Ekskluziven virtualni zoom tečaj peke pice z drožmi

Za vse ljubitelje pic: popolne začetnike in izkušene (pico)peke z drožmi

  • Postani ekspert za pripravo drožastičnega testa za pico, ki bo navdušila vsakogar (tudi če nimaš prav nobenih izkušenj z drožmi – vsega se naučiš na tečaju)!
  • Nauči se speči perfektno pico v domači pečici (ne potrebuješ nobenih pripomočkov – zagotovo imaš vse že doma).
  • Impresioniraj svoje prijatelje in domače ter jim postrezi eno od najboljših pic, kar so jih kdaj poskusili!

Prijazen drožopomnik: število udeležencev je omejeno na 40, saj se želim posvetiti vsakemu posebej. Ker se mesta hitro polnijo, lahko vrata zapremo tudi prej, zato s prijavo nikar ne čakaj na zadnji dan. 

  • hočeš speči najboljšo domačo pico – v svoji pečici in s pripomočki, ki jih imaš zagotovo doma,
  • se želiš lotiti peke z drožmi, pa si sam/-a tega ne upaš,
  • si s peko z drožmi šele začel/-a (si drožzačetnik) ter potrebuješ nekaj vzpodbude in podpore pri prvih korakih,
  • si že pogumno zadrožil/-a, a si zaradi številnih težav obupal/-a (kruh ti ne vzhaja ali je prekisel; ne veš, kako peko z drožmi umestiti v vsakdan ipd.),
  • lažje kot receptom slediš praktičnim navodilom v živo oz. si želiš znanje dopolniti s triki, ki jih v knjigi ni mogoče prikazati. 

Droži so nekaj čisto preprostega – naravni kvas iz samo dveh sestavin: moke in vode, ki po nekaj časa zaradi prisotnosti mikroorganizmov pričneta fermentirati. 

Zaradi tega imajo cel kup pozitivnih učinkov na tvojo prebavo. 

Ne povzročajo nenadnih skokov sladkorja v krvi, mlečna kislina v njih pa ima blagodejen vpliv na črevesno sluznico.

Najboljše pri tem? 

Po pici z drožmi nimaš tistega težkega in napetega občutka v želodcu, pa še noro okusna je.

Tečaj so stestirali tudi drožomani in drožomanke, ki so komaj januarja pričeli peči z drožmi. Zato dam roko v droži, da jo zdrožite tudi vi.

Tečaj so temeljito stestirali drožomani in drožomanke, med katerimi so bili tudi popolni začetniki.

Da bo začetek res preprost, po pošti na svoj naslov dobiš močne in stabilne droži RUDL.

Tako ti za pripravo svojih ni treba skrbeti (in si najpomembnejši del že obkljukal/-a).

Virtualni tečaj pa bo potekal prek spletne aplikacije ZOOM, ki si jo naložiš na svoj računalnik, tablico ali telefon.

Brez skrbi: vse napotke prejmeš na svoj e-naslov.

Začnemo v petek, 16. aprila 2021, zaključimo pa v nedeljo, 18. aprila 2021

Drožili se bomo v živo v manjši skupini 40 drožomank in drožomanov.

Tečaj bo potekal v časovnih blokih 5-krat po približno eno uro. 

Vstopnico za mesto na virtualnem drožtečaju prvih korakov droženja in peke slastne pice si lahko zagotoviš že za drožastičnih 59 € (DDV že vključen).

S tabo bom delila neprecenljivo drožznanje in tudi čisto vse svoje trike in nasvete iz večletne prakse – vse, kar običajno učim na svojih celodnevnih delavnicah v živo, ki pa jih zaradi trenutne situacije ne morem izvajati. 

Ob nakupu pa BREZPLAČNO prejmeš še droži Rudl (so močne, stabilne in pripravljene za peko).

Če želiš, da se virtualno prikažem v tvoji kuhinji in te podrobno vodim korak za korakom (od prve merice moke in vode pa do najboljše pice iz tvoje pečice), klikni na gumb spodaj …

Odprla se bo moja spletna trgovina. 

V njej tečaj dodaš v košarico in zaključiš nakup.

Takoj po naročilu na svoj e-naslov prejmeš potrdilo naročila. 

Preveri promocije ali neželeno pošto – včasih smukne tja. 

V roku 24 ur od plačila boš na svoj e-naslov prejel/-a še vse potrebne informacije o izvedbi.

Prav tako pa na svoj domač naslov prejmeš moje droži Rudl (še pred tečajem, zato je zelo pomembno, da se prijaviš čimprej).

Poleg slastne pice, neprecenljivega drožznanja in podpore prejmeš še 5 drožastičnih darilc …

Prijaviš se najkasneje do ponedeljka, 12. aprila (do 23.59h) oz. do zapolnitve mest.

Naj ti namignem, da na naših virtualnih drožtečajih mesta razprodamo praktično takoj, zato tudi tokrat pričakujem nekaj gneče …

In ker so mesta zaradi kvalitetne izvedbe tečaja omejena, se lahko zgodi, da se ponudba zaključi že pred tem datumom.

Pa še Rudla moram ustrezno namnožiti in ga poslati po pošti – čimprej, da še pravočasno pride do tebe. : )

Če se ti že cedijo sline po drožastični pici in bi rad/-a naredil/-a prvi korak do uspešnega usvajanja droži, klikni na gumb spodaj in ČIMPREJ rezerviraj svoje mesto.

Komaj čakam, da se vidiva!

Naj droži!

Anita Šumer

Anita Šumer

Strastna ljubiteljica droži in avtorica mednarodne knjižne uspešnice Drožomanija (najbolje prodajane knjige o kruhu) ter knjige Slana in sladka drožomanija - nadaljevanje knjižne uspešnice

Podroben seznam sestavin ti pošljem po prijavi in plačilu na tvoj elektronski naslov.

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)