11.12 Klara Žagar Avsenik, 30. 5. 2021 Copy

Navdihujoče drožzgodbe: Klara Avsenik Žagar, Slovenija

Tokrat je naša gostja kulinarična blogerka, fotografinja, stilistka, fermentatorka, zagovornica načina življenja brez odpadkov, Klara Avsenik Žagar. Pogovor je zelo navdihujoč, v njem te čakajo številni aha-trenutki.

Kako je Curryandlove nastal in rastel s tabo?

Se še spomniš, kje sva se spoznali?

Kulinarika je tvoja močna točka, bila si tudi v Masterchefu! Nam zaupaš kaj o tej izkušnji?

Kako se je tvoja pot v kulinariki nadaljevala?

Kaj pa fermentacija? Delaš svojo kombučo? Drožiš?

Ves čas daješ velik poudarek zerowaste načinu življenja. Zakaj ti je to pomembno?

Pripravila si tudi že potopisna predavanja in podelila fotografije s potovanj. 

Te potovanja že od nekdaj navdušujejo?

Katere kraje si že obiskala in kateri so se ti najbolj vtisnili v spomin?

Brez česa se ne odpraviš na popotovanje?

Kajmak, recept? 

Najokusnejša hrana na svetu?

Midve sva srečanje po dolgem času pričeli z zajtrkom, nadgradili pa s fotkanjem v gozdu.

Kaj ti je všeč pri portretiranju?

Kaj pa fotografija hrane? Nam zaupaš par osnovnih trikov, kako lahko tudi člani Kluba nadgradijo svoje fotografije drožbrot?

Aplikacije za obdelavo fotografij?

Kje te najdemo?

Navdihujoče drožzgodbe: Klara Avsenik Žagar, Slovenija

Tokrat je naša gostja kulinarična blogerka, fotografinja, stilistka, fermentatorka, zagovornica načina življenja brez odpadkov, Klara Avsenik Žagar. Pogovor je zelo navdihujoč, v njem te čakajo številni aha-trenutki.

Kako je Curryandlove nastal in rastel s tabo?

Se še spomniš, kje sva se spoznali?

Kulinarika je tvoja močna točka, bila si tudi v Masterchefu! Nam zaupaš kaj o tej izkušnji?

Kako se je tvoja pot v kulinariki nadaljevala?

Kaj pa fermentacija? Delaš svojo kombučo? Drožiš?

Ves čas daješ velik poudarek zerowaste načinu življenja. Zakaj ti je to pomembno?

Pripravila si tudi že potopisna predavanja in podelila fotografije s potovanj. 

Te potovanja že od nekdaj navdušujejo?

Katere kraje si že obiskala in kateri so se ti najbolj vtisnili v spomin?

Brez česa se ne odpraviš na popotovanje?

Kajmak, recept? 

Najokusnejša hrana na svetu?

Midve sva srečanje po dolgem času pričeli z zajtrkom, nadgradili pa s fotkanjem v gozdu.

Kaj ti je všeč pri portretiranju?

Kaj pa fotografija hrane? Nam zaupaš par osnovnih trikov, kako lahko tudi člani Kluba nadgradijo svoje fotografije drožbrot?

Aplikacije za obdelavo fotografij?

Kje te najdemo?

Nagradna igra? Vprašanje ali izziv?

Imaš kakšno vprašanje ali komentar? Klikni tukaj.
Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentiraj

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)