obrni novo poglavje v svojem življenju in si privošči boljši,
bolj zdrav kruh
PECI SVOJ KRUH
Tvoja nova navada v letu 2024!
obrni novo poglavje v svojem življenju in si privošči boljši,
bolj zdrav kruh
PECI SVOJ KRUH
Za vse, ki si želijo novih zdravih navad in v domači kuhinji ustvarjati slasten in zdrav kruh polnega okusa, po katerem ne bo niti težkega občutka niti napenjanja.
Kruh, narejen SAMO IZ MOKE, VODE in SOLI ter naravnih stvari.
Brez sestavin, katerih imena že čudno zvenijo, da si jih sploh ne želimo v svoji hrani.
Če izbiraš zase boljše in bolj zdravo življenje, brez aditivov, iz preverjenih sestavin,
če te po običajnem kruhu/pici s kvasom napihuje,
če ne želiš porabiti več ur v kuhinji,
Potem beri dalje!
Za vse, ki si želijo novih zdravih navad in v domači kuhinji ustvarjati slasten in zdrav kruh polnega okusa, po katerem ne bo niti težkega občutka niti napenjanja.
Kruh, narejen SAMO IZ MOKE, VODE in SOLI ter naravnih stvari.
Brez sestavin, katerih imena že čudno zvenijo, da si jih sploh ne želimo v svoji hrani.
Če izbiraš zase boljše in bolj zdravo življenje, brez aditivov, iz preverjenih sestavin,
če te po običajnem kruhu/pici s kvasom napihuje,
če ne želiš porabiti več ur v kuhinji,
Potem beri dalje!
Droži? Kaj je to?
Droži so najstarejše vzhajalno sredstvo. Preprosta zmes moke in vode, ki prične fermentirati.
Ničesar novega, a skoraj pozabljeno znanje naših prednikov, ki so tisoče let pekli tako. Le da so si prihranili del testa in ga posušili.
Na preprost način je peka z drožmi predstavljena v obeh večkrat nagrajenih knjigah, ki jih najdeš na tej strani. Ali pa kar klikni tukaj, da prideš do njiju.
Droži? Kaj je to?
Droži so najstarejše vzhajalno sredstvo. Preprosta zmes moke in vode, ki prične fermentirati.
Ničesar novega, a skoraj pozabljeno znanje naših prednikov, ki so tisoče let pekli tako. Le da so si prihranili del testa in ga posušili.
Na preprost način je peka z drožmi predstavljena v obeh večkrat nagrajenih knjigah, ki jih najdeš na tej strani. Ali pa kar klikni tukaj, da prideš do njiju.
Ko sem začenjala s peko pred 12 leti zaradi ljubezni do pokojnega moža Saša, sem močno komplicirala. Sašo namreč po operaciji žolčnika ni mogel jesti kruha s pekovskim kvasom. Močno ga je napihovalo in se mu spahovalo.
In takrat sem vzhajala, no, vstajala ob nemogočih urah.
In bilo mi je težko, veliko raztresenih informacij na spletu. Komu slediti, da resnično uspe. Toliko nasprotujočih se nasvetov.
Ko sem začenjala s peko pred 12 leti zaradi ljubezni do pokojnega moža Saša, sem močno komplicirala. Sašo namreč po operaciji žolčnika ni mogel jesti kruha s pekovskim kvasom. Močno ga je napihovalo in se mu spahovalo.
In takrat sem vzhajala, no, vstajala ob nemogočih urah.
In bilo mi je težko, veliko raztresenih informacij na spletu. Komu slediti, da resnično uspe. Toliko nasprotujočih se nasvetov.
Moje prve droži niso uspele.
Moji kruhi so bili trdi kot opeke ali pa nizki kot palačinke.
A nisem obupala. Vse do zadnje drobtinice sva pojedla.
Skoraj 2 leti sem potrebovala, da sem pogruntala, kaj delam narobe.
Vse svoje znanje in izkušnje in trike sem nato zapakirala v 2 knjigi (napisala sem sicer kar 3 do zdaj).
V njima sem podrobno korak za korakom opisala vse, da ti samo aktiviraš droži po videoposnetku, ki jih prejmeš ob nakupu tega kompleta in zadrožiš.
Zdaj namreč vem, kaj vse je potrebno za uspešno peko, ki ti ne vzame veliko časa in truda.
In ti ne potrebuješ 2 ali 12 let, brez skrbi.
No, nisem se ti še predstavila. Moje ime je Anita Šumer in sem navdušena drožomanka od 2012 dalje.
Moje poslanstvo je peko z drožmi popeljati v čim več domov, da nas bo čim več jedlo boljši kruh in druge pekovske dobrote.
Moje prve droži niso uspele.
Moji kruhi so bili trdi kot opeke ali pa nizki kot palačinke.
A nisem obupala. Vse do zadnje drobtinice sva pojedla.
Skoraj 2 leti sem potrebovala, da sem pogruntala, kaj delam narobe.
