Zoom tečaj brezglutenske peke z drožmi (30. 9. -1. 10. 2023) + BREZGLUTENSKO DARILO
79,00  DDV vključen Dodaj v košarico

Zoom tečaj brezglutenske peke z drožmi (30. 9. -1. 10. 2023) + BREZGLUTENSKO DARILO

79,00  DDV vključen

NAJBOLJ ZAŽELEN SPLETNI TEČAJ V NOVI OBLIKI – TOKRAT BREZGLUTENSKI ZOOM TEČAJ! TEČAJ Z VIRTUALNO PODPORO LAHKO TUDI PODARIŠ.

Enostavno in na poenostavljen način do prvega kruha z brezglutenskimi drožmi. Usvoji začetno znanje o brezglutenskih drožeh in se nauči pripraviti brezglutenski kruh z drožmi.

Zakup mesta na zoom drožtečaju je na voljo do vključno 28. 9. 2023, oziroma do razprodaje prostih mest.

Ob nakupu pa prejmeš še DARILO – DEKLARIRANO BREZGLUTENSKI PAKET (ajdove brezglutenske droži, pol kg brezglutenske ajdove moke, indijski trpotec + gratis poštnina tega paketa).  Vrednost paketa 25 €, ki ti ga brezplačno dostavimo na dom.

Prejmeš pa tudi brezplačen DOSTOP DO ZAPRTE FB-SKUPINE, kjer dobiš mojo virtualno podporo v času trajanja tečaja.

Tečaj poteka prek aplikacije ZOOM na telefonu ali računalniku in v zaprti FB-skupini – v udobju tvojega doma. Posnetki bodo na voljo še vsaj 8 dni po koncu tečaja.

VIRTUALNI ZOOM TEČAJ PEKE KRUHA Z BREZGLUTENSKIMI DROŽMI

Prvi koraki v svet droženja in peka tvojega prvega brezglutenskega drožhlebčka z mojstrico drožopeke Anito Šumer …

Kar v udobju tvojega doma!

2 dni, sobota, 30. 9., in nedelja, 1. 10. 2023 (več podrobnosti v urniku spodaj)

Povezavo do delavnice in vse ostale informacije prejmeš prek e-mail sporočila dan pred dogodkom.

ZADNJI V LETOŠNJEM LETU 2023!

VIRTUALNI ZOOM TEČAJ PEKE KRUHA Z BREZGLUTENSKIMI DROŽMI

Prvi koraki v svet droženja in peka tvojega prvega brezglutenskega drožhlebčka z mojstrico drožopeke Anito Šumer …

Kar v udobju tvojega doma!

2 dni, sobota, 30. 9., in nedelja, 1. 10. 2023 (več podrobnosti v urniku spodaj)

Povezavo do delavnice in vse ostale informacije prejmeš prek e-mail sporočila dan pred dogodkom.

ZADNJI V LETOŠNJEM LETU 2023!

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN?

Ta tečaj je primeren zate, če se:

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN?

Ta tečaj je primeren zate, če se:

KAJ DOBIŠ V TEČAJU?

KAJ DOBIŠ V TEČAJU?

ZAKAJ IZBRATI TA TEČAJ?

In prednosti brezglutenske peke z drožmi.

KER BO TO ZADNJI TEČAJ BREZGLUTENSKE PEKE V ŽIVO LETOS!

URNIK

Sobota, 30. 9. ob 8.00

Nahranimo svoje droži in se naučimo skrbeti zanje.

Sobota, 30. 9. 2023, ob 13.00

Zamesimo testo ter se spoznamo z različnimi vrstami bg-moke.

Sobota, 30. 9. 2023, ob 18.00

Preverimo, kdaj je testo pripravljeno za naslednji korak, in ga oblikujemo.

Nedelja, 30. 9. 2023, ob 8.00

Naučimo se, kdaj je testo dovolj vzhajano, ga zarežemo in pečemo.

