ZOOM mini tecaj – NOVEMBER 20 – Preusmeritev

ZALJUBLJENA V DROŽI ŽE OD 2012 

IN LOVE WITH SOURDOUGH SINCE 2012

Za vse drožozačetnike …

Poslovite se od strahu in se mi pridrožite 

v mini virtualnem drožtečaju prvih korakov

droženja z mojimi drožmi Rudlom …

Poslovite se od strahu

in se mi pridrožite 

v mini virtualnem

drožtečaju prvih

korakov droženja z

mojimi drožmi Rudlom …

(Peka z drožmi še nikoli ni bila tako lahkotna in preprosta …)

(Peka z drožmi še nikoli ni bila tako lahkotna in preprosta …)

Drožastična ponudba poteče čez …

Drožastična ponudba poteče čez …

*Prijazna opomba: Ker za ta malce nenavaden, a hkrati zelo zanimiv način predajanja drožznanja pričakujem kar veliko zanimanje, se zna zgoditi, da se ponudba zaključi že pred tem datumom, saj moram Rudla ustrezno namnožiti in vam ga poslati po pošti : ) Zato le ne odlašajte predolgo. 

Drožastična ponudba poteče čez …

Drožastična ponudba poteče čez …

*Prijazna opomba: Ker za ta malce nenavaden, a hkrati zelo zanimiv način predajanja drožznanja pričakujem kar veliko zanimanje, se zna zgoditi, da se ponudba zaključi že pred tem datumom, saj moram Rudla ustrezno namnožiti in vam ga poslati po pošti : ) Zato le ne odlašajte predolgo. 

Toplo pozdravljeni, dragi drožomani in drage drožomanke!

Naj vam kar takoj čestitam, da ste se znašli na tej strani.

To pomeni, da si želite peči boljši kruh in s tem skrbeti za svoje zdravje ter zdravje svojih najbližjih – drožastično! : )

A začetek je tisti, ki je večinoma najtežji.

Verjetno poznate tisti občutek, ko vam nekaj ne gre od rok, ko tavate v temi ali če rečem po naše v kislih drožeh?

Ko se prvič lotite nečesa, pa imate še toliko vprašanj …

Ja, tudi sama sem se znašla v tem položaju – pred leti, ko sem pričela z droženjem.

In je nekaj, kar bi si takrat nadvse srčno želela …

Nekoga, ki je že šel čez vse to in mi lahko prihrani en kup drožskrbi in neuspelih poskusov.

Prav zato sem se odločila za to drožastično 

virtualno droženje z vami …

Prav zato sem se odločila

za to drožastično virtualno droženje z vami …

Še preden nadaljujem, pa je pomembno, da se na tej točki vprašate …

Ali ste nekdo, ki se peke z drožmi še ni lotil, si pa močno želi?

Ali ste nekdo, ki je z peko z drožmi šele začel oziroma ste drožzačetnik?

Ali ste nekdo, ki ima strah pred nečim novim – sploh strah pred droženjem?

Ali ste nekdo, ki je z droženjem že pričel, pa je skoraj obupal zaradi številnih težav, ki so se mu prikradle (kruh ne vzhaja, je prekisel, ne veste, kako peko z drožmi umestiti v vsakdan ipd.)?

Če ste na vsaj eno od zgornjih vprašanj odgovorili z DA, vam bo nadaljevanje te strani zagotovo pisano na kožo …

Vabim vas, da se mi pridrožite na mini virtualnem

drožtečaju peke prvega drožhlebčka …

Vabim vas, da

se mi pridrožite na mini 

virtualnem drožtečaju peke prvega drožhlebčka …

Ker delavnic v živo še nekaj časa ne bo, sem bila soočena z dvema možnostma …

Ali tarnam nad tem ali pa rečem, kaj lahko še naredim in ustvarjalnosti pustim prosto pot.

