INDIVIDUALNA DELAVNICA V ŽIVO
Brez strahu in skrbi pripravi najboljše in najslajše drožbrote z mojstrico drožopeke Anito Šumer.
Pri tebi doma, v udobju tvoje lastne kuhinje se druživa in droživa skoraj cel dan 🙂 s tabo delim vse trike in napotke iz več kot 11-letne drožoprakse.
KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?
Ta delavnica je zate:
- ki nimaš še nič izkušenj z drožmi, a se želiš naučiti v svojem tempu in v udobju lastnega doma,
- ki že imaš nekaj izkušenj z drožpeko, a jo želiš z Anito še nadgraditi,
- ki iščeš izvirno, nepozabno ter slastno darilo, pravo doživetje (obletnice, rojstni dnevi ali druge priložnosti), zase ali za svoje najdražje,
- ki lažje kot receptom iz knjig slediš praktičnim navodilom in
- ki se želiš v enem dnemu naučiti osnove in uspešno začeti peči z drožmi, ki ne vzame veliko časa ali truda.
Primerno za
peko z glutenom
brezglutensko peko
(uporabiva brezglutensko moko, ki jo dodam tudi med darila)
*Ne morem pa zagotoviti 100-% brezglutenskih pogojev, saj v svojem domu uporabljam tudi glutensko moko. To je še posebej pomembno pri celiakiji.
Primerno za
peko z glutenom
brezglutensko peko
(uporabiva brezglutensko moko, ki jo dodam tudi med darilo)
*Ne morem pa zagotoviti 100-% brezglutenskih pogojev, saj v mojem domu doma tudi glutenska moka.
ČESA SE NAUČIŠ NA DELAVNICI?
V približno 6 urah, morda malce več:
- se spoznaš z drožmi, kaj sploh so, zakaj so tako koristne za naše zdravje,
- izveš, zakaj so tako pripravljeni pekovski izdelki prijaznejši do našega telesa,
- naučiš se skrbeti za droži, da ti res nikoli ne gredo rakom žvižgat, in kaj narediti, če se ti zakisajo, najpomembnejši SOS-korak
- zamesiš osnovno testo za pico/kruh/pogačo ljubačo,
- s tabo podelim tudi trik, kako v testo vnesti več vode, tudi pri slovenskih mokah,
- vidiš in izveš, kdaj je testo primerno vzhajano za nadaljnjo obdelavo, nikoli več premalo vzhajano ali preveč,
- pokažem ti, kako oblikuješ pogačo in potem še najboljšo pico – ti triki so droži vredni,
- ti oblikuješ in obložiš svojo pico ter jo spečeš kar tekom delavnice,
- s tabo delim izkušnje iz več kot 11-letne drožoprakse, kako lahko slastno pico spečeš tudi v svoji domači pečici,
- s sabo prinesem primerno vzhajano testo za kruh, da ga skupaj okrasiva s šablono in zareževa vanj pravo umetnino,
- nato spečeva kruh, ki je popolno darilo,
- s tabo delim svoj urnik peke in hranjenja droži,
- se imaš neizmerno fino, sproščujoče in pozabiš na čas ter pridobiš neprecenljivo znanje za življenje.
- seveda pa mi lahko zastaviš kakršno koli vprašanje, če že imaš predhodne izkušnje s peko z drožmi in imaš kakšne izzive.
Oglej si fotografije z obiska pri simpatični drožnavdušenki, ki je dobila individualno delavnico za darilo
Nauči se skrbeti za droži in pripraviti testo na najpreprostejši način, kar jih je.
Na tej delavnici ti pokažem, kako lahko to z ljubeznijo počneš v udobju svojega doma in za celoten postopek ne porabiš več kot 10 minut svojega dejanskega časa (pomivanje, čakanje in peka niso vključeni 😉
Drožaste dobrote so kar dvakratno darilo. Zate, ki si vzameš čas in vanje vneseš svoji ljubezen in pozornost, ter za tvoje najdražje, ki bodo uživali v bolj zdravih izdelkih. Te spretnosti ti bodo v pomoč pri vsakdanjem življenju, pri pripravi boljše hrane, lahko so ti v navdih, kot meditacija, sproščanje. Vse bolj težimo k pripravi hrane doma, da vemo, od kod prihajajo sestavine, pa tudi cene v trgovinah so vse višje.
