Podatki plačnika

Tvoje naročilo

IzdelekDelni znesek
Prve brezglutenske droži - popolna ponudba  × 1
59,00 
Delni znesek59,00 
Znesek59,00  (vključuje 5,12  DDV)
Tečaj peke brezglutenskega kruha z drožmi

Naučiš se speči svoj prvi kruh zdrožmi na nadvse enostaven način. Brez dodanega škroba, brez gumijev, brez drugih aditivov. Vegansko. Brezglutensko. Maks. 3-8 min ročnega dela.

Darilo: Urnik peke. Od hranjenja droži, zamesa, vzhajanja, oblikovanja, končnega vzhajanja, zarezovanja in peke pa vse do hlajenja kruha.

49,90  27,00 

Paket 3 priljubljenih brezglutenskih receptov

Odkrij, kako enostavno in hitro pripraviš bananih kruh, toast in bagetke. Naučila te bom, da bodo tudi videti kot iz revije, s hrustljavo skorjico in božanskim okusom. 

Darilo: Urnik peke, da boš banin kruh imel sveže postrežen za zajtrk, kosilo ali večerjo (natančno veš, kdaj pripraviti droži in kdaj začeti s peko).

29,00  19,00 

  • Plačaj s kreditno kartico preko Stripe.

»Hvala, ker si neusahljiva inspiracija.«
Matthew James Duffy
Profesor peke in izkušen kuhar, Instagramer in bloger pri SourdoughDuffy, Kanada
»Obožujem njen značaj in strast do droži. Anita je vedno tako navdihujoča in spodbudna!«
Elaine Boddy
Ustanoviteljica foodbod Sourdough, avtorica knjig “Whole Grain Sourdough at Home” in “The Sourdough Whisperer”, Združeno kraljestvo
“Upam, da vas njeno delo navdahne, kot je navdahnilo mene!”
Karl De Smedt
The Sourdough Librarian, kurator edine in prve Knjižnice droži na svetu, Belgija
“Anita je zakladnica znanja in informacij o drožeh.”
Hannah Dela Cruz
Avtorica kuharic in ustanoviteljica makeitdough.com

Brez droži mi živeti ni.

Trgovina  |  Instagram  |  Facebook  |  Kontakt

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)