In brez skrbi, dragi moji …

Pri tem ne boste nikakršni poskusni “drožzajčki”, saj sem testni virtualni tečaj pred dnevi že opravila s tistimi najbolj zagriženimi začetniki droženja.

Njihova mnenja vam prilagam kar spodaj …

Kakšno izkušnjo z virtualnim mini drožtečajem 

so doživeli “preizkusni” udeleženci …

Kakšno izkušnjo

z virtualnim mini drožtečajem so doživeli “preizkusni” udeleženci …

Všeč mi je njena preprostost, odprtost in motivacija…

Zelo so mi koristili praktični prikazi, to, da je Anita vmes pogledala kako mi gre, mi dala dodaten nasvet. Kot bi bila v moji kuhinji. Všeč mi je njena preprostost, odprtost in motivacija. Ko res nič ne komplicira.

Ana T.

Spletni tečaj priporočam tistim, ki nimajo veliko časa in bi se peke z drožmi radi naučili hitro…

Čisto prvi drožasti kruh sem z njeno pomočjo pripravila na njeni delavnici, tokrat pa sem se odločila še za njen spletni tečaj. Pri vsakem koraku smo se srečali v živo v spletni predavalnici. Skupaj smo nahranili droži, preverili, kako so narasle, skupaj umesili testo in se naučili potegov in prepogibov. Najbolj od vsega pa mi je všeč, ker te Anita tudi časovno vodi od hranjenja droži do peke kruha.

Barbara R.

Dejansko pa nas je Anita pripeljala do prelepega hlebčka…

Nad Anitinim mini začetnim tečajem drožopeke sem bila zelo presenečena. Predstavljala sem si, da je peka z drožmi zelo zapletena, zato sem z uporabo droži vseskozi oklevala. Dejansko pa nas je Anita pripeljala do prelepega hlebčka s parimi čisto preprostimi napotki in pokazala, da je gojenje in uporaba droži tako zelo preprosta, da lahko poskusi čisto vsak.

Sabina V. J.

Skratka in “LOVE” v kruhek…

Sem pa ena tstih k lahko berem in berem pa ne vem kaj sem prebrala.. če pa vidim in poslušam mi je full lažje, zato sem se tudi prijavila na tečaj. Droži v bistvu sploh niso bav bav na začetku bo mal več tuhtanja da se ulovim z vsemi hranjenji in gnetenji. Tko na kratko zelo zadovoljna peka z drožmi je v bistvu zabavna. Hvala Anita ker tako nesebično deliš svoje znanje  ❤️

Urša D.

Kruhec smo pojedli še preden sem ga uspela sploh fotografirati…

Glede na moje prejšnje poskuse lahko rečem, da je bil ta končno tisti “tapravi”. Tebi in odlično izpeljanemu tečaju se lahko zahvalim, da končno razumem postopek priprave kruha in skrb za droži. Bravo! Tvoja pozitivna energija je neizmerna in zelo nalezljiva! Le tako naprej. Pravi sonček si  ?

Vanja M.

Kakšno izkušnjo z virtualnim mini drožtečajem 

so doživeli “preizkusni” udeleženci …

Kakšno izkušnjo

z virtualnim mini drožtečajem so doživeli “preizkusni” udeleženci …

Všeč mi je njena preprostost, odprtost in motivacija…

Zelo so mi koristili praktični prikazi, to, da je Anita vmes pogledala kako mi gre, mi dala dodaten nasvet. Kot bi bila v moji kuhinji. Všeč mi je njena preprostost, odprtost in motivacija. Ko res nič ne komplicira.

Ana T.

Spletni tečaj priporočam tistim, ki nimajo veliko časa in bi se peke z drožmi radi naučili hitro…

Čisto prvi drožasti kruh sem z njeno pomočjo pripravila na njeni delavnici, tokrat pa sem se odločila še za njen spletni tečaj. Pri vsakem koraku smo se srečali v živo v spletni predavalnici. Skupaj smo nahranili droži, preverili, kako so narasle, skupaj umesili testo in se naučili potegov in prepogibov. Najbolj od vsega pa mi je všeč, ker te Anita tudi časovno vodi od hranjenja droži do peke kruha.

