11.11 Sanja Čakarun, 18. 4. 2021 Copy

Navdihujoče drožzgodbe: SANJA ČAKARUN, Kis in kvas, Slovenija

V tokratnem drožintervjuju se nam je pridrožila strokovnjakinja za fermentacijo in lastnica podjetja in blagovne znamke Kis in kvas, Sanja Čakarun.

(0.30′) Kako se je tvoja pot s fermentacijo začela? Kje sta z Goranom pridobivala informacije in vse to znanje o fermentaciji?

(3.39′) Kakšna je zgodba za imenom Kis in kvas? 

(5.36′) Kako in kdaj je iz hobija Kis in kvas postal posel? 

(8.38′) Kateri so bili prvi izdelki? Nam predstaviš asortiman svojih izdelkov in kako jih lahko uporabiš? 

 tempeh, miso, kimchi, amazake, natto

(24.48′) Kako poteka fermentacija teh izdelkov? So to spontane fermentacije ali dodajate mikroorganizme. 

(27.06′) Kateri je tvoj najljubši izdelek?

(29.38′) Kje najdemo vaše izdelke poleg vaše trgovine?

(32.10′) Nam zaupaš namig za uporabo z našimi drožastimi dobrotami?

Še več namigov pa lahko najdete tudi na spletni strani Kis in kvas

(35.36′) Nagradno vprašanje za čudovit fermentacijski paket pa je:

Iz katerih držav izvirata kimchi in miso?

Imaš kakšno vprašanje ali komentar? Klikni tukaj.
Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentiraj

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)