Piškotki

Informacije o naših strankah spremljamo preko prijave v naš strežnik, piškotkov in naročniških obrazcev. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki so locirane v vašem računalniku s strani naše spletne strani, ko jo obiskujete. So zelo razširjeni in omogočajo delovanje spletnih strani, omogočajo boljše delovanje in posredujejo informacije lastniku spletne strani. Zbrane informacije omogočajo, da vas na spletni strani prepoznamo. Noben od naših piškotkov ne shranjuje podatkov o vaših plačilnih karticah ali geslih.

Obvezni piškotki

So tisti, brez katerih spletna stran ne bi mogla delovati. Omogočajo, da lahko pregledujete spletno stran in dostopate do varovanih strani. Brez teh piškotkov košarica nakupov ali elektronsko plačevanje ne more delovati.

Piškotki za boljše delovanje

Zbirajo podatke o načinu uporabe spletne strani, kot je na primer, katero stran obiskovalci najpogostejše uporabljajo, ali npr. dobijo opozorilo napake. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi obiskovalca prepoznali. Ti zbrani podatki se zbirajo anonimno. Zbirajo se samo zato, da lahko izboljšamo delovanje naše spletne strani. Z vstopom na našo spletno stran se strinjate, da lahko naložimo naš piškotek v vaš računalnik.

Funkcionalni piškotki

Ti piškotki dovoljujejo, da si naša spletna stran zapomni vaše izbire, kot so uporabniško ime, jezik, državo in se s tem ob zagonu osebno prilagodi uporabniku. Z vstopom na našo spletno stran se strinjate, da lahko naložimo naš piškotek v vaš računalnik.

Omejitev in blokada piškotkov

V kolikor želite omejiti ali blokirati piškotke, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, lahko to naredite preko vašega iskalnika. Navodilo lahko najdete v vašem brskalniku pod »Pomoč«. V kolikor boste v brskalniku nastavili omejitev piškotkov, se lahko zgodi, da ne boste mogli dostopati do vseh naših spletnih strani.

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)