Drožpica tečaj – peka pice v krušni peči

15,90  DDV vključen

Naučite se speči svojo pico z drožmi v krušni peči; od ogrevanja peči, do oblikovanja ter raztezanja testa, preliva in peke vaše popolne drožpice.

VIRTUALNI TEČAJ, KJER SE NAUČIŠ VSE O PEKI PICE V KRUŠNI PEČI

Nauči se, kako peči pico v krušni peči korak za korakom, tako kot to tradicionalno počnejo v Neaplju, rojstnem kraju pice.

Peka pice v krušni peči je poseben način priprave pice, ki vključuje uporabo tradicionalne krušne peči za peko.

Ta metoda peke pice zagotavlja hrustljavo skorjo in odlično zapečene robove, kar je težko doseči v običajni pečici.

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN?

Ta tečaj je primeren za vse, ki že imate nekaj izkušenj s peko pic in bi se radi preizkusili še s peko v krušni peči in povzdignili nivo znanja peke z drožmi na višji nivo.

KAJ SE V TEM TEČAJU NAUČIŠ?

Ogled videovsebin je navoljo zgolj kupcem, ki so si registrirali veljavni uporabniški račun in poravnali kupnino tečaja.

Z nakupom tečaja dobi kupec z enkratnim plačilom neomejen dostop do namenskega dela spletne trgovine, kje so kupcu na voljo vsebin tečaja v pretočni obliki in posledično niso na voljo za shranjevanje oz. prenos.

Za ogled videovsebin kupec potrebuje brskalnik, ki podpira vtičnike za prenos in predvajanje pretočnih videovsebin formata MP4 ter vso preostalo običajno strojno in programsko opremo, ki omogoča ogled videa oziroma predvajanje zvoka. Z nakupom tečaja dobi kupec tudi dostop do vseh bodočih posodobitev tečaja. V tem trenutku posodobitve tečaja niso predvidene.


Družba si pridržuje vse avtorske pravice v povezavi z vsebinami kupljenega tečaja. Vsebine tečaja so kupcem na voljo za njihove nekomercialne namene. Kupci vsebin tečaja ne smejo deliti oziroma predvajati brez izrecnega soglasja prodajalca. Kupec vsebin prav tako ne sme izrabljati za kakršnekoli druge komercialne namene, ki niso združljivi z naravo in namenom tečaja.

Vsebine tečaja so izobraževalne narave in so usmerjene k posameznikovi krepitvi lastnih kompetenc, na katere družba nima neposrednega vpliva. Prodajalec posledično ne prevzema odgovornosti napram kupcu oz. katerikoli tretji osebi glede kakršnegakoli poslovnega ali drugačnega uspeha.

Z nakupom tečaja pridobi kupec pravico, da od nakupa odstopi v 30 dneh, pri čemer mu bo družba vrnila plačano kupnino, kot je natančneje opredeljeno v Splošnih pogjih poslovanja (link na: 
https://www.drozomanija.si/splosni-pogoji-poslovanja