Dobrodelna kundalini joga, 16. 8. 2023
5,00 50,00  DDV vključen Izberi med možnostmi

Dobrodelna kundalini joga, 16. 8. 2023

5,00 50,00  DDV vključen

Trenutna situacija kliče po solidarnosti, pomoči, sočutju, ponižnosti. Da stopimo skupaj in da delujemo iz srca, iz ljubezni.

Celotni znesek tvoje udeležbe (plus še moj prispevek) bo nakazan PGD Slovenj Gradec in drugim, ki so v poplavah na Koroškem utrpeli škodo v kakršnikoli obliki. Nakazilo bo izvedeno transparentno in ga bom delila na družabnih omrežjih.

 

Poskrbi za svojo pomirjenost, da deluješ iz miru in ljubezni.
Hkrati pa s tem pomagaš tudi tistim, ki potrebujejo pomoč.

Počisti

DOBRODELNA KUNDALINI JOGA

Trenutna situacija kliče po solidarnosti, pomoči, sočutju, ponižnosti. Da stopimo skupaj in da delujemo iz srca, iz ljubezni. Nimamo zaman edini na svetu v svojem imenu LOVE (sLOVEnia = ljubezen). Srčnost je naša moč.

Poskrbi za svojo pomirjenost, da deluješ iz miru in ljubezni.
Hkrati pa s tem pomagaš tudi tistim, ki potrebujejo pomoč.

Celotni znesek tvoje udeležbe (plus še moj prispevek) bo nakazan PGD Slovenj Gradec in drugim, ki so v poplavah na Koroškem utrpeli škodo v kakršnikoli obliki. Nakazilo bo izvedeno transparentno in ga bom delila na družabnih omrežjih.

Odvisno od svoje zmožnosti lahko izbereš svoj prispevek: 5 €, 10 €, 15 €, 20 € ali 25 €.

 

Lahko pa tudi le deliš dogodek. Hvala ti. Vsak pomaga po svojih najboljših močeh.

Ta vadba kundalini joge je še posebej prilagojena trenutni situaciji.

V 90 minutah te čakajo:

KDAJ BO VADBA POTEKALA?

Vadba bo v sredo, 16. 8. 2023, od 19.00-20.30. Pridi malce prej, da začnemo točno.

2 uri pred začetkom (v soboto) prejmeš povezavo po emailu. 

Dodaj info@drozomanija.si med varne pošiljatelje, potegni moj email v Glavni predal.

Po prijavi prejmeš kot DARILO tudi povezavo do posnetka z osnovami kundalini joge.

Toplo priporočam ogled, če bo to tvoj prvi stik s to jogo.

Po vadbi prejmeš tudi posnetek, da lahko doma še naprej skrbiš zase, svoj center, živčni sistem, se daješ v pomiritev.

KAJ SPLOH JE KUNDALINI JOGA?

Kundalini je življenjska energija, živec naše duše. Če želimo živeti sebe v svoji polnosti, moramo prebuditi to energijo v sebi in jo dvigniti (ter se na tej poti očistiti tega, kar nam na služi več, kar ni več skladno z nami.

Kundalini joga je joga dviga zavesti in joga vodnarjeve dobe, ko v poplavi informacij iščemo stik s sabo in svojim telesom ter lastno izkušnjo. Ta oblika joge je sicer stara več kot 5000 let, Drug drugemu smo učitelji, a največji učitelj se skriva v nas samih. Le spomniti se ga moramo.

Gre za celostni pristop k človeku:

fizično, z razgibavanjem telesa poskrbimo za mišice, tkiva, živčni sistem,

mentalno, z meditacijami treniramo naš um, da postane naš prijatelj,

srčno in duhovno, povezujemo se s svojo dušo in univerzumom in prihajamo v stik s svojo izvorno esenco. Da jo v ljubezni do sebe in sveta živimo tukaj in zdaj, povsem utelešeni.

Ta holistični pristop je mene osebno najbolj pritegnil. Kljub temu da sem v preteklosti preizkusila tudi druge vrste joge. Yogi Bhajan pravi, da hatha joga skozi vadbo fizičnega telesa vpliva na um in zavest, vendar ravno zaradi fizičnih omejitev nekateri ljudje ne morejo vaditi, prav tako je napredek v dvigu zavesti počasnejši. Kundalini joga pa deluje na telo, um in dušo veliko hitreje in z hitrejšim napredkom dviguje zavest. Zato je kundalini joga odlična vadba za obdobje, v katerem se nahajamo zdaj, za moderno dobo.

S kriyami (sosledico vaj) poskrbiš za razgibano in pretočno telo ter odporen živčni sistem, kar se mi zdi v tem stresnem obdobju in poplavi impulzov izrednega pomena. 

Lažje se soočamo z izzivi, smo bolj umirjeni in osrediščeni v svojem jedru.

POGOSTA VPRAŠANJA

Primerna je za vse starosti in oblike gibčnosti. Ni primerna le za osebe, ki imajo hujše oblike duševnih bolezni, kot sta npr. shizofrenija ali globoka depresija.

