6. 6. Vzhajanje v pekaču

Pekač nepredušno pokrij in pusti na sobni temperaturi.

DROŽNASVET: Po kakšni uri dveh lahko pekač prestaviš v hladilnik za daljšo fermentacijo.

DROŽOPOMBA: Za pokrivanje lahko uporabiš tudi naravi prijazno drožkapo. Narejena je v Sloveniji iz ekološkega bombaža in trajnostna. Čaka te TUKAJ.

*Nobenega dela tega tečaja ni dovoljeno reproducirati, kopirati ali kako drugače razmnoževati ali dati na voljo v javnost ali posredovati komurkoli drugemu, ki ni kupil tečaja.

@Avtorica tečaja je Anita Šumer, drožomanija/sourdoughmania, 2022. Vse pravice pridržane.

Imaš kakšno vprašanje ali komentar? Klikni tukaj.
Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentiraj

Podarjam ti ekskluzivno *brezplačno* knjižico s preprostimi navodili …

KAKO ENOSTAVNO PRIPRAVIŠ SVOJE PRVE DROŽI?

(Plus za gušt ti pošljem še dodaten recept za nekaj sladkega in fino sfermentiranega)

Pripravi svoje prve droži [popup]

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)