Celodnevna delavnica – OKTOBER 20

ZALJUBLJENA V DROŽI ŽE OD 2012 

IN LOVE WITH SOURDOUGH SINCE 2012

Za vas je že kmalu tukaj …

Najbolj priljubljena celodnevna delavnica, kjer vas v živo naučim vseh  skrivnosti drožopeke in ustvarjanja slastnih drožbrot …

Najbolj priljubljena celodnevna delavnica, kjer vas v živo naučim vseh skrivnosti drožopeke in ustvarjanja slastnih drožbrot …

(A pozor… na voljo je le še 7 prostih mest)

(A pozor… na voljo je le še

7 prostih mest)

Za vse najbolj zadrožene, ki želijo čimprej rezervirati prosto mesto 

na delavnici…

Za vse najbolj zadrožene, 

ki želijo čimprej rezervirati prosto mesto na delavnici…

Če ste na to priložnost čakali že dlje časa, vam spodnje strani ni treba prebrati do konca, ampak le kliknite na gumb spodaj in si rezervirajte svoje mesto …

Če vas zanima še več, pa berite dalje …

Kako je videti ta delavnica in ali jo potrebujem, če že imam tvojo knjigo in en kup videoposnetkov?

Kako je videti ta delavnica 

in ali jo potrebujem,

če že imam tvojo knjigo 

in en kup videoposnetkov?

Smiselno vprašanje.

Naj vam iskreno odgovorim …

Delavnice peke z drožmi v živo so nekaj najbolj doživetega in poglobljenega, kar vam lahko predam v le par urah druženja.

A kljub temu sem bila dolgo časa v skrbeh, da se jim bom morala zaradi vseh “korona ukrepov” popolnoma odreči.

No … na srečo se to ni zgodilo, saj sem se prepričala, da delavnico res lahko izvedemo.

Še posebej sem vesela, da mi je to uspelo, saj me je veliko izmed vas spraševalo, kdaj se bomo lahko spet drožili v živo.

Prav zares je to ena izmed najbolj priljubljenih aktivnosti, kar sem jih kdaj koli izvedla.

Sami ste mi namreč v emailih in sporočilih dejali naslednje …

O celodnevnih delavnicah ste povedali, da ste v roku 24 ur svojo peko popeljali na novo raven in praktično čez noč usvojili vse podrobnosti, ki so vas do takrat ovirale.

Veliko izmed vas mi je priznalo, da ste pravzaprav o osnovah peke kruha vedeli veliko manj, kot ste sprva mislili.

Kljub prebranim knjigam in številnim videoposnetkom, ki sem jih delila z vami, ste se vsakič na delavnicah naučili veliko novega.

Prav tako pa sem tudi jaz zaradi vas napredovala in vedno znova iskala rešitve za vsako drožtežavo : )

In ja …

Na celodnevni delavnici ne samo, da poleg malih skrivnosti in nasvetov tudi spečemo še nekaj slastnih drožbrot (ter jih seveda preizkusimo) … ampak se zgodi še nekaj …

Končno se lahko podrobno in doživeto pogovorimo o vseh vaših izzivih, ki vas pri vaši drožopeki ovirajo.

Te seveda tudi elegantno & po hitrem postopku rešimo! : )

Kaj se bo zgodilo z vašo drožopeko, če vam uspe priti na delavnico?

Kaj se bo zgodilo z vašo

drožopeko, če vam uspe 

priti na delavnico?

  • Skoraj nikoli več praktično ne boste imeli težav s peko rženega kruha, belega pšeničnika, drožpice, pogače in prinega kolača s sadjem (prav tako boste spoznali, kaj od tega vam je najbolj pri srcu).
  • Vse prebrane in pregledane vsebine, ki so za vami, bodo končno dobile smisel (četudi ste prebrali že obe moji knjigi, boste doživeli številne “aha-trenutke”).
  • Spoznali boste, kdaj so droži najbolje pripravljene za peko, pravi vonj se vam bo za vedno zasidral v spomin (tako se ne boste nikoli več spraševali, ali je že pravi čas za uporabo vaših droži ali ne).
  • Poslovili se boste od preglavic pri rezanju in krašenju vaših drožbrot (razkrila vam bom vse trike in nasvete za uspešno rezanje testa, ki vam zagotovo ne bo “padlo skupaj” pred peko).
  • Ne bo vam treba več skrbeti, kaj storiti z ostanki droži in za kaj vse jih lahko še uporabite (kljub temu, da poznate že kar nekaj trikov za to, bom z vami delila namige, ki jih nisem razkrila še nikoli prej).
  • Vaše družinsko ustvarjanje drožpice ne bo nikoli več isto in zagotovo ta ne bo na mizi ostala niti toliko časa, da se ohladi (na delavnici bomo poskrbeli za to, da bo vaša drožpica vsakokrat izvrstna tudi doma).
  • Z usvojenim znanjem boste naredili pomemben korak k napredni drožopeki in kdo ve … morda boste svoje droži pričeli deliti naprej (s pravilno skrbjo vaših droži – ki jo mimogrede dobite tudi na delavnici – vas bodo te lahko spremljale še mnogo let).

