Slana in sladka drožomanija 2.knjiga – Dan reformacije Akcija – Preusmeritev

Zaljubljena v droži že od 2012

In Love with Sourdough since 2012

Drožastična priložnost v počastitev dneva reformacije …

Drožastična priložnost v počastitev dneva reformacije …

Ob nakupu knjige

Slana in sladka drožomanija

številne drožugodnosti, zaradi katerih bo vaša drožopeka še boljša …

Ob nakupu knjige

Slana in sladka

drožomanija številne 

drožugodnosti, zaradi

katerih bo vaša

drožopeka še boljša …

Pozor – ta drožastična ponudba je na voljo le še …

Pozor – ta drožastična ponudba je

na voljo le še …

Dragi drožomani in drage drožomanke,

Veseli me, da ste danes tukaj z mano, saj to pomeni, da vam peka z drožmi resnično veliko pomeni.

Ne le, da s tem skrbite za svoje zdravje in dobro počutje (kar je sploh pomembno v teh časih), ampak ohranjate tudi tradicijo naših prababic ‒ čestitam!

Da pa bi vaše drožustvarjanje res postalo lahkotno in vam nikoli ne bi zmanjkalo zamisli, vam je na tej poti lahko moja druga knjižna uspešnica Slana in sladka drožomanija v veliko pomoč.

Ja ‒ to je knjiga, ki jo je do danes prebralo že več kot 1270 drožomanov in drožomank iz moje skupnosti in naj vam pokažem le nekaj njihovih mnenj …

Najboljši del vsega pa je, da je danes daleč daleč najboljša priložnost, ko se vam njen nakup še posebej splača.

Še preden pa prideva do tja, kaj vse dobite, se verjetno sprašujete …

Zakaj drožastična ponudba v počastitev dneva reformacije?

Zakaj drožastična ponudba v počastitev dneva reformacije?

Za tem pravzaprav ne stoji nobena posebna znanost : )

Razlogi so trije …

#1 Razlog: Zdi se mi prav, da v teh čudnih časih naredim vse, da vas in ostale člane svoje drožoskupnosti razveselim s kakšno posebno ponudbo, ki bo vaše droženje popeljala na novo raven.

#2 Razlog: Nisem ljubiteljica raznih tujih ponudb črnih petkov ali black friday, ker mislim, da moramo ohranjati slovensko kulturo in tradicijo.

#3 Razlog: Pa tudi dosti raje imam dan reformacije, saj sem tudi sama velika ljubiteljica knjig in obožujem branje.

In ‒ ko potegnemo črto ali pa vse te tri razloge skupaj, lahko vidimo, da je edini logični zaključek to, da vam ob dnevu reformacije pripravim nekaj posebnega …

Kaj natanko prejmem

v času reformacijske ponudbe?

Kaj natanko prejmem

v času reformacijske ponudbe?

Takole je …

Lahko bi se preprosto odločila za 20-% popust na knjigo Slana in sladka drožomanija, ampak v tem primeru bi kršila zakonodajo.

V Sloveniji namreč velja, da cene knjige prvih 6 mesecev od izdaje ne smem znižati.

In ne ‒ tega se nisem spomnila sama, ampak dejansko piše v zakonu …

“Državni zbor je 30. januarja 2014 sprejel Zakon o enotni ceni knjige. Zakon je začel veljati 26. februarja 2014 in pravi, da mora cena prvih šest mesecev od izdaje knjige ostati nespremenjena.”

Ravno zato sem se odločila, da tole ponudbo zdrožim na drugačen način.

In sicer …

Odločila sem se, da bom breme poštnine, ki sicer znaša 3,99 EUR, prevzela na svojo stran.

Ja, tako bi lahko rekli, da sem vam ceno knjige že znižala za skoraj 14 %. 

