VPRAŠAJ ME KARKOLI

z Anito Šumer

BREZPLAČNO SPLETNO PREDAVANJE

za vse drožomane in drožomanke, ki imate kakršno koli vprašanje v zvezi z droženje in peko ter bi ga radi zastavili Aniti.

Četrtek, 5. 1. 2023, ob 19. uri prek platforme Zoom.

Povezavo do predavanja in vse ostale informacije prejmeš prek e-mail sporočila en dan pred dogodkom.

Imaš mogoče katero od spodnjih vprašanj?

Ali lahko uporabim različne vrste moke za hranjenje droži?

Na mojih drožeh se je razvila plesen. Jih lahko še zmeraj uporabim?

Kako pogosto moram hraniti droži?

Odpravljam se na daljše počitnice. Kako naj poskrbim za droži?

Zakaj je moj kruh kdaj zelo kiselkastega okusa, kdaj pa sploh ne?

Moj kruh se nikoli ne dvigne, ampak je bolj ploščat. Kaj delam narobe?

Kako lahko droži uporabim tudi pri npr. slaščicah, ne samo za kruh?

Ali pa te mogoče zanima še kaj drugega o drožeh in peki?

Pridi na predavanje in zastavi vprašanje Aniti Šumer, ki ima več kot 10 let izkušenj v peki z drožmi in je napisala že 3 knjige, ki so na voljo v več jezikih, vsaka pa je prejela nagrado na kulinaričnih oskarjih kot najboljše knjige o kruhu na svetu. Svoje navdušenje in strast do peke z drožmi pa Anita z veseljem deli po vsem svetu.

”Dragi drožoman in drožomanka, prijetno te vabim na moje brezplačno predavanje, kjer bom z veseljem odgovorila na tvoja vprašanja. Ne tavaj v kislih drožeh, ampak vnesi jasnost v svoje droženje in si olajšaj življenje. Ni ti treba iskati informacij v poplavi vsega na spletu. Veselim se, da ti lahko pomagam in poenostavim droženje. Prava podpora in spodbuda sta tako potrebni, da ne vržeš/mo droži v koruzo.”

Anita

IZKORISTI TO POSEBNO PRILOŽNOST

in pridobi vse informacije o drožeh in kako za njih skrbeti, o peki z drožmi, o urnikih peke ter vprašaj Anito kar koli te zanima!

PRIJAVNI OBRAZEC

Prijave za ta dogodek žal niso več možne.

Izberi svoj najljubši pripomoček

VPRAŠAJ ME KARKOLI

z Anito Šumer

BREZPLAČNO SPLETNO PREDAVANJE

za vse drožomane in drožomanke, ki imate kakršno koli vprašanje v zvezi z droženje in peko ter bi ga radi zastavili Aniti.

Četrtek, 5. 1. 2023, ob 19. uri prek platforme Zoom.

Povezavo do predavanja in vse ostale informacije prejmeš prek e-mail sporočila dva dni pred dogodkom.

Imaš mogoče katero od spodnjih vprašanj?

Ali lahko uporabim različne vrste moke za hranjenje droži?

Na mojih drožeh se je razvila plesen. Jih lahko še zmeraj uporabim?

Kako pogosto moram hraniti droži?

Odpravljam se na daljše počitnice. Kako naj poskrbim za droži?

Zakaj je moj kruh kdaj zelo kiselkastega okusa, kdaj pa sploh ne?

Moj kruh se nikoli ne dvigne, ampak je bolj ploščat. Kaj delam narobe?

Kako lahko droži uporabim tudi pri npr. slaščicah, ne samo za kruh?

Ali pa te mogoče zanima še kaj drugega o drožeh in peki?

Pridi na predavanje in zastavi vprašanje Aniti Šumer, ki ima več kot 10 let izkušenj v peki z drožmi ain je napisala že 3 knjige, ki so na voljo v več jezikih, vsaka pa je prejela nagrado na kulinaričnih oskarjih kot najboljše knjige o kruhu na svetu. Svoje navdušenje in strast do peke z drožmi pa Anita z veseljem deli po vsem svetu.

”Dragi drožoman in drožomanka, prijetno te vabim na moje brezplačno predavanje, kjer bom z veseljem odgovorila na tvoja vprašanja. Ne tavaj v kislih drožeh, ampak vnesi jasnost v svoje droženje in si olajšaj življenje. Ni ti treba iskati informacij v poplavi vsega na spletu. Veselim se, da ti lahko pomagam in poenostavim droženje. Prava podpora in spodbuda sta tako potrebni, da ne vržeš/mo droži v koruzo.”

Anita

IZKORISTI TO POSEBNO PRILOŽNOST

in pridobi vse informacije o drožeh, peki z njimi skrbi zanje, o peki kruha, o urnikih peke ter vprašaj Anito kar koli te zanima!

PRIJAVNI OBRAZEC

Prijave za ta dogodek žal niso več možne.

Izberi svoj najljubši pripomoček

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)