Za lažjo odločitev vam pripenjam kar mnenja preteklih udeležencev…

Za lažjo odločitev vam pripenjam kar mnenja preteklih udeležencev…

Dobro, Anita, kako bo izgledala ta drožastična delavnica (in kaj vse bomo skupaj zdrožili)?

Dobro, Anita, kako bo izgledala ta drožastična delavnica (in kaj vse bomo skupaj zdrožili)?

Super vprašanje : )

Na delavnici bo vsak izmed udeležencev imel svoje mesto za ustvarjanje in vse pripomočke, ki jih potrebuje (če jih ne prinese s seboj).

Skupaj bomo spekli 2 vrsti kruha – rženka in ta belega pšeničnika ter prav tako drožpico (iz krušne peči, če je na lokaciji), pogačo ter pirin kolač s sadjem.

Med delavnico vam bom zaupala vse, kar morate vedeti o vrstah žita in moke, nekaj teorije o drožeh, najbolj pogoste SOS-korake in nasvete za mesenje, gnetenje ter oblikovanje testa.

Lotili se bomo tudi natančnega “obdelovanja”, rezanja in krašenja svojih drožbrot.

Seveda ne bomo pozabili uporabnih nasvetov za pravilno pečenih izdelkov.

Za konec pa bomo vse pripravljene drožbrote z užitkom pojedli : )

Kdaj in kje se bo odvijala?

Celodnevna delavnica se bo odvijala na meni zelo ljubem kraju …

To je seveda SORŽEV MLIN, ki se nahaja v Polžah pri Celju.

Nanj me vežejo še posebej lepi in srčni spomini. Tam sva s Sašem pripravila kar nekaj delavnic, tam je potekalo tudi fotografiranje za mojo drugo knjigo Slana in sladka drožomanija.

Vzdušje ne bi moglo biti bolj popolno, kot je v Sorževem mlinu.

Sicer pa bo delavnica potekala v soboto, 17. oktobra, od 9.00 do 16.30 ure.

Parkirišč je dovolj za vse. Priporočam, da se zglasite na naslovu vsaj 15 minut prej. Vse dodatne informacije boste prejeli na email naslov dan ali dva prej.

In ja … moje navdušenje je ravnokar “fermentiralo”, saj sem se odločila za nekaj izjemnega  …

Če si uspete zagotoviti mesto na delavnici, dobite BREZPLAČNO še nekaj drožastičnega …

Če si uspete zagotoviti mesto na delavnici, dobite BREZPLAČNO še nekaj drožastičnega …

Tako je …

V primeru, da vam uspe zagotoviti svoje mesto na delavnici na tej strani, vam bom popolnoma BREZPLAČNO omogočila časovno omejen dostop v najbolj drožastičen članski program naravne peke z drožmi – Klub Drožomanija.

Ja, prav berete …

Za cela 2 meseca vam bom omogočila dostop do več kot 100 videoposnetkov (čez 20 ur videomateriala) iz spletnega kluba, v katerem se trenutno droži 128 članov.

Na voljo vam bodo številne vsebine tako iz čistih osnov droženja pa do zelo naprednih tehnik in receptov, ki vas bodo zagotovo navdušile.

In kar je najlepše ‒ vaš čas usvajanja novih znanj si boste lahko povsem prilagodili svojim željah in urniku.

Morda pa se nam ob naslednjem odprtju pridrožite : )

Za primerjavo naj povem, da so trenutni člani plačali za polletni dostop 127 EUR in za celoletnega kar 197 EUR.

Vi pa boste za 2 meseca dostop v Klub dobili povsem brezplačno.