Ampak nisem se še ustavila tukaj …

Ker se zavedam, da napisano ni enako videnemu in ker ste mi kot skupnost pred dnevi tudi sami priznali, da vam je zelo všeč, ko lahko napisano vidite tudi v praksi

Sem se odločila, da vam ob nakupu knjige brezplačno na vaš email naslov pošljem še TRI zelo pomembne videoposnetke …

Ob nakupu moje druge knjige, poleg brezplačne poštnine,

prejmete naslednje BONUS videoposnetke …

#1 Videoposnetek: Sladki drožni nastavek pod drobnogledom in priprava sladkega drožnega nastavka

Kot rečeno ‒ ker velja, da videno ni enako prebranemu, verjamem, da si boste s tem BREZPLAČNIM posnetkom zagotovili uspešen prvi sladek drožni nastavek :  )

#2 Videoposnetek: Razkislitev sladkega drožnega nastavka

Kot veste, je velik izziv drožopeke ravno prava kislost testa. Prav tako pa je pomembno, da veste, kako sladki drožni nastavek uspešno razkisliti. Če bi se vam slučajno zakislil, saj bodo le tako vaše pekovske dobrote slastne.

#3 Videoposnetek: Priprava obogatenega testa in pravo zaporedje sestavin

Obogateno testo, ki vsebuje nekaj več maščob, nam lahko včasih dela preglavice. A pomembno je le pravo zaporedje. To pa vam podrobno razložim v tem videposnetku, ki ga ob nakupu knjige prejmete popolnoma brezplačno.

Ob nakupu moje druge knjige,

poleg brezplačne poštnine, 

prejmete naslednje

BONUS videoposnetke …

#1 Videoposnetek: Sladki drožni nastavek pod drobnogledom in priprava sladkega drožnega nastavka

Kot rečeno ‒ ker velja, da videno ni enako prebranemu, verjamem, da si boste s tem BREZPLAČNIM posnetkom zagotovili uspešen prvi sladek drožni nastavek :  )

#2 Videoposnetek: Razkislitev sladkega drožnega nastavka

Kot veste, je velik izziv drožopeke ravno prava kislost testa. Prav tako pa je pomembno, da veste, kako sladki drožni nastavek uspešno razkisliti..Če bi se vam slučajno zakislil, saj bodo le tako vaše pekovske dobrote slastne.

#3 Videoposnetek: Priprava obogatenega testa in pravo zaporedje sestavin

Obogateno testo, ki vsebuje nekaj več maščob, nam lahko včasih dela preglavice. A pomembno je le pravo zaporedje. To pa vam podrobno razložim v tem videposnetku, ki ga ob nakupu knjige prejmete popolnoma brezplačno.

Kaj vse torej danes dobite ob nakupu knjige

Slana in sladka drožomanija?

Kaj vse torej danes dobite

ob nakupu knjige 

Slana in sladka drožomanija?

V času te reformacijske ponudbe z nakupom knjige Slana in sladka drožomanija prejmete:

  • Knjigo Sladka in slana drožomanija z več kot 77 recepti slanega in sladkega droženja (med drugim tudi prebrisane drožaste zamisli za VSE obroke v dnevu – ja, ne bo vam treba več “brskati” po spominu in prebirati številne spletne strani).
  • Brezplačno poštnino (ja, običajno morate za to odšteti še 3,99 EUR, a tokrat to breme prevzamem nase).
  • BREZPLAČNO: #1 Videoposnetek podrobne priprave sladkega drožnega nastavka (če sledite vsem korakom, bodo že vaše prve sladke drožbrote neverjetno mehke in slastne)
  • BREZPLAČNO: #2 Videoposnetek razkislitve sladkega drožnega nastavka (res je, četudi vaš nastavek postane prekisel, še ne pomeni, da ga morate “zavreči” ‒ ta postopek je zame osebno zlata vreden)
  • BREZPLAČNO: #3 Videoposnetek priprave obogatenega testa (pravo zaporedje sestavin je ključno in s tem posnetkom o teh ne boste več dvomili niti za sekundo)

Cena za vas (v času te časovno omejene ponudbe): 29,97 EUR (DDV že vključen v ceno)

Možnost plačila: Po predračunu ali Paypalu.

