Akcija!

Celodnevna individualna delavnica droženja v živo

621,00 1.111,00  DDV vključen

-52%

Celotna praktična delavnica poteka na nadvse poenostavljen način, z manj vloženega časa, a z odličnim okusnim in bolj zdravim rezultatom. Izveš, kako lahko že s 3-8 minut dejanskega časa pripraviš lažje prebavljive pekovske izdelke.

Pripeljem se k tebi, pripeljem vse pripomočke, vse sestavine in znanje. Skupaj potem droživa nekaj ur – naučiš se vse o drožeh, kako jih hraniti in shranjevati, kako zamesiš testo, oblikuješ pico in hlebček, ga okrasiš, in vse to spečeš v svoji pečici. Da ti pokažem, kako enostavno je speči dober in lep drožasti kruh v udobju tvojega doma.S tabo delim vse trike in napotke iz moje 11-letne drožprakse, lahko me vprašaš kar koli te zanima.

Naj ti pokažem, kako preprosto je. In kako si peko z drožmi lahko povsem umestiš v svoj vsakdan.

Vsebino delavnice lahko ustvariva tudi skupaj, zaupaj mi svoje želje v komentarju ali e-sporočilu.

INDIVIDUALNA DELAVNICA V ŽIVO

Brez strahu in skrbi pripravi najboljše in najslajše drožbrote z mojstrico drožopeke Anito Šumer.

Pri tebi doma, v udobju tvoje lastne kuhinje se druživa in droživa skoraj cel dan 🙂 s tabo delim vse trike in napotke iz več kot 11-letne drožoprakse.

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

Ta delavnica je zate:

Primerno za

peko z glutenom

brezglutensko peko 
(uporabiva brezglutensko moko, ki jo dodam tudi med darila)

*Ne morem pa zagotoviti 100-% brezglutenskih pogojev, saj v svojem domu uporabljam tudi glutensko moko. To je še posebej pomembno pri celiakiji.

Primerno za

peko z glutenom

brezglutensko peko 
(uporabiva brezglutensko moko, ki jo dodam tudi med darilo)

*Ne morem pa zagotoviti 100-% brezglutenskih pogojev, saj v mojem domu doma tudi glutenska moka.

ČESA SE NAUČIŠ NA DELAVNICI?

V približno 6 urah, morda malce več:

Oglej si fotografije z obiska pri simpatični drožnavdušenki, ki je dobila individualno delavnico za darilo

Nauči se skrbeti za droži in pripraviti testo na najpreprostejši način, kar jih je.

Na tej delavnici ti pokažem, kako lahko to z ljubeznijo počneš v udobju svojega doma in za celoten postopek ne porabiš več kot 10 minut svojega dejanskega časa (pomivanje, čakanje in peka niso vključeni 😉

Drožaste dobrote so kar dvakratno darilo. Zate, ki si vzameš čas in vanje vneseš svoji ljubezen in pozornost, ter za tvoje najdražje, ki bodo uživali v bolj zdravih izdelkih. Te spretnosti ti bodo v pomoč pri vsakdanjem življenju, pri pripravi boljše hrane, lahko so ti v navdih, kot meditacija, sproščanje. Vse bolj težimo k pripravi hrane doma, da vemo, od kod prihajajo sestavine, pa tudi cene v trgovinah so vse višje.

Zakaj ne bi torej kruha pekli doma in prihranili čas ter denar?

Pridroži se mi in naj droženje postane sproščujoče in lahkotno.

Če imaš kakršne koli izzive pri peki z drožmi, ti bom pri tem seveda v pomoč. Z velikim veseljem te namreč podprem pri reševanju tvojih drožzagat. Na delavnici bo namreč dovolj časa, da mi zastaviš vsa svoja vprašanja.

PREJMEŠ TUDI DARILO V VREDNOSTI 99 €

Kdaj in kako?

Po opravljenem naročilu te kontaktiram prek e-mail sporočila, kjer se skupaj dogovoriva za termin, ki bo obema najbolj ustrezal. To je lahko kateri koli dan v tednu z začetkom najkasneje ob 14.00 ali prej.

Delavnica bo potekala pri tebi doma, da se lahko kar se da najbolj naučiš, kako uporabiti svojo domačo kuhinjo in pečico za uspešno nadaljnje droženje.

S seboj pa seveda prinesem vse potrebne sestavine in pripomočke, da bo droženje kar se da najbolj enostavno (in zabavno)!

 

Cena in oddaja naročila

Individualna delavnica v živo ZA 1 OSEBO

621 € s poletnim popustom

V ceno je vključena predpriprava, potni stroški, vse ekološke, domače sestavine, izvedba delavnice in 1x darilo v vrednosti 99 €.

Individualna delavnica v živo ZA 2 OSEBI

999 € s poletnim popustom

V ceno je vključena predpriprava, potni stroški, vse ekološke, domače sestavine, izvedba delavnice in 2x darilo v vrednosti 99 €.

Individualna delavnica v živo ZA 3 OSEBE

1111 € s poletnim popustom

V ceno je vključena predpriprava, potni stroški, vse ekološke, domače sestavine, izvedba delavnice in 3x darilo v vrednosti 99 €.

Individualna delavnica v živo + drožastični pripomočki

V ceno je vključena predpriprava, potni stroški, vse ekološke, domače sestavine, izvedba delavnice in darilo v vrednosti 99 €.

V to možnost pa je vključen tudi paket VSEH drožastičnih pripomočko z redno ceno več kot 333 €. Dobiš pa jih za samo 222 €!

V komplet pripomočkov spadajo:

  • drožič – leseni nož za zarezovanje, 
  • drožšpohtl – leseni nož za razrez in oblikovanje testa, 
  • drožkapa – ekološka, trajnostna kapa za pokrivanje testa med vzhajanjem; 
  • komplet 6 trajnostnih šablon za krašenje kruha
  • šablona klasja, ki ni v prodaji drugje
  • komplet vseh 3 knjig (Drožomanija, Slana in sladka drožomanija, Umetnost krašenja kruha

Kaj drugi pravijo o mojih delavnicah v živo?

“Imela sem priložnost udeležiti se Anitine delavnice peke z drožmi v Zagrebu. Mislila sem, da imam pri peki kruha vsaj osnovo. In kako sem se zmotila. Anita nas je naučila, kako pripraviti ržen kruh, pšeničnega, kolač z drožmi in pico. Anita predaja svoje znanje s takšno lahkotnostjo, da jo je užitek poslušati. Z veliko potrpežljivosti razlaga postopek, nas vodi skozi reševanje zapletov in težav in poskrbi za super končni rezultat. Zagotovo me je okužila z drožomanijo in za to sem ji neizmerno hvaležna!”
5/5

Petra Jelenić,
najboljša hrvaška slaščičarka, Zagreb, Hrvaška
 

“Drožomanija, delavnica z Anito Šumer, je bila popestritev in krasna izkušnja peke kruha z drožmi. Prijetno vzdušje, motivirani udeleženci in dobrote izpod rok Anite so nam polepšale nedeljsko druženje v restavraciji Fudo. Komaj čakamo novih delavnic!”
5/5

Simona Zdovc,
FUDO, Maribor
 

Partnerji

Dodatne informacije

Izberi možnost

Individualna delavnica za 1 osebo, Individualna delavnica za 2 osebi (35% popusta za drugega udeleženca), Individualna delavnica za 3 osebe (52% popust za 2. in 3. udeleženca)