Vau – super, kajneda?

Se strinjam!

No, seveda … če boste pohiteli in si zagotovili mesto na tej celodnevni delavnici : )

Pa dobro, Anita, to se res sliši drožastično. Koliko me bo

pa ta delavnica stala?

Pa dobro, Anita, to se res sliši drožastično. Koliko me bo 

pa ta delavnica stala?

Takole je …

V takšno delavnico jaz zares vložim ogromno truda in časa. Zame se priprave začnejo že nekaj dni pred delavnico, kajti le tako lahko zagotovim, da na delavnici že tudi kaj poskusimo.

Cena delavnice in druženja z mano je 247 EUR (DDV je že vključen).

Ja ‒ prav berete …

Tako močno si namreč še vedno želim širiti glas o drožeh in čim več ljudem pomagati pri usvajanju naravne peke, ki bo skrbela za njihovo dobro počutje.

Če vas je vse skupaj pritegnilo do točke, da razmišljate, da bi prišli na delavnico, naj vam povem še nekaj  …

Kaj vse torej dobite, ko si zagotovite svoje mesto na delavnici?

Kaj vse torej dobite,

ko si zagotovite svoje mesto 

na delavnici?

Z nakupom svojega mesta na delavnici prejmete komplet “Drožomanija” v vrednosti 97 EUR, ki vsebuje …

  • naslavnejše slovenske droži Rudl (moje droži) za domov,
  • kozarček za droži s pokrovom,
  • 1 nalepko za kozarček,
  • knjižico z navodili in recepti ter pisalo,
  • vezen bombažni predpasnik in vrečko iz bombaža,
  • kuhalnico in vevnico ter
  • paket ekoloških mok (ržene in pšenične).

Prav tako prejmete tudi …

  • diplomo o opravljeni delavnici,
  • pečenega rženka za domov in
  • oblikovan “ta beli pšeničnik” za peko doma.

Na delavnici boste preskrbljeni tudi z vso hrano (dobrodrožlica s pogačo, za kosilo drožpica, za popoldanski posladek pirin kolač s sadjem) in pijačo (kava, čaj in sok).

V ceno je torej vključena predpriprava in izvedba delavnice, ves material in sestavine za delavnico ter najem prostora.

In seveda – z nakupom svojega mesta prejmete še …

  • Popolnoma brezplačen dvomesečni dostop za Klub Drožomanija (dostop do platforme vam je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu ter prek vseh elektronskih naprav).

Verjamem, da vas sedaj že zanima naslednje …

Kako se lahko prijavim? In ali so prosta mesta sploh še na voljo?

Kako se lahko prijavim? In ali so prosta mesta sploh še

na voljo?

Če trenutno berete to stran, pomeni, da je vsaj eno prosto mesto še na voljo.

Čez nekaj vrstic vas čaka gumb in s klikom nanj se vam bo odprla moja spletna trgovina, kjer delavnico dodate v košarico in zaključite nakup.

V roku 24 ur boste vse potrebne informacije in potrditev naročila prejeli na navedeni email naslov.

Ja ‒ tako preprosto je : )

Skratka …

Če si želite doživeti en res drožastičen dan skupaj z mano in ostalimi ljubitelji drožopeke, kliknite spodnji gumb in kupite svoje mesto na delavnici (če je še na voljo) …

Komaj čakam, da se vidimo!

Topel drožasti pozdrav in naj droži,

Anita Šumer 

P.S. Še nekaj bi vam prijazno prišepnila …

Zaradi omejenega prostora v Sorževem mlinu, sem prav zares primorana mesta omejiti na 8 (trenutno pa jih je na voljo le še 7).

Prav tako se le v tem primeru lahko vsakemu izmed vas posvetim temeljito.

Težko tako na daleč vem, kaj se vam trenutno podi po glavi, ampak pričakujem kar hitro zapolnitev vseh prostih mest.

Če želite izkoristiti to drožastično priložnost in za 247 EUR prejeti poglobljen pekovski dan z mano ter me vprašati, kar vam srce poželi, hitro kliknite gumb spodaj in se prijavite …

P.P.S. Če še vedno razmišljate, vam prilagam nekaj mnenj preteklih udeležencev, za lažjo odločitev : )

Pišite miPogoji poslovanjaPiškotkiGDPRVračilo blagaPlačilo in dostavaFotografije: Primož Lavre, Nik Jarh Anita Šumer

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)