Posebna drožastična priložnost

v primeru nakupa obeh mojih knjig …

Posebna drožastična priložnost v primeru nakupa obeh mojih knjig …

Kaj se zgodi, če se danes odločite za nakup obeh

mojih knjig?

Hja, za 59,96 EUR prejmete:

Kaj se zgodi, če se danes odločite za nakup obeh mojih knjig?

Hja, za 59,96 EUR prejmete:

  • ​Knjigo Drožomanija,
  • ​Knjigo Slana in sladka drožomanija,
  • GRATIS moje droži Rudla (vaša drožopeka se lahko prične takoj),
  • 3 BONUS videoposnetke za še boljše slano in sladko droženje,
  • ​BREZPLAČNO poštnino.

Če si želite izkoristiti to super ponudbo, kliknite gumb spodaj in naročite obe knjigi ter prejmite številne ugodnosti …

Pozor – ta drožastična ponudba je na voljo le še …

Pozor – ta drožastična ponudba je

na voljo le še …

Anita, kako lahko izkoristim to drožastično ponudbo?

Anita, kako lahko izkoristim to drožastično ponudbo?

Odlično vprašanje : )

Vse skupaj je povsem preprosto.

Ko boste kliknili kateregakoli od prikupnih rjavih gumbom na tej strani, vas bo ta popeljal v mojo spletno trgovinico.

Knjigo Slana in sladka drožomanija preprosto dodate v košarico in nato z vam prijaznim obrazcem zaključite nakup.

Knjigo bom za vas nato dala na pošto v roku treh dni po prejemu plačila.

Prav tako v  e‒pošto prejmete dostop do BREZPLAČNIH videoposnetkov, ki sem vam jih obljubila ob tej posebni priložnosti za dan reformacije.

Hitro kliknite spodnji gumb in naročite svoj izvod Slane in sladke Drožomanije (z brezplačno poštnino in tremi brezplačnimi videoposnetki) zdaj  …

Komaj čakam, da spoznate vse, kar se da pričarati z drožmi : )

Topel drožasti pozdrav in naj droži,

Anita Šumer

P.S. Če želite izvedeti, kaj vse se skriva v tej čudoviti knjigi, vam spodaj razkrivam le delček vsebine …

  • Kar 77 svežih in posodobljenih receptov (vsakega izmed njih sem večkrat preizkusila in ga za vas izpopolnila do potankosti)
  • Seznam VSEH sestavin za slano kot za sladko peko (da vam nikoli ne bo treba ugibati, kaj potrebujete)
  • In še mnogo drugih namigov in zamisli (ki bodo poživili vaše drožaste pustolovščine)
  • Malo poznane načine uporabe droži (presenečeni boste, kam vse jih lahko “podtaknete”)
  • Zakaj so pekovski odstotki in zaporedje dodajanja sestavin KLJUČNI za uspešno peko z drožmi (vse to je dobro vedeti, da boste čim bolj ponosni na svoje izdelke)
  • Kratek povzetek nasvetov za vzdrževanje zdravih droži (da bodo vedno v dobri formi za vaše drožbrote)
  • Popolna predstavitev sladkega drožnega nastavka v besedi in sliki (ker je bilo to v prvi knjigi zgolj omenjeno in ker me je veliko ljudi spraševalo po podrobnejši razlagi)
  • Prebrisane drožaste zamisli za VSE obroke v dnevu (zajtrk, malico, kosilo, popoldanski posladek, večerjo, polnočni prigrizek in seveda glavne zvezde praznične mize)
  • Zanimivo uporabo droži za peko tradicionalnih sladkih in slanih drožbrot (kot so pehtranova potica, kvašeni šarkelj in flancati ter preste) ter sodobnejših zamisli (kot so marmeladna zloženka, bučna pita ali rožičeve prepletenke)
  • Številne recepte za uporabo starega kruha in drugih drožbrot (da res porabimo vse do zadnje drobtinice)

Kaj o knjigi Slana in sladka drožomanija menijo drugi …

Kaj o knjigi Slana in sladka drožomanija menijo drugi …

P.P.S. Verjamem, da vas je ta posebna ponudba že dodobra navdušila, hkrati pa se zavedam, da vam morda nisem odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Ravno zato sem vam spodaj prilepila najpogostejša vprašanja (in odgovore) ter še obilico pozitivnih mnenj iz naše skupnosti.

