Kruh z drožmi
33,00  DDV vključen Dodaj v košarico

Kruh z drožmi

33,00  DDV vključen

Enostavno do svojega prvega kruha z drožmi.

Če si želiš peči boljši kruh in s tem poskrbeti za svoje zdravje ter za zdravje svojih najbližjih – drožastično, si na pravem mestu! : )

Odpihni vse strahove pred drožmi in si prihrani kup drožskrbi, časa, živcev in neuspelih poskusov.

 

Pridroži se virtualnem drožtečaju peke tvojega prvega drožhlebčka …

Varen nakup

VIRTUALNI TEČAJ ZA DROŽZAČETNIKE
ODPIRA VRATA ...

Povabi drožmojstrico v svojo kuhinjo!

Prvi koraki v svet droženja in peka tvojega prvega drožhlebčka z mojstrico drožopeke Anito Šumer …

Play Video

Kako lahko takoj pričneš s peko kruha?

Čisto preprosto. 😊

Prvi korak je ta, da klikneš na velik rdeč gumb, tečaj dodaš v košarico in zaključiš nakup.

Takoj, ko prejmemo tvoje plačilo, na navedeni e-mail naslov ob nakupu, pošljemo pošljemo podatke do spletne platforme, kjer te čakajo vsi posnetki.

Iščeš odgovore, kaj sploh so droži in jasne korake, kako:

  1. skrbeti zanje in jih hraniti,
  2. zamesiti testo z drožmi,
  3. vzhajati in oblikovati hlebec in štruco,
  4. pri tem pa ohraniti mirno srce in se ne učiti na lastnih napakah?

Evo, tukaj so, vsi na enem mestu. Bolj skoraj ne more biti.

Ta tečaj je zate, če ...

  • se želiš lotiti peke z drožmi in želiš, da je vsak korak jasen,
  • si s peko z drožmi šele začel/-a (si drožzačetnik/-ca) ter potrebuješ nekaj vzpodbude in podpore pri prvih korakih,
  • si že pogumno zadrožil/-a, a si zaradi številnih težav obupal/-a (kruh ne vzhaja, je prekisel, ne veš, kako peko z drožmi umestiti v vsakdan ipd.),
  • lažje kot receptom iz knjig slediš praktičnim video navodilom.

Ops, tukaj sem pomotoma ... A me vseeno zanima: kaj so sploh droži?

Pravzaprav nekaj čisto preprostega – naravni kvas iz samo dveh sestavin: moke in vode. 

Ko jih začiniš s časom, potrpežljivostjo in vztrajnostjo, pa dobiš čudovit okus in omamen vonj …

Najboljše pri tem pa je, da po uživanju ni tistega težkega in napetega občutka, kakršnega pogosto povzročijo razne dobrote z navadnim kvasom.

Poleg tega imajo droži številne pozitivne učinke na tvojo prebavo, ne povzročajo nenadnih skokov sladkorja v krvi, mlečna kislina v njih pa ima blagodejen vpliv na tvojo črevesno sluznico.

Kaj o tečaju droženja pravijo udeleženci?

Spletni tečaj priporočam tistim, ki nimajo veliko časa in bi se peke z drožmi radi naučili hitro …

Čisto prvi drožasti kruh sem z njeno pomočjo pripravila na njeni delavnici, tokrat pa sem se odločila še za njen spletni tečaj.

Pri vsakem koraku se lahko zadržim kolikor potrebujem in pogledam.

Anita razloćno prikaže kako nahraniti droži, preveriti, kako so narasle, kako umesiti testo in kako narediti potege in prepogibe.

Najbolj od vsega pa mi je všeč, ker te Anita tudi časovno vodi od hranjenja droži do peke kruha.

Barbara R. 

Kruhec smo pojedli, še preden sem ga uspela sploh fotografirati …

Glede na moje prejšnje poskuse lahko rečem, da je bil ta končno tisti “tapravi”.

Tebi in odlično izpeljanemu tečaju se lahko zahvalim, da končno razumem postopek priprave kruha in skrb za droži.

Bravo!

Tvoja pozitivna energija je neizmerna in zelo nalezljiva! Le tako naprej. Pravi sonček si 🌞

Vanja M.

Zelo so mi koristili praktični prikazi, to, da je Anita vmes pogledala kako mi gre, mi dala dodaten nasvet.

Kot bi bila v moji kuhinji.

Všeč mi je njena preprostost, odprtost in motivacija.

Ko res nič ne komplicira.

Ana T. 

Nad Anitinim tečajem drožopeke sem bila zelo presenečena.

Predstavljala sem si, da je peka z drožmi zelo zapletena, zato sem z uporabo droži vseskozi oklevala.

Dejansko pa nas je Anita pripeljala do prelepega hlebčka s parimi čisto preprostimi napotki in pokazala, da je gojenje in uporaba droži tako zelo preprosta, da lahko poskusi čisto vsak.

Sabina V. J.

Kaj točno dobiš z nakupom tečaja?

BONUS drožbrote

Za udeležence tečaja sem zdrožila še 3 drožastična darilca …

1.

Trik kako pripraviti vzhajalno košarico

Da bo kruh obržal obliko ali kako si pomagati če vzhajalne košarice še nimaš. 

2.

Nasvet kako ustvariti paro v domači pečici

Za peko najboljše sredice in hrustljave skorjice. 😉

3.

Urnik peke kruha med vikendom

S pravim urnikom ti ne bo ušel noben korak, ti pa boš na koncu vikenda drožzmagovalec/-ka.