj si vsi zaslužimo jesti boljši kruh in druge pekovske izdelke.

Z veseljem že nekaj let predajam svojeznanje in izkušnje ter ponosna sem, da je z mano vedno več učencev, ki uspešno pečejo z drožmi.

Na tej spletni delavnici se bom še malce podrobneje predstavila ter ti zaupala svoje drožaste začetke. In verjemi, bili so vse prej kot zelo uspešni – moje prve droži so mi umrle!

Zato razumem, da včasih začetki niso enostavni. Moje delavnice in tečaji so narejeni po principu ”poenostavljeno in uspešno droženje”, zato verjamem, da ti bo z mojo pomočjo uspelo priti do boljšega kruha in ostalih drožbrot.

Za lažji začetek bomo skupaj na delavnici aktivirali tudi moje suhe droži Rudla. Ko je aktiviran, lahko z njim začneš peči že kar takoj.

Izberi svoj najljubši pripomoček

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)