Morda vam pa oni pomagajo sprejeti pravo odločitev : )

Najpogostejša vprašanja in odgovori …

Najpogostejša vprašanja in odgovori …

#1 Anita, do kdaj ta posebna ponudba traja?

Ta drožastična ponudba brezplačne poštnine in GRATIS treh videoposnetkov vam je na voljo le do ponedeljka, 2. novembra, do 23.59.

Po tem bom prav zares vse skupaj umaknila in boste pri naročilu knjige morali ponovno plačati poštnino ter prejeli boste le GRATIS videoposnetek priprave sladkega drožnega nastavka.

Prav tako težko zagotovim, kdaj se bom odločila za kaj podobnega.

#2 Kaj če naročim obe knjigi, torej 1. knjigo in 2. knjigo hkrati, v času te reformacijske ponudbe?

V tem primeru vam prav tako pripada brezplačna poštnina in seveda TRIJE bonusi.

Poleg tega pa dobite še prav posebno darilce ob nakupu moje 1. knjige Drožomanijamoje droži Rudla.

Tako se bo lahko vaša drožopeka pričela kar takoj, po prejemu paketa (ne bo vam treba namreč čakati, da so vaše droži pripravljene). 

#3 Ta knjiga ni za vas:

  • če se s svetom droži še niste spoznali,
  • če ste šele na začetku svoje poti v svet droži,
  • če nimate izkušenj s skrbjo za svoje droži,
  • če vam peka kruha in krušnih izdelkov predstavlja še (pre)velik izziv.

Knjiga je pravzaprav namenjena ljubiteljem peke z drožmi, ki jim gredo osnovni drožasti izdelki že zelo dobro od rok.

Če pa se najdete v eni izmed zgoraj omenjenih točk, potem vam toplo priporočam, da kliknete to povezavo in naročite mojo prvo knjigo Drožomanija.

V njej sem se posvetila tudi najbolj začetnim korakom priprave drožastih dobrot.

#4 Kdo sem Anita Šumer?

Sem neizmerno zaljubljena v droži in ta moja strast je postala tudi moje poslanstvo. Peko z drožmi poučujem po Sloveniji in po svetu, sem ambasadorka pobude Quest for Sourdough in avtorica mednarodne uspešnice Drožomanija, ki je na voljo v 3 jezikih in kmalu še v 3 novih.

Sicer pa sem univerzitetna diplomirana prevajalka in profesorica angleškega jezika, a to je samo moja formalna izobrazba. Od nekdaj sem rada ustvarjala in se ukvarjala s športom.

A samo sebe sem našla v peki z drožmi.

To je moja meditacija, sprostitev, možnost, da se umetniško izražam in hkrati delim svojo strast in navdušenje do te zdrave in slastne peke z drugimi.

Kruh in druge dobrote z drožmi pripravljam že od leta 2012.

V svetu sem postala znana, ko sem svoje dobrote oktobra 2016 začela deliti na Instagramu @sourdough_mania, kjer imam po dobrih treh letih več kot 82.200 sledilcev z vsega sveta.

Peka z drožmi me je popeljala tudi po svetu. Peko z drožmi poučujem doma in v tujini, na Portugalskem, v Rusiji, na Jamajki, Tajskem, v Singapurju, na Hrvaškem, v Angliji, Belgiji, Franciji, na Kitajskem in na Nizozemskem.

Ustanovila sem tudi prvo slovensko Facebook skupino Drožomanija (peka z drožmi), ki združuje že več kot 22.400 drožoljubov.