Vse svoje znanje in izkušnje in trike sem nato zapakirala v 2 knjigi (napisala sem sicer kar 3 do zdaj).
V njima sem podrobno korak za korakom opisala vse, da ti samo aktiviraš droži po videoposnetku, ki jih prejmeš ob nakupu tega kompleta in zadrožiš.
Zdaj namreč vem, kaj vse je potrebno za uspešno peko, ki ti ne vzame veliko časa in truda.
In ti ne potrebuješ 2 ali 12 let, brez skrbi.
No, nisem se ti še predstavila. Moje ime je Anita Šumer in sem navdušena drožomanka od 2012 dalje.
Moje poslanstvo je peko z drožmi popeljati v čim več domov, da nas bo čim več jedlo boljši kruh in druge pekovske dobrote.
Ali sploh veš, zakaj so tako pripravljeni pekovski izdelki BOLJŠI ZATE?
Ali sploh veš, zakaj so tako pripravljeni pekovski izdelki BOLJŠI ZATE?
Torej ...
si za, da v svoj dom vpelješ novo zdravo navado?
si za, da začneš peči in jesti boljše pekovske dobrote?
si za, da se naučiš nekaj novega?
si za, da ne bo več neprijetnega občutka v želodcu?
si za, da od zdaj naprej pečeš samo še doma in tako točno veš, katere sestavine uporabiš?
Torej ...
si za, da v svoj dom vpelješ novo zdravo navado?
si za, da začneš peči in jesti boljše pekovske dobrote?
si za, da se naučiš nekaj novega?
si za, da ne bo več neprijetnega občutka v želodcu?
si za, da od zdaj naprej pečeš samo še doma in tako točno veš, katere sestavine uporabiš?
Če je vsaj eno vprašanje odgovorjeno z DA ...
ali pa beri dalje in izdam ti, kaj vse te čaka v popolnem kompletu za droženje ...
Če je vsaj eno vprašanje odgovorjeno z DA ...
ali pa beri dalje in izdam ti, kaj vse te čaka v popolnem kompletu za droženje ...
Tvoji začetki so lahko popolnoma enostavni. Za peko z drožmi res ne potrebuješ ogromno časa. In zaupam ti, kako.
Kot omenjeno zgoraj, sem v svoji dve knjigi (Drožomanija in Sladka in slana drožomanija) zapakirala vse znanje, trike, recepte, postopke in ideje.
Zdaj pa to z veseljem naprej predajam tebi.
V tem popolnem kompletu, ki je primeren tako za začetnike kot tudi za tiste, ki bi radi malce poglobili svoje znanje o peki in drožeh, te čaka vse, kar potrebuješ za uspešno droženje v domači kuhinji.
Tvoji začetki so lahko popolnoma enostavni. Za peko z drožmi res ne potrebuješ ogromno časa. In zaupam ti, kako.
Kot omenjeno zgoraj, sem v svoji dve knjigi (Drožomanija in Sladka in slana drožomanija) zapakirala vse znanje, trike, recepte, postopke in ideje.
Zdaj pa to z veseljem naprej predajam tebi.
V tem popolnem kompletu, ki je primeren tako za začetnike kot tudi za tiste, ki bi radi malce poglobili svoje znanje o peki in drožeh, te čaka vse, kar potrebuješ za uspešno droženje v domači kuhinji.
Za koga je ta popolni komplet?
- Zate, ki obožuješ kruh in druge pekovske dobrote.
- Zate, ki te po običajnih trgovinskih izdelkih s kvasom napihuje.
- Zate, ki izbiraš bolj zdrave alternative zase in za svojo družino.
- Zate, ki ti je pomembno, kaj daš vase.
- Zate, ki ljubiš ustvarjanje in vonj sveže pečenih dobrot.
- Zate, ki ceniš tradicijo, a na moderen način z manj časa in truda.
Za koga je ta popolni komplet?
- Zate, ki obožuješ kruh in druge pekovske dobrote.
- Zate, ki te po običajnih trgovinskih izdelkih s kvasom napihuje.
- Zate, ki izbiraš bolj zdrave alternative zase in za svojo družino.
- Zate, ki ti je pomembno, kaj daš vase.
- Zate, ki ljubiš ustvarjanje in vonj sveže pečenih dobrot.
- Zate, ki ceniš tradicijo, a na moderen način z manj časa in truda.
Kaj vse te čaka v tem popolnem kompletu?
Kaj vse te čaka v tem popolnem kompletu?
Moja prva knjiga Drožomanija
V njej najdeš vse osnove za peko z drožmi, recepte za kruh, pico, potio in ostale pekovske izdelke. Nekateri so jo poimenovali tudi kar drožbibilija.
