Akcija!

UMETNIŠKI KOMPLET (Knjiga Umetnost krašenja kruha + drožkapa + drožič + drožšpohtl + šablona)

126,00  DDV vključenSave 14,00 

-10%

Komplet, ki ti bo predvsem pomagal pri drožastičnem ustvarjanju in popeljal tvoj kruh na novo raven. Primeren tako za začetnike, kot tudi tiste, ki že dlje časa pečete.

Drožastični pripomočki so nadvse praktični, obstojni in nepogrešljivi. Razviti in ročno izdelani so v Sloveniji.

Drožkapa – praktičen pripomoček za pokrivanje košarice, v kateri vzhaja tvoje testo.
Drožšpohtl – z njim postaneta razrez, deljenje in oblikovanje testa enostavnejša.
Drožič – olajšal ti bo zarezovanje in krašenje, njegova uporaba pa je precej varnejša od navadne britvice.
Knjiga Umetnost krašenja kruha je prava enciklopedija znanja o krašenju pekovskih izdelkov. Nauči se 5 tehnik krašenja kruha, kako kombinirati vse tehnike in kako pravilno uporabljati pripomočke, da bo tvoj kruh tako lep, kot tudi slasten!

Umetniški komplet

Umetniški komplet

Komplet, ki ti bo pomagal pri drožastičnem ustvarjanju in popeljal tvoj kruh na novo raven.

Primeren tudi za brezglutenske dobrote

Primeren tudi za brezglutenske dobrote

Morda brezglutenski kruh potrebuje malce več pozornosti in previdnosti, vendar ga še vedno lahko okrasiš po svoji želji.

Nepogrešljivi trio pripomočkov

Nepogrešljivi trio pripomočkov

Drožšpohtl, drožič in drožkapa bodo postali nepogrešljivi pripomočki v tvoji kuhinji. Ker so tako priročni in ker olajšajo vsako pripravo.

Knjiga Umetnost krašenja kruha

Knjiga Umetnost krašenja kruha

Prava enciklopedija znanja o krašenju pekovskih izdelkov. 

V umetniškem kompletu prejmeš

knjigo Umetnost krašenja kruha, set pripomočkov (drožič, drožšpohtl, drožkapa) in šablono klasja

+ DARILO kakav za okrasitev kruha

140

Komplet je primeren za glutensko ali brezglutensko peko.

Umetnost krašenja kruha

Naj tudi tvoje krušne dobrote dobijo prekrasen in unikaten videz in pritegnejo pozornost tvojih najbližjih, prijateljev in znancev. 

Lepo okrašen kruh in iznajdljivo zavit je tudi prekrasno darilo, na katerem se nikoli ne nabere prah 😉 Garantiram!

  • Z nakupom knjige dobiš dostop do videovsebin.

V knjigi dobiš:

  • 20 postopkov krašenja kruha v besedi in sliki, razvrščenih po težavnosti
  • 5 načinov zavijanja kruha, primernih za različne tehnike krašenja
  • Nasveti za peko in hlajenje kruha
  • 30 motivov za zarezovanje štruce
  • Skrb za vzhajalno košarico in kaj uporabiti, če je še nimaš
  • 36 motivov za zarezovanje hlebca
  • 25 videoposnetkov krašenja in zavijanja kruha

    in še marsikaj!

Drožšpohtl

Odličen pripomoček, ki ti bo olajšal:

  • deljenje testa,
  • oblikovanje hlebcev in štruc,
  • prenos oblikovanega testa v vzhajalno košarico

Ker je izdelan iz lesa, je občutek v roki mehak in prijeten, rezilo pa je kljub temu ostro.

Dodana je tudi luknjica, da ga lahko obesimo v kuhinji in ga nikoli ne izgubimo izpred oči (ker je tako lep :))

Drožšpohtl je razvit, oblikovan in izdelan v Sloveniji – iz slovenskega lesa.

#podpiramoslovensko 

Drožič

Izjemno lepo izdelano orodje, ki ne sme manjkati v tvoji kuhinji.

Njegove odlike:

  • nastavljivo rezilo po dolžini,
  • rezilo lahko shranimo v držalo,
  • rezilo lahko zamenjamo brez pripomočkov,
  • odličen za zarezovanje testa,
  • skozi luknjico ga lahko obesimo v kuhinji in ga nikoli ne izgubimo izpred oči,
  • razvito, oblikovano in izdelano v Sloveniji – iz slovenskega lesa.

Drožič boš uporabljal/-a za zarezovanje in okraševanje kruha.

Drožkapa

  • Kapa iz 100-% nebeljenega ekološkega bombažnega blaga, prepojenega s čebeljim voskom, jojobinim oljem in smolo iglavcev (nič več plastike in daljša obstojnost).
  • Razvito in ročno izdelano v Sloveniji.

Preden košarico pokriješ, testo dobro pomokaj po vrhu. Nato čez košarico povezni kapo, tako da je med testom in kapo malce prostora.

Po uporabi kapo samo posušiš in nežno prepogneš ter shraniš do naslednjega droženja. Če pa je umazana, jo le spereš pod hladno vodo, posušiš in ponovno uporabiš.

Šablona klasja

Odlike šablone:

  • narejena iz trajnega materiala,
  • varna ob stiku z živili,
  • odlična za uporabo pri najpreprostejši tehniki krašenja, to je šabloniranje,
  • izdelana v Evropi, razvita in oblikovana na podlagi mojih idej,
  • uporablja se v kombinaciji z različnimi posipi, naravnimi in umetnimi,
  • lahko jo uporabiš za krašenje tudi drugih izdelkov (peciva, slaščic).

    Po uporabi preprosto izpereš s toplo vodo in blagim čistilom in obrišeš s suho krpo ali pustiš, da se posuši na zraku. Nato jo povsem suho pospraviš v priloženo mapo.
    Šablone prav tako ne marajo pomivalnega stroja.