– telefon ali tablico z aplikacijo ZOOM.
– preprogo, podlogo za jogo, stol, če ne moreš sedeti na tleh
– kakšno blazino za podložiti pod zadnjico ali jogijski blog, če ga imaš,
– odejo za pokriti med relaksacijo,
– stekleničko z vodo,
– priporočena so svetla udobna oblačila (bela, pastelnih barv),
– vsaj 2 uri pred vadbo ne jej.

SPOZNAJ ANITO

Verjetno me bolj poznaš po peki z drožmi, v katero sem zadrožila pred 11 leti zaradi ljubezni do moža Saša. Ta zaradi odstranitve žolča ni mogel jesti kruha. In sem začela iskati druge načine. Skupaj sva ustvarila drožomanijo – ljubezen do boljšega, bolj zdravega fermentiranega kruha.

Mož je oktobra 2019 naredil samomor. To je bila moja velika iniciacija na poti k sebi. Da se odkrila še druge darove.

Na enem od dogodkov Zvezdane Mlakar med poletjem 2021 sem se zaljubila na prvi gib. Na vadbi kundalini joge s Katarino Marinč in Jeromeom Boujonom. 

Čutim, da mi je tudi ta vadba pomagala soočiti se z vso temo, žalostjo, jezo, ki sem jih nosila globoko v sebi po samomoru. Potisnila je na plano, kar je bilo potrebno.

Aprila 2022 sem se po klicu Stele takoj odločila za učiteljski tečaj. In po 5 večdnevnih modulih pod vodstvom Avstrijca Nirmala Singh, številnih vadbah pri drugih učiteljih ter odvodenih samostojnih urah ter končnemu izpitu sem letos januarja tudi sama dobila naziv certificirana učiteljica kundalini joge 1. stopnje.

Zaprosila sem za duhovno ime, predano mi je bilo RAMA SEETAL – tista, ki uteleša mirnost in spokojnost skozi povezavo z božansko univerzalno zavest.

Moj dan se tako začne z jogo, meditacijo, stikom s sabo. Prihajam vse bolj v stik s sabo, s svojim telesom in čutim svojo dušo. 

Redno vodim vadbo kundalini joge v živo prek spleta, večkrat tudi organiziram teden brezplačne vadbe.

Vadbo kundalini joge izvajaš na lastno odgovornost. Vadbo prilagajaš svojim umskim, telesnim in duhovnim zmožnostim. Kundalini joga je starodavna praksa različnih tehnik, tehnologij, dihalnih tehnik, meditacij in ni nadomestilo za medicinske nasvete, zdravniško pomoč, pregled, nasvet ipd. Ta vrsta joge je primerna za vse spole, vse starosti in oblike gibčnosti. Ni primerna le za osebe, ki imajo hujše oblike duševnih bolezni, kot sta npr. shizofrenija ali globoka depresija. Če imaš kakršne koli psihične ali fizične zdravstvene izzive, se pred vadbo posvetuj s svojim zdravnikom, drugim specializiranim strokovnjakom ali terapevtom. 

Ogled videovsebin je navoljo zgolj kupcem, ki so si registrirali veljavni uporabniški račun in poravnali kupnino tečaja.

Z nakupom tečaja dobi kupec z enkratnim plačilom neomejen dostop do namenskega dela spletne trgovine, kje so kupcu na voljo vsebin tečaja v pretočni obliki in posledično niso na voljo za shranjevanje oz. prenos.

Za ogled videovsebin kupec potrebuje brskalnik, ki podpira vtičnike za prenos in predvajanje pretočnih videovsebin formata MP4 ter vso preostalo običajno strojno in programsko opremo, ki omogoča ogled videa oziroma predvajanje zvoka. Z nakupom tečaja dobi kupec tudi dostop do vseh bodočih posodobitev tečaja. V tem trenutku posodobitve tečaja niso predvidene.


Družba si pridržuje vse avtorske pravice v povezavi z vsebinami kupljenega tečaja. Vsebine tečaja so kupcem na voljo za njihove nekomercialne namene. Kupci vsebin tečaja ne smejo deliti oziroma predvajati brez izrecnega soglasja prodajalca. Kupec vsebin prav tako ne sme izrabljati za kakršnekoli druge komercialne namene, ki niso združljivi z naravo in namenom tečaja.

Vsebine tečaja so izobraževalne narave in so usmerjene k posameznikovi krepitvi lastnih kompetenc, na katere družba nima neposrednega vpliva. Prodajalec posledično ne prevzema odgovornosti napram kupcu oz. katerikoli tretji osebi glede kakršnegakoli poslovnega ali drugačnega uspeha.

Z nakupom tečaja pridobi kupec pravico, da od nakupa odstopi v 30 dneh, pri čemer mu bo družba vrnila plačano kupnino, kot je natančneje opredeljeno v Splošnih pogjih poslovanja (link na: 
https://www.drozomanija.si/splosni-pogoji-poslovanja

Dodatne informacije

Dobrodelni prispevek

10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €, 5 €, 50 €