4. 8. Kakšni naj bodo vonj, okus, struktura dobrih droži

Dobre droži naj po vonju nežno dišijo po kefirju, jogurtu, prav tako po okusu. Če dišijo po kisu ali je njihov okus kisel, uporabi SOS-korak. Sama struktura droži naj bo gosta, peščena, naj ne plavajo, naj ne bodo tekoče.

DROŽOPOMBA: Če se pojavi vonj po acetonu, naredi SOS-korak. Po potrebi ga ponovi.

*Nobenega dela tega tečaja ni dovoljeno reproducirati, kopirati ali kako drugače razmnoževati ali dati na voljo v javnost ali posredovati komurkoli drugemu, ki ni kupil tečaja.

@Avtorica tečaja je Anita Šumer, drožomanija/sourdoughmania, 2022. Vse pravice pridržane.

Imaš kakšno vprašanje ali komentar? Klikni tukaj.
Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentiraj

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)