#5 Ali so v knjigi praktične informacije?

Seveda, v knjigi so vsi postopki razloženi v besedi in sliki, da greste lahko takoj v akcijo!

Kliknite tukaj in si naročite knjigo >>

#6 Anita, zakaj Slana in sladka drožomanija?

Dobro vprašanje …

Prvo knjigo sem naslovila le Drožomanija, zato se mi je zdelo prav, da pri drugi knjigi jasno povem, da obstajajo tako slane kot tudi sladke drožbrote.

Pri drožeh res ni omejitev.

Kliknite tukaj in si naročite knjigo >>

#7 Anita, jaz že izkušeno pečem z drožmi. Ali sploh potrebujem to knjigo?

Najprej, iskrene čestitke za uspešno pečenje drožastih dobrot!

To me neizmerno veseli!

Takole je …

Ko sem napisala prvo knjigo, sem vanjo vložila ves svoj trud, takratno znanje in izkušnje.

A kljub temu ni bilo prostora za vse, kot je na primer podrobna razlaga sladkega drožnega nastavka.

Hkrati sem v dobrih dveh letih od izdaje svoje prve knjige veliko potovala in imela delavnice po vsem svetu, kjer sem se marsikaj novega naučila.

Zato v drugo knjigo dodajam 77 NOVIH receptov za peko z drožmi in mnogo drugih uporabnih vsebin na kar 300 straneh.

Tudi če moje prve knjige še niste prebrali, a ste kljub temu zaljubljeni v droži, vam bo ta knjiga prišla zelo prav.

Če pa ste jo že, potem vam bo nova knjiga dala mnogo novih navdihov in raznolikost pri peki drožbrot.

Kliknite tukaj in si naročite knjigo >>

#8 Ali je Slana in sladka drožomanija na voljo tudi v knjižnicah?

Dobro vprašanje.

Odločila sem se, da tokrat knjiga ne bo na voljo v knjižnicah.

Vsaj v bližnji prihodnosti ne.

Ko/Če se bo to zgodilo, pa vas bom seveda vse drožomane in drožomanke o tem obvestila.

Do takrat pa …

Kliknite tukaj in si naročite knjigo >>

#9 Ali je Slana in sladka drožomanija na voljo tudi kot e-knjiga (Kindle) ali avdio knjiga?

Ne.

Naj vam razložim, zakaj …

Kot zvočna knjiga vam kuharska knjiga najbrž ne pride ravno prav.

In Slana in sladka drožomanija je knjiga, za katero verjamem, da jo mora imeti vsak pravi drožoman in drožomanka na svoji knjižni polici in čim večkrat na kuharskem pultu in v rokah.

A to je le moje osebno mnenje, prepričana sem, ko jo boste dobili v roke, se boste z mano strinjali : )

Kliknite tukaj in si naročite knjigo >>

#10 Kako poteka naročilo knjige?

Korak 1: Sprejmete odločitev in kliknete spodnji gumb, ki vas bo preusmeril na naslednji korak.

Korak 2: Na tem koraku knjigo dodate v košarico in kliknite ”Oddaj naročilo”

Korak 3: V zadnjem koraku vnesete vse potrebne podatke ter izberete način plačila in naslov dostave.

Korak 4: Kliknete gumb “Oddaj naročilo” in s tem naročite svoj izvod.

Korak 5a: V nekaj dneh vam bo paket dostavil prijazen GLS-kurir ali poštar Pošte Slovenija, ki vas bo prej seveda poklical in se dogovoril za čas in datum prevzema.

Korak 5b: V roku 48 ur po naročilu knjige na svoj e-naslov prejmete povezavo do videoposnetka s pripravo sladkega drožnega nastavka, ki ga ob nakupu knjige dobite povsem *BREZPLAČNO*.

Preprosto.

Pišite miPogoji poslovanjaPiškotkiGDPRVračilo blagaPlačilo in dostavaFotografije: Nik Jarh Anita Šumer

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)