Nedelja, 1. 10. 2023, ob 9.30

Povzetek in presenečenje.

sem Anita Šumer in sem navdušena drožomanka, avtorica več mednarodno nagrajenih kuharskih knjig in pekovka z drožmi že več kot 10 let. Moje poslanstvo je peko z drožmi popeljati v čim več domov na enostaven in lahkoten način, ki ti ne vzame veliko časa in truda.

Tečaj je ekskluzivne narave in bo izveden samo v tem letnem obdobju.

Tečaj je primeren prav za vse, tako za začetnike pri peki z brezgutenskimi drožmi, kot tudi tiste, ki ste že pravi drožmojstri in mojstrice , a potrebujete malo dodatnih nasvetov.

ZAKAJ TI PRIPOROČAM KRUH Z BREZGLUTENSKIMI DROŽMI?

Kruh z drožmi je veliko boljši ter bolj zdrav od tistega z navadnim kvasom.

Vseeno pa tudi ta vsebuje gluten in predstavlja velik problem ljudem, ki imajo težave s ščitnico, glutensko preobčutljivostjo, alergijo na pšenico, bolnikom s celiakijo.

Večina pekovskih izdelkov iz pekarn ali trgovin vsebuje gluten, ki ga najdemo v zrnih pšenice, ječmenu, rži, piri in kamutu. Oves v prehrani bolnikov s celiakijo ni priporočljiv.Gluten pa vsebujejo tudi različni piškoti, pecivo in druga živila. Običajno sedaj trgovine že ponujajo brezglutenska živila, vendar so ta precej draga ali pa vsebujejo ostale nezdrave sestavine.

Peka kruha je lahko zelo enostavna. Ne glede na to, ali glutena ne uživaš zaradi celiakije, je mogoče celiakaš tvoj družinski član ali pa se enostavno samo boljše počutiš brez uživanja glutena … nič ni boljšega od doma pečenega kruha, saj točno veš, kaj vse se skriva v njem.

ZAKAJ TI PRIPOROČAM KRUH Z BREZGLUTENSKIMI DROŽMI?

Kruh z drožmi je veliko boljši ter bolj zdrav od tistega z navadnim kvasom.

Vseeno pa tudi ta vsebuje gluten in predstavlja velik problem ljudem, ki imajo težave s ščitnico, glutensko preobčutljivostjo, alergijo na pšenico, bolnikom s celiakijo.

Večina pekovskih izdelkov iz pekarn ali trgovin vsebuje gluten, ki ga najdemo v zrnih pšenice, ječmenu, rži, piri in kamutu. Oves v prehrani bolnikov s celiakijo ni priporočljiv.Gluten pa vsebujejo tudi različni piškoti, pecivo in druga živila. Običajno sedaj trgovine že ponujajo brezglutenska živila, vendar so ta precej draga ali pa vsebujejo ostale nezdrave sestavine.

Peka kruha je lahko zelo enostavna. Ne glede na to, ali glutena ne uživaš zaradi celiakije, je mogoče celiakaš tvoj družinski član ali pa se enostavno samo boljše počutiš brez uživanja glutena … nič ni boljšega od doma pečenega kruha, saj točno veš, kaj vse se skriva v njem.

Zgoraj omenjeno DEKLARIRANO BREZGLUTENSKO DARILO ti pošlje moj čudovit poslovni partner – trgovina Mokca

V njihovi trgovini velja tudi posebna koda za vse drožomane in drožomanke. DROŽINA5 za 5 % popusta za nakupe do 31. 10. 2023.

Zgoraj omenjeno DEKLARIRANO BREZGLUTENSKO DARILO ti pošlje moj čudovit poslovni partner – trgovina Mokca

V njihovi trgovini velja tudi posebna koda za vse drožomane in drožomanke. DROŽINA5 za 5 % popusta za nakupe do 31. 10. 2023.