Video tečaj, ki te bo popeljal do popolne pice z drožmi.

S klikom na prijavo spoznaj skrivnosti peke pice z drožmi iz domače pečice!

Po tem video tečaju ti gotovo ne bo težko prenesti znanja v domačo kuhinjo!

Rada bi, da se tudi ti preobraziš v pravega mojstra peke pice z drožmi.

Če ostaneš z mano skozi celoten video tečaj, izveš tudi nekaj bonus nasvetov (tudi to, kako si najbolje prilagoditi urnik peke) in receptov (kot je recept za pripravo domače paradižnikove omake).

Ta video tečaj je drugačen od ostalih, saj ti ne bo vzel veliko časa. Samo usedeš se na udobno mesto in si ga ogledaš, lahko pa greš istočasno kar v akcijo! Video tečaj ti bo na enostaven in jedrnat način podal znanje, ki se ti bo za vedno zarisalo v spomin.

To ti zagotavljam na podlagi moje desetletne prakse peke z drožmi. Skozi vsa ta leta sem poleg mnogih drožuspehov naredila tudi veliko napak. 

Ampak zakaj bi moral vsak skozi enake postopke, za katere obstaja velika možnost, da se ponesrečijo? 

S tem video tečajem želim preprečiti, da bi se ti zgodile iste napake kot meni. Kar najbolj ti želim olajšati pot do popolne pice z drožmi!

Že kar takoj ti lahko zaupam tri skrivnosti, ki bi jih jaz želela izvedeti, ko sem se sama prvič lotila pice z drožmi …

SKRIVNOST ŠTEVILKA 1

Za popolno testo, ki bo zares hitro izginilo in bo lahkotno delovalo na prebavo, je potrebno uporabiti zares aktivne droži. Saj veš – takšne, ki so primerno puhaste in mehurčkaste in imajo nežno kiselkast vonj, ki spominja na jogurt ali kefir.

 

SKRIVNOST ŠTEVILKA 2

Pico je dobro obložiti zmerno, da bo pica hitreje pečena in ne bo razmočena.

SKRIVNOST ŠTEVILKA 3

Pico pečemo na zares visoki temperaturi. Odlično je, če uporabljamo posebno ploščo za peko pice. Sama za peko pice najraje uporabljam jekleno ploščo.

Zdaj bi ti pokazala dva primera dobre prakse …

Tehnike za krepitev testa/krepitev glutena

V naslednjih dveh urah po zadnjem gnetenju lahko testo še dodatno okrepimo.

Na vsakih 30 minut naredimo po 1 serijo potegov in prepogibov. Skupno v 2 urah 4 serije, lahko pa tudi več, če je testo mehko.

Raztegovanje testa

S členki naredimo rob. Po sredini s prsti močno pristisnemo in sploščimo sredino.

Nato pomokamo prste ter dlani in raztegnemo testo. Pri tem s prsti potiskamo navzven.

Ker vem, da si želiš speči popolno pico z drožmi, sem pripravila video tečaj peke pice z drožmi, da kar najbolj olajšam tvojo pot.

Vsak potrebuje malce spodbude in preverjenega znanja in prav to pridobiš s tem video tečajem!

V tem video tečaju peke pice z drožmi izveš:

✔ Kaj sploh so droži, kako skrbeti zanje in kaj storiti, če jih je potrebno ponovno obuditi,

✔ podrobno video predstavitev korakov – od zamesa testa, vzhajanja testa, oblikovanja hlebčkov za pico, raztegovanja pice do peke pice v domači pečici,

✔ ponazoritev tehnik za krepitev testa,

✔ eč bonus nasvetov (opišem tudi, kakšen mora biti izbor sestavin za najboljšo drožpico),

✔ ter osnovni recept za drožpico in dva dodatna bonus recepta (za testo in za pripravo najboljše domače paradižnikove omake).

