5. 7. Oblikovanje v štruco

Na rahlo mokri površini to gobasto in puhasto testo nežno razpotegni v pravokotnik, nekoliko ga potapkaj. Potem ga zvij proti sebi, tako da je spoj na spodnji strani..

1. DROŽNASVET: Če se ti testo odpira, ga lahko malce omočiš in nato zalepiš skupaj.

2. DROŽNASVET: Če želiš testo oblikovati v kroglo/hlebec, si oglej videoposnetek oblikovanja kroglic za pico. Klikni TUKAJ.

*Nobenega dela tega tečaja ni dovoljeno reproducirati, kopirati ali kako drugače razmnoževati ali dati na voljo v javnost ali posredovati komurkoli drugemu, ki ni kupil tečaja.

@Avtorica tečaja je Anita Šumer, drožomanija/sourdoughmania, 2022. Vse pravice pridržane.

Imaš kakšno vprašanje ali komentar? Klikni tukaj.
Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentiraj

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)