Perfektna pica iz domače pečice
33,00  DDV V košarico

Perfektna pica iz domače pečice

33,00  DDV

NOVO: Ekskluziven spletni tečaj peke pice z drožmi

Otvoritvena cena za prvih 100 kupcev!

NAUČI SE SKRIVNIH TRIKOV PROFESIONALCEV IN JIH PREIZKUSI V SVOJI KUHINJI

  • Postani ekspert za pripravo drožastičnega testa za pico, ki bo navdušila vsakogar (tudi če nimaš prav nobenih izkušenj z drožmi – vsega se naučiš na tečaju)!
  • Nauči se speči perfektno pico v domači pečici (ne potrebuješ nobenih pripomočkov – zagotovo imaš vse že doma).
  • Impresioniraj svoje prijatelje in domače ter jim postrezi eno od najboljših pic, kar so jih kdaj poskusili!

Na zalogi

Ta izdelek se hitro prodaja!
Varen nakup

Prvi slovenski tečaj peke NAJBOLJŠE pice z drožmi

Postani “stručko” za pripravo fenomenalne drožastične pice, ki bo navdušila vsakogar!

Play Video

Tečaj so temeljito stestirali drožomani in drožomanke, med katerimi so bili tudi popolni začetniki.

Preberi, kaj pravijo navdušene udeleženke in udeleženci testnega tečaja …

Draga Anita,

zelo uživam na tvojih tečajih, saj jasno in razumljivo podajaš svoje znanje.

Pica se mi je prej zdela enostavna in ni se mi zdelo, da bi potrebovala tečaj. A sem zelo vesela, da sem se ga udeležila. Nasveti in ideje, vse znanje o drožeh, katero moko uporabiti, polno majhnih trikov, ki si jih delila z nami, so neprecenljivi.

Zdaj končno lahko doma spečem pico, ki je skoraj taka kot iz kakšen italijanske pizzerije.

Se že veselim naslednjih drožpodvigov.

nina
5/5

Nina,
udeleženka tečaja 

Drožpica tečaj priporočam vsem, ki se še spogledujejo s pico ali pa so jo že kdaj poskusili speči, pa bi želeli svoje znanje še izpopolniti.

Sama sem pridobila še več znanja o mokah za pico in kako se pico pravilno oblikuje. Priporočila bi ga tudi vsem, ki se še niso lotili uporabe droži, ker na tem tečaju izveš vse o njih in to zelo podrobno in nazorno. Uspeh je zagotovljen.

Zagotovo izveš kaj novega ali pa svoje znanje še bolj utrdiš.
Če kdo še ne pozna Anite, za vsako težavo ima odgovor, nad našim ustvarjanjem drožbrot ne obupa ampak vedno verjame v naš uspeh.

Ko sem enkrat poskusila drož pico, se ne odločim več za drugo 🙂 Pri nas ves čas droži.
katarina
5/5

Katarina,
udeleženka tečaja 

Anitini tečaji so vedno nekaj posebnega …

Njena energija in odnos do droži te prav zasvoji, da jih še ti uporabljaš pri peki. Ravno tako s svojo natančno premišljenimi postopki, količinami in nasveti poskrbi, da ob zaključku tečaja lahko uživamo v izdelku, na katerega smo lahko ponosni.

Nisem začetnik, a pri njej vedno dobim kak nov napotek, ki mi koristi pri kasnejšem delu z drožmi.

Njen tečaj predvsem priporočam vsem začetnikom, tako pri uporabi droži kot tudi sami peki pic.

Naučili se boste dela z drožmi, priprave testa in peke pice.

dusan
5/5

Dušan,
udeleženec tečaja 

Ops, tukaj sem pomotoma … A me vseeno zanima: zakaj je pica z drožmi boljša in kaj so sploh droži?

Droži so nekaj čisto preprostega – naravni kvas iz samo dveh sestavin: moke in vode, ki po nekaj časa zaradi prisotnosti mikroorganizmov pričneta fermentirati. 

Zaradi tega imajo cel kup pozitivnih učinkov na tvojo prebavo.

Ne povzročajo nenadnih skokov sladkorja v krvi, mlečna kislina v njih pa ima blagodejen vpliv na črevesno sluznico.

Najboljše pri tem?

Po pici z drožmi nimaš tistega težkega in napetega občutka v želodcu, pa še noro okusna je.

Kako lahko takoj pričneš s peko pice?

Čisto preprosto. 🙂

Prvi korak je ta, da klikneš velik rdeč gumb, tečaj dodaš v košarico in zaključiš nakup. ​

Takoj, ko prejmemo tvoje plačilo, boš na e-mail naslov, ki si ga uporabil/-a pri nakupu, prejel/-a podatke za dostop do spletne platforme, kjer te čakajo vsi posnetki.

Kaj točno dobiš z nakupom tečaja?

Pico sem delala že neštetokrat, seveda s kvasom.

Tudi drožpico sem enkrat probala naredit, pa nisem bila čist zadovoljna. Res sem si želela, da bi se udeležila Anitinega tečaja. Tam so namreč vsi postopki prikazani.

Anitine zoom tečaje priporočam vsem vam, ki vas je strah droži.

Zakaj? Ker sem bila tudi jaz med njimi. Anita vas bo vse naučila, droži niso noben bav-bav.

Anitino prvo knjigo sem kupila pred skoraj letom dni. Sem brala, brala, pa si nisem upala začeti.

Potem pa mi nečakinja pošlje link za tečaj peke kruha. Sem se takoj prijavila – to je bilo v novembru. Od takrat dalje pečem vse vrste kruhov samo še iz droži.
Na fb sem občudovala vse mogoče stvaritve drožomanov. Krofe, pice, potice … Zdelo se mi je, da je to misija nemogoče. Pa se prijavim na tečaj peke krofov, ki so tudi meni čudovito uspeli. Se prijavim na pica tečaj? Uspelo!

Pa še Anitino drugo knjigo bom kupila, da najdem še več receptov in idej.

Anita, hvala ti, da z nami deliš svoje znanje!

jozica
5/5

Jožica,
udeleženka tečaja 

Pica, še en izziv zame. Bi se lotila, ali bi še kar naprej uživala ob picah, ki mi jih pripravljajo drugi? 🙂


Hm, težka odločitev, ali pa ne, ko gre za spletni tečaj Anite Šumer.

Seveda se bom spopadla še s pico. Ni šment, da tudi meni ne bo uspela puhasta, da se kar stopi v ustih.

Takšna bo, kot je od Anite, mi je govoril moj dragi in me vzpodbujal. Jaz sem res bila “neprijatelj” s kvašenim testom. Ampak ja, za izzive sem pa vedno. No pa gremo zopet v akcijo. Pa saj ta bo vendar z drožmi.

Korak po korak, da je bila v nedeljo za kosilo najboljša pica izpod mojih rok.

Hvala Anita. S tabo se premaga strahec, s tabo je vse tako preprosto. No to, kar se tiče drožizzivov seveda.

Saj v knjigi je vse, so recepti, so fotografije, a vseeno, ko se družiš takole, skoraj v živo, pa je stvar še veliko lažja, prijetnejša, skoraj zabavna.

Pica je uspela, juhuhu. Še ena kljukica.

slavica
5/5

Slavica,
udeleženka tečaja 

Poglej odzive in rezultate navdušenih udeleženk in udeležencev tečaja …

BONUS drožbrote

Poleg slastne pice in neprecenljivega drožznanja prejmeš še 5 drožastičnih darilc …