Barbara R.

Dejansko pa nas je Anita pripeljala do prelepega hlebčka…

Nad Anitinim mini začetnim tečajem drožopeke sem bila zelo presenečena. Predstavljala sem si, da je peka z drožmi zelo zapletena, zato sem z uporabo droži vseskozi oklevala. Dejansko pa nas je Anita pripeljala do prelepega hlebčka s parimi čisto preprostimi napotki in pokazala, da je gojenje in uporaba droži tako zelo preprosta, da lahko poskusi čisto vsak.

Sabina V. J.

Skratka in “LOVE” v kruhek…

Sem pa ena tstih k lahko berem in berem pa ne vem kaj sem prebrala.. če pa vidim in poslušam mi je full lažje, zato sem se tudi prijavila na tečaj. Droži v bistvu sploh niso bav bav na začetku bo mal več tuhtanja da se ulovim z vsemi hranjenji in gnetenji. Tko na kratko zelo zadovoljna peka z drožmi je v bistvu zabavna. Hvala Anita ker tako nesebično deliš svoje znanje  ❤️

Urša D.

Kruhec smo pojedli še preden sem ga uspela sploh fotografirati…

Glede na moje prejšnje poskuse lahko rečem, da je bil ta končno tisti “tapravi”. Tebi in odlično izpeljanemu tečaju se lahko zahvalim, da končno razumem postopek priprave kruha in skrb za droži. Bravo! Tvoja pozitivna energija je neizmerna in zelo nalezljiva! Le tako naprej. Pravi sonček si  ?

Vanja M.

Kako bo mini tečaj potekal za vas?

Kako bo mini tečaj

potekal za vas?

Naj vam vse skupaj razložim čim bolj slikovito in po domače …

Prvo kot prvo, na dom prejmete moje močne in stabilne droži RUDLA ter vam za pripravo svojih ni treba skrbeti (juhuhu).

Vse ostalo pa se bo dogajalo preko spletne aplikacije ZOOM, ki si jo naložite v svoj računalnik ali telefon, vse napotke prejmete na svoj email naslov.

Naše droženje pa bo potekalo nekako tako …

  • ZOOM v petek ob 19.00: skupaj aktiviramo Rudla, se pogovorimo, kaj droži sploh so, o skrbi zanje, sos-koraku, če se vam slučajno zakislijo (tako boste vedno vedeli, kakšne so zdrave in aktivne droži).
  • ZOOM v soboto ob 8.00: sami ponovno nahranite Rudla, da bo v res dobri formi za zames kruha, puhast in mehurčkast.
  • ZOOM v soboto ob 14.00: zamesimo ta belega pšeničnika, nahranimo ostanek droži, se pogovorimo, kako namnožimo večjo količino droži, kako shraniti droži v hladilnik, koliko droži potrebujemo za peko. Z vami pa delim tudi svoj urnik hranjenja droži – tako vaša peka z drožmi postane zares lahkotna in preprosta.
  • ZOOM v soboto ob 20.00: preverimo, kako je testo vzhajalo, nato ga oblikujemo, se pogovorimo, koliko časa ga pustimo na sobni temperaturi, potem ga damo v hladilnik – v tem koraku izveste vse, da si boste peko z drožmi lahko čudovito umestili v svoj vsakdan.
  • ZOOM v nedeljo ob 8.00: zjutraj najprej preverimo, ali je testo primerno vzhajano (izveste, kateri so znaki vzhajanosti) in primerno za peko. Pripravimo se na peko. Tukaj z vami delim, zakaj moramo testo zarezati, kako ga zarezati in tudi kdaj ne.

Prav tako prejmete navodila, kako ga spečemo v pečici, da bo imel kruhec hrustljavo skorjico in sočno sredico.