- 4-krat razprodana
- najobsežnejša slovenska knjiga o peki z drožmi
- prejela je tudi naziv najboljše knjige o kruhu na svetu
Knjiga Slana in sladka drožomanija
Knjiga, ki te bo izstrelila med mojstre drožopeke:
- popelji svojo peko na novo raven z izjemnimi recepti, ki te bodo čisto zasvojili,
- olajšaj si delo s še več zanimivimi nasveti, triki in idejami,
- ogromno receptov in postopkov za slano in sladko peko
+ DARILO
v vrednosti 40 €
Močne in trdrožive droži Rudl,
da lahko kar takoj začneš s peko
v vrednosti 13 €
Video, kako aktivirati Rudla,
v vrednosti 7 €
Video, kako narediš sladki nastavek,
v vrednosti 7 €
video, kako pripraviš obogateno testo, npr. za potico, buhtlje,
v vrednosti 7 €
brezplačna poštnina
v vrednosti 4,99 €
Moja prva knjiga Drožomanija
V njej najdeš vse osnove za peko z drožmi, recepte za kruh, pico, potio in ostale pekovske izdelke. Nekateri so jo poimenovali tudi kar drožbibilija.
- 4-krat razprodana
- najobsežnejša slovenska knjiga o peki z drožmi
- prejela je tudi naziv najboljše knjige o kruhu na svetu
Knjiga Slana in sladka drožomanija
Knjiga, ki te bo izstrelila med mojstre drožopeke:
- popelji svojo peko na novo raven z izjemnimi recepti, ki te bodo čisto zasvojili,
- olajšaj si delo s še več zanimivimi nasveti, triki in idejami,
- ogromno receptov in postopkov za slano in sladko peko
+ DARILO
v vrednosti 40 €
Močne in trdrožive droži Rudl,
da lahko kar takoj začneš s peko
v vrednosti 13 €
Video, kako aktivirati Rudla,
v vrednosti 7 €
Video, kako narediš sladki nastavek,
v vrednosti 7 €
video, kako pripraviš obogateno testo, npr. za potico, buhtlje,
v vrednosti 7 €
brezplačna poštnina
v vrednosti 4,99 €
Kdo ali kaj pa je sploh Rudl?
Rudl so prve slovenske droži, ki so varno spravljene v edinstveni in prvi knjižnici droži na svetu – v mestecu St. Vith v Belgiji.
Suhi Rudl je le oblika droži, ki sem jih pripravila po postopku dehidracije oziroma izsušitve. Torej, so deloma suhe droži, ki se iz praktične vrečice z malo vode in moke prelevijo v čisto tvoje aktivne droži.
Rudl je tako ime mojim drožem in je odgovoren za ves kruh ter slane in sladke drožbrote, ki pridejo izpod mojih rok.
Obiskal pa je tudi že veliko gospodinjstev po Sloveniji in po svetu.
Ima namreč že več kot 4000 potomcev 😉
Kdo ali kaj pa je sploh Rudl?
Rudl so prve slovenske droži, ki so varno spravljene v edinstveni in prvi knjižnici droži na svetu – v mestecu St. Vith v Belgiji.
Suhi Rudl je le oblika droži, ki sem jih pripravila po postopku dehidracije oziroma izsušitve. Torej, so deloma suhe droži, ki se iz praktične vrečice z malo vode in moke prelevijo v čisto tvoje aktivne droži.
Rudl je tako ime mojim drožem in je odgovoren za ves kruh ter slane in sladke drožbrote, ki pridejo izpod mojih rok.
Obiskal pa je tudi že veliko gospodinjstev po Sloveniji in po svetu.
Ima namreč že več kot 4000 potomcev 😉
Te še nisem prepričala?
Preberi mnenja drožomanov in drožomank, ki so že kupili moje knjige!
Te še nisem prepričala?
Preberi mnenja drožomanov in drožomank, ki so že kupili moje knjige!
Z nakupom knjig prispevaš tudi 4 € v dobrodelni namen
Od vsakega prodanega kompleta sta namreč 2 € namenjena Zavodu 13 in 2 € namenjena Humanitarčku za projekt Vida.
Hvala, ker podpiraš boljše življenje.
Torej, KAJ ŠE ČAKAŠ?
Tudi ti si ustvari boljše življenje. In začni prav tukaj z menoj in mojim mogočnimi in zdravimi drožmi.
Naj bo tvoj začetek proti boljšemu počutju lahkoten in enostaven.
Jaz pa te pri tem ponosno podprem.
Pogosta vprašanja in odgovori
Tako je, več kot 12.000 ljudi že ima v svojem domu moje knjige. Skupnost drožomanov in drožomank je resnično velika in številni so se peke z drožmi naučili ravno iz mojih knjig.
To je sicer skrajno neverjetno. Če pa bi se to res zgodilo, ti vrnem ves denar.
Ti mi najprej na svoje stroške vrneš nepoškodovani knjigi in Rudla nazaj, nato prejmeš ves denar.
Tako sem na začetku mislila in delala tudi sama. Dokler nisem odkrila načina poenostavljenega droženja. In ravno tega te naučim s tema dvema knjigama in darili, ki jih prejmeš ob nakupu (moje droži Rudl, 3 videoposnetki za aktivacijo droži, za pripravo sladkega nastavka in za pripravo obogatenega testa, npr. za potico ali buhtlje).