7. 11. Peka

Pečico prehodno ogreješ na najvišjo temperaturo, kot je premore tvoja pečica. Zgornje in spodnje grelo.

Lahko hkrati z njo greješ tudi narobe obrnjeni pekač.

Pri 280 stopinjah jo pečeš pribl. 13 minut.

Pri 250 stopinjah pa pribl. 18 minut.

1. DROŽNASVET: Lahko uporabiš ventilator ali funkcijo žara, kar bo še dodatno povišalo temperaturo v pečici. V tem primeru pozorno spremljaj peko, da pice ne izsušiš ali zažgeš

2. DROŽNASVET: Uporabi nizek narobe obrnjen pekač/loparček za pico, da pico potisneš v pečico.

*Nobenega dela tega tečaja ni dovoljeno reproducirati, kopirati ali kako drugače razmnoževati ali dati na voljo v javnost ali posredovati komurkoli drugemu, ki ni kupil tečaja.

@Avtorica tečaja je Anita Šumer, drožomanija/sourdoughmania, 2022. Vse pravice pridržane.

Imaš kakšno vprašanje ali komentar? Klikni tukaj.
Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentiraj

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)