  • ZOOM v nedeljo ob 9.00: se pogovorimo, kdaj je kruh pečen, kako ga hladimo, kako ga shranimo ter naredimo še kratek povzetek vsega.

Na koncu pa vas čaka še majhno presenečenje : )

Kaj vse za sodelovanje potrebujem?

Kaj vse za sodelovanje potrebujem?

  • računalnik ali telefon, internet, pečico, dobro voljo in pogum : )
  • 1 kg bele pšenične moke (tip 500, priporočam z vsaj 11 % beljakovin; preverjeno dobra je SPAR natur pur Univerzalna moka),
  • sol in vodo,
  • posodo s pokrovom, ki tesni (ali pa plastično folijo, da ovijete, ali pa kapo za tuširanje),
  • kuhalnico ali žlico, kakšno spatulo,
  • če imate košarico za vzhajanje, super, če ne, uporabite prejšnjo posodo s pokrovom, ki ste jo umili ali pa večje cedilo na nogicah (tukaj bomo vzhajali naš kruhec),
  • bombažno servieto (naj ne bo oprana z mehčalcem; razen če želite vonj travniških cvetlic),
  • pladenj od pečice (2 sta, eden višji, eden nižji),
  • zelo oster nož/škarje ali britvico (tisto moško),
  • 2 steklena kozarčka s pokrovom do 400 ml (droži pa dobite po pošti pravočasno).

Za lažjo predstavo vam prilagam še nekaj 

slik dogajanja iz “testnega” vikend 

virtualnega droženja …

Za lažjo predstavo

vam prilagam še nekaj slik

dogajanja iz “testnega”

vikend virtualnega droženja …

Kdaj točno bo tečaj potekal?

Kdaj točno bo tečaj

potekal?

Virtualni mini drožtečaj bo potekal od petka, 27. novembra, do nedelje, 29. Novembra.

Kot navedeno že zgoraj, se virtualno drožimo:

  • V petek ob 19.00
  • V soboto ob 14:00
  • V soboto ob 20:00
  • V nedeljo ob 8:00
  • V nedeljo ob 9:00

Preprosto, kajneda?

Res je! : )

Ker ste danes tukaj, sem za vas zdrožila

še drožastična darilcače se 

prijavite na tečaj …

Ker ste danes tukaj,

sem za vas zdrožila

še drožastična darilca

če se prijavite na tečaj …

#1  DARILO

Recept za drožalinke (po koncu drožtečaja vam bodo zagotovo uspele, droži boste že imeli nahranjene)

#2  DARILO

Trike in nasvete za uporabo testa za pripravo drožpice in pogače (gre za najbolj priljubljeni drožbroti med mojimi sledilci)

#3  DARILO

Urnik peke kruha za vikend (tako vam ne bo ušel noben korak, vi pa boste na koncu vikenda drožzmagovalci).

Hmmm, Anita, koliko pa znaša naložba v to drožznanje?

Hmmm, Anita, koliko pa znaša naložba v to drožznanje?

Če bi izvedla delavnico v živo, bi morala prišteti najem prostora, pripomočkov in stroške prevoza.

Običajno sem za takšne delavnice postavila ceno od 97 EUR pa do 249 EUR.

A vam seveda ne bo treba odšteti toliko.

Odločila sem se, da ceno virtualnega mini tečaja postavim na drožastičnih 39 EUR.

Bi pa vas na tej točki prijazno opomnila, da ta mini tečaj NI za vsakogar.

V primeru, da že dobro skrbite za droži in prav tako uspešno pečete z drožmi, ta tečaj NI primeren za vas.

Če pa do tam še niste prišli in se vam tole zdi ena čudovita priložnost, pa se na tej točki verjetno že sprašujete …

Kako lahko rezerviram svoje mesto 

na tem drožtečaju?

Kako lahko rezerviram svoje mesto

na tem drožtečaju?

