PRIJAVA ZA PRENOS BREZPLAČNEGA PRIROČNIKA

PRIPRAVA IN SKRB ZA TVOJE PRVE BREZGLUTENSKE DROŽI

anita_rosa_pixlr_nova

Topel drožasti pozdrav,

sem Anita Šumer in sem navdušena drožomanka, avtorica več mednarodno nagrajenih kuharskih knjig in pekovka z drožmi že več kot 10 let. Moje poslanstvo je peko z drožmi popeljati v čim več domov na enostaven in lahkoten način, ki ti ne vzame veliko časa in truda.

Vesela sem, da želiš pripraviti svoje prve brezglutenske droži.
Naj ti pokažem, kako preprosto je to.

ZAKAJ TI PRIPOROČAM BREZGLUTENSKO PEKO Z DROŽMI?

Kruh z drožmi je veliko boljši ter bolj zdrav od tistega z navadnim kvasom, vseeno pa tudi ta vsebuje gluten in predstavlja velik problem ljudem, ki imajo težave s ščitnico, glutensko preobčutljivostjo, alergijo na pšenico, bolnikom s celiakijo.

Večina pekovskih izdelkov iz pekarn ali trgovin vsebuje gluten, ki ga najdemo v zrnih pšenice, ječmenu, rži, piri in kamutu. Oves v prehrani bolnikov s celiakijo ni priporočljiv. Gluten pa vsebujejo tudi različni piškoti, pecivo in druga živila. Običajno sedaj trgovine že ponujajo brezglutenska živila, vendar so ta precej draga ali pa vsebujejo ostale nezdrave sestavine.

Peka kruha je lahko zelo enostavna. Ne glede na to, ali glutena ne uživaš zaradi celiakije, je mogoče celiakaš tvoj družinski član ali pa se enostavno samo boljše počutiš brez uživanja glutena … nič ni boljšega od doma pečenega kruha, saj točno veškaj vse se skriva v njem.

Prijavi se za prenos priročnika

Brezplačni bg priročnik APRILSKA KAMPANJA

USVOJI BREZGLUTENSKO PEKO!

PRIJAVA ZA PRENOS BREZPLAČNEGA PRIROČNIKA

PRIPRAVA IN SKRB ZA TVOJE PRVE BREZGLUTENSKE DROŽI

Topel drožasti pozdrav,

sem Anita Šumer in sem navdušena drožomanka, avtorica več mednarodno nagrajenih kuharskih knjig in pekovka z drožmi že več kot 10 let. Moje poslanstvo je peko z drožmi popeljati v čim več domov na enostaven in lahkoten način, ki ti ne vzame veliko časa in truda.

Vesela sem, da želiš pripraviti svoje prve brezglutenske droži.
Naj ti pokažem, kako preprosto je to.

Zakaj ti priporočam brezglutenski kruh?

Kruh z drožmi je veliko boljši ter bolj zdrav od tistega z navadnim kvasom, vseeno pa tudi ta vsebuje gluten in predstavlja velik problem ljudem, ki imajo težave s ščitnico, glutensko preobčutljivostjo, alergijo na pšenico, bolnikom s celiakijo.

Večina pekovskih izdelkov iz pekarn ali trgovin vsebuje gluten, ki ga najdemo v zrnih pšenice, ječmenu, rži, piri in kamutu. Oves v prehrani bolnikov s celiakijo ni priporočljiv.Gluten pa vsebujejo tudi različni piškoti, pecivo in druga živila. Običajno sedaj trgovine že ponujajo brezglutenska živila, vendar so ta precej draga ali pa vsebujejo ostale nezdrave sestavine.

Peka kruha je lahko zelo enostavna. Ne glede na to, ali glutena ne uživaš zaradi celiakije, je mogoče celiakaš tvoj družinski član ali pa se enostavno samo boljše počutiš brez uživanja glutena … nič ni boljšega od doma pečenega kruha, saj točno veš, kaj vse se skriva v njem.

anita_rosa_pixlr_nova

Prijavni obrazec za prenos priročnika

Priročnik brezglutenske droži

Izberi svoj najljubši pripomoček

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)