Oglej si mnenja drožomanov in drožomank, ki so si že ogledali video tečaj peke pice z drožmi …

Zdaj imaš dve možnosti …

Prva možnost je, da se podaš na pot do popolne pice z drožmi s podatki, ki jih najdeš v neskončnem spletnem prostoru, se učiš na svojih napakah, malo večkrat obupaš, ker morda prvič pica ne bo ravno taka, kakršno vidiš na sliki

Ali …

Druga možnost pa je, da uženeš bližnjico in se prepustiš znanju, ki sem si ga nabrala skozi svoje dolgoletne izkušnje. Tako spoznaš vse moje drobne nasvete in skrivnosti, za katere menim, da ti bodo prav prišle na tvoji poti do popolne pice z drožmi.

Ta video tečaj vklučuje ...

Ker gre za video tečaj, v katerega je vključenih kar 12 video posnetkov z jasnim prikazom korakov do popolne pice z drožmi, si ga lahko predvajaš tolikokrat, kot si želiš.

 

Prepričana sem, da bo tvoja pica z drožmi že takoj prvič uspela!

Olajšaj si pot do popolne pice z drožmi in se prijavi na video tečaj!

Te zanima, zakaj je dobro poznati skrivnosti peke pice z drožmi?

✔ Droži so nekaj čisto preprostega – naravni kvas iz samo dveh sestavin: moke in vode, ki po nekaj časa zaradi prisotnosti mikroorganizmov pričneta fermentirati. 

✔ Zaradi tega imajo cel kup pozitivnih učinkov na tvojo prebavo.

✔ Ne povzročajo nenadnih skokov sladkorja v krvi, mlečna kislina v njih pa ima blagodejen vpliv na črevesno sluznico.

 

In veš, kaj je najboljše, ko za našo popolno pico uporabimo droži?

Po pici z drožmi nimaš tistega težkega in napetega občutka v želodcu, pa še noro okusna je.

Zaradi dolge fermentacije se razvijejo tisti pristni okusi in arome, ki so značilni za popolno pico. 

Z drožmi dosežemo mehko in voljno testo s hrustljavo zapečenim in napihnjenim robom, za katerega je značilen privlačen leopardji vzorec.

S prijavo prejmeš še nekaj drožastih daril:

✔ 1 bonus video: aktivacija droži za kupce Rudla,

✔ 3 bonus nasvete: pekovski odstotki, urnik peke drožpice med tednom/za vikend, izbor pravih sestavin

✔ 2 bonus recepta: za pico iz polnovredne pšenične oziroma pirine moke in za najboljšo domačo paradižnikovo omako,

✔ vabilo, ki bo tvoj drožzačetek pospremilo v čudovito popotovanje v svet drožomanije!

Podatki plačnika

Dodatne informacije

Vaše naročilo

IzdelekDelni znesek
Perfektna pica iz domače pečice - Video Tečaj  × 1
49,90 
Delni znesek49,90 
Znesek49,90  (vključuje 9,00  DDV)
  • Plačaj s kreditno kartico preko Stripe.

Pogosto zastavljena vprašanja

“Anita, zanima me …”

Droži so preprosta zmes moke in vode, ki na toploti začne spontano fermentirati.

Kruh in dobrote z drožmi so lažje prebavljive in prijaznejše za naše telo. Z daljšo fermentacijo omogočimo našemu telesu, da izkoristi čim več mineralov in vitaminov, ki so naravno prisotni v žitih.

Veliko se zgodi že v testu, še preden ta pride v dišeči in hrustljavi obliki v naše telo. Zahvalimo se lahko dolgi fermentaciji.

Mlečnokislinske bakterije in divje kvasovke med počasnim vzhajanjem razgrajujejo tudi gluten. Kruh z drožmi ni brez glutena, je pa našemu telesu prijaznejši!

Sem že omenila mlečnokislinske bakterije? Rezultat je bolj homogena in nežna struktura kruha.

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)