Torej …

Če si želite izkoristiti to super priložnost, da se virtualno prikažem v vaši kuhinji ter vas podrobno vodim korak po korak od prve merice moke in vode pa do slastnega drožhlebčka, sledite navodilom spodaj …

Čez nekaj vrstic vas čaka gumb in s klikom nanj se vam bo odprla moja spletna trgovina, kjer mini tečaj dodate v košarico in zaključite nakup.

Takoj po naročilu prejmete na svoj e-naslov potrdilo naročila. Preverite promocije ali neželeno pošto, včasih smukne tja. Rok plačila je sreda, 25. november.

V roku 24 ur od plačila boste vse potrebne informacije o izvedbi prejeli na svoj e-naslov.

Prav tako pa bom na vaš navedeni poštni naslov poslala svoje droži Rudla (še pravočasno).

AMPAK …

Obstaja le ena drožzanka – ta ponudba vam je na voljo le do ponedeljka, 23. novembra, do 23.59.

Ker za ta malce nenavaden, a hkrati zelo zanimiv način predajanja drožznanja pričakujem kar veliko zanimanje, se zna zgoditi, da se ponudba zaključi že pred tem datumom, saj moram Rudla ustrezno namnožiti in vam ga poslati po pošti : )

Predvidevam, da se bodo mesta kar hitro napolnila, tako da ne odlašajte predolgo.

Skratka …

Če vam je vse skupaj resnično zadišalo in se zavedate, da je to tisti pravi korak do uspešnega usvajanja droži in vpeljevanja droženja v vaš vsakdanjik, kliknite gumb spodaj in si rezervirajte svoje mesto (dokler je še na voljo) …

Komaj čakam, da se vidimo!

Topel drožasti pozdrav in naj droži,

Anita Šumer

P.S. Naj vam zaupam še nekaj …

Ključ do odličnih drožastih izdelkov so dobro delujoče droži.

Z rezervacijo svojega mesta na tem mini drožtečaju boste privarčevali svoj čas ter energijo in se podali v svet droženja takoj, saj droži v odlični kondiciji pridejo k vam na dom.

Peka z drožmi še nikoli ni bila tako lahkotna in preprosta!

Postanite šef droži in vi diktirajte tempo, da ne boste vzhajali, no vstajali ob nemogočih urah, ampak boste imeli droži povsem pod nadzorom 🙂

Če si želite tudi vi v udobju svojega doma zadrožiti in spoznati čudoviti svet droži ter usvojiti drožopeko po korakih – v dejanskem času, brez prehitevanja – kliknite gumb spodaj in rezervirajte svoje mesto …

P.P.S. Verjamem, da vas je zgornje besedilo nad mini tečajem že dodobra navdušilo, hkrati pa se zavedam, da vam morda nisem odgovorila na vsa morebitna vprašanja.

Ravno zato sem vam spodaj prilepila še dva odgovora na najbolj pogosta vprašanja “poskusnega” tečaja …

#1 Anita, kaj pa če se mi ne uspe vključiti v vse “zoom” termine?

Nič hudega, v ta namen bo ustvarjena zaprta FB-skupina za člane tečaja, kamor bom pretakala dogajanje iz zooma v realnem času, če se kdo ne bi mogel pridrožiti na zoomu. Tako vas bo vse počakalo : )

#2 Kaj se bo znotraj zaprte FB skupine še dogajalo?

Veliko vsega : ) Tam boste lahko po vsakem končanem zoom srečanju do naslednjega srečanja lepili fotke svojega drožustvarjanja. Te pa bom z veseljem tudi sama pokomentirala. 

Poleg tega boste v tej skupini dobili vso podporo ter odgovore na vprašanja, ki se vam bodo v času trajanja tečaja porajala.  

Pišite miPogoji poslovanjaPiškotkiGDPRVračilo blagaPlačilo in dostavaFotografije: Primož Lavre, Nik Jarh Anita Šumer

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)