Zakaj ne bi torej kruha pekli doma in prihranili čas ter denar?
Pridroži se mi in naj droženje postane sproščujoče in lahkotno.
Če imaš kakršne koli izzive pri peki z drožmi, ti bom pri tem seveda v pomoč. Z velikim veseljem te namreč podprem pri reševanju tvojih drožzagat. Na delavnici bo namreč dovolj časa, da mi zastaviš vsa svoja vprašanja.
PREJMEŠ TUDI DARILO V VREDNOSTI 99 €
- 3-mesečno članstvo v spletno drožini z mojo podporo in mini zoom tečaji,
- izvezen bombažni predpasnik,
- leseno kuhalnico Drožomanija,
- leseno vevnico Drožomanija,
- moje 11 let stare in močne droži Rudla, da bo tvoja drožopeka karseda lahkotna in prijazna,
- kozarček in nalepke zanj,
- 1,5 kg ekološke pšenične moke iz Špilarjevega mlina, da lahko doma preizkusiš recepte,
- knjižico z recepti za kruh, pico/pogačo in pecivo,
- svinčnik, da dopišeš vse trike in nasvete v knjižico,
- ekološko kombučo Ayatana, da se odžejaš na delavnici,
- še kakšno presenečenje 😉
Kdaj in kako?
Po opravljenem naročilu te kontaktiram prek e-mail sporočila, kjer se skupaj dogovoriva za termin, ki bo obema najbolj ustrezal. To je lahko kateri koli dan v tednu z začetkom najkasneje ob 14.00 ali prej.
Delavnica bo potekala pri tebi doma, da se lahko kar se da najbolj naučiš, kako uporabiti svojo domačo kuhinjo in pečico za uspešno nadaljnje droženje.
S seboj pa seveda prinesem vse potrebne sestavine in pripomočke, da bo droženje kar se da najbolj enostavno (in zabavno)!
Cena in oddaja naročila
Individualna delavnica v živo ZA 1 OSEBO
621 € s poletnim popustom
V ceno je vključena predpriprava, potni stroški, vse ekološke, domače sestavine, izvedba delavnice in 1x darilo v vrednosti 99 €.
Individualna delavnica v živo ZA 2 OSEBI
999 € s poletnim popustom
V ceno je vključena predpriprava, potni stroški, vse ekološke, domače sestavine, izvedba delavnice in 2x darilo v vrednosti 99 €.
Individualna delavnica v živo ZA 3 OSEBE
1111 € s poletnim popustom
V ceno je vključena predpriprava, potni stroški, vse ekološke, domače sestavine, izvedba delavnice in 3x darilo v vrednosti 99 €.
Individualna delavnica v živo + drožastični pripomočki
V ceno je vključena predpriprava, potni stroški, vse ekološke, domače sestavine, izvedba delavnice in darilo v vrednosti 99 €.
V to možnost pa je vključen tudi paket VSEH drožastičnih pripomočko z redno ceno več kot 333 €. Dobiš pa jih za samo 222 €!
V komplet pripomočkov spadajo:
- drožič – leseni nož za zarezovanje,
- drožšpohtl – leseni nož za razrez in oblikovanje testa,
- drožkapa – ekološka, trajnostna kapa za pokrivanje testa med vzhajanjem;
- komplet 6 trajnostnih šablon za krašenje kruha
- šablona klasja, ki ni v prodaji drugje
- komplet vseh 3 knjig (Drožomanija, Slana in sladka drožomanija, Umetnost krašenja kruha
Kaj drugi pravijo o mojih delavnicah v živo?
Petra Jelenić,
najboljša hrvaška slaščičarka, Zagreb, Hrvaška
Simona Zdovc,
FUDO, Maribor