7-dnevni BREZPLAČNI izziv
Začni leto z novo, bolj zdravo navado!
Ustvari svoje prve droži in se nauči skrbeti zanje.
7-dnevni BREZPLAČNI izziv
Začni leto z novo, bolj zdravo navado!
Ustvari svoje prve droži in se nauči skrbeti zanje.
Če izbiraš zase boljše in bolj zdravo življenje, brez aditivov, iz preverjenih sestavin,
če te po običajnem kruhu/pici in drugih krušnih izdelkih s kvasom napihuje,
če ne želiš porabiti več ur v kuhinji,
potem beri dalje ali pa se kaj prijavi na izziv SPODAJ.
Če izbiraš zase boljše in bolj zdravo življenje, brez aditivov, iz preverjenih sestavin,
če te po običajnem kruhu/pici in drugih krušnih izdelkih s kvasom napihuje,
če ne želiš porabiti več ur v kuhinji,
potem beri dalje ali pa se kaj prijavi na izziv SPODAJ.
V njem se naučiš:
- katere pripomočke potrebuješ, brez skrbi, skoraj zagotovo že imaš vse doma,
- katere sestavine so prave in kakšne naj bodo,
- kakšna naj bo temperatura in kaj narediti, če ni povsem takšna,
- katere so značilnosti posameznih vrst moke, ni vsaka moka ista in niso vse primerne,
- kako narediš svoje droži, da bodo zagotovo uspele,
- kako so videti zdrave, močne droži, in kdaj jih je treba zavreči (v izjemno redkih primerih sicer),
- kako zanje skrbiš, da nikoli ne bodo šle drožem žvižgat in da se ti ne kopičijo,
- kako jih razkisliš, ne, ni ti jih treba vreči proč in začeti znova.
V njem se naučiš:
- katere pripomočke potrebuješ, brez skrbi, skoraj zagotovo že imaš vse doma,
- katere sestavine so prave in kakšne naj bodo,
- kakšna naj bo temperatura in kaj narediti, če ni povsem takšna,
- katere so značilnosti posameznih vrst moke, ni vsaka moka ista in niso vse primerne,
- kako narediš svoje droži, da bodo zagotovo uspele,
- kako so videti zdrave, močne droži, in kdaj jih je treba zavreči (v izjemno redkih primerih sicer),
- kako zanje skrbiš, da nikoli ne bodo šle drožem žvižgat in da se ti ne kopičijo,
- kako jih razkisliš, ne, ni ti jih treba vreči proč in začeti znova.
Torej, kako bo sploh potekal 7-dnevni izziv?
V 7 dnevih korak za korakom skupaj ustvariva droži.
Vsak dan, z začetkom 22. 1. 2024, prejmeš od mene simpatično e-sporočilo s podrobnimi nasveti. Potrebno je slediti navodilom vsak dan.
Na mojih drožabnih omrežjih (Facebooku in Instagramu) pa te bo čakal kratek videoposnetek, da vidiš strukturo, vse ostale podrobnosti pa prejmeš po elektronski pošti.
Zadnji, 7. dan, v nedeljo, 28. 1. 2024, ob 20.00 pa se v živo podroživa še na eksluzivnem spletnem dogodku v živo – samo za prijavljene!
Odgovarjala bom na tvoja vprašanja o drožeh 🙂 in ti pokazala čudovito kipeče droži in morda zamesim tudi kruh.
Zdaj pa le dodaj info@drozomanija.si med varne pošiljatelje. To storiš tako, da moj email potegneš v predal GLAVNO. 😉
To moraš narediti zato, da ne zgrešiš mojega e-mail sporočila.
Po prijavi na izziv pa ti že pošljem prvi e-mail. V njem te čakajo zbrane vse začetne informacije, kaj točno potrebuješ.
Po koncu izziva pa vse prijavljene čaka tudi DARILO da bo drožopeka lahkotna in preprosta.
PLUS: Prejmeš pa tudi še 2 ekskluzivna recepta za slastni drožbroti.
Torej, kako bo sploh potekal 7-dnevni izziv?
V 7 dnevih korak za korakom skupaj ustvariva droži.
Vsak dan, z začetkom 22. 1. 2024, prejmeš od mene simpatično e-sporočilo s podrobnimi nasveti. Potrebno je slediti navodilom vsak dan.
Na mojih drožabnih omrežjih (Facebooku in Instagramu) pa te bo čakal kratek videoposnetek, da vidiš strukturo, vse ostale podrobnosti pa prejmeš po elektronski pošti.
Zadnji, 7. dan, v nedeljo, 28. 1. 2024, ob 20.00 pa se v živo podroživa še na eksluzivnem spletnem dogodku v živo – samo za prijavljene!
Odgovarjala bom na tvoja vprašanja o drožeh 🙂 in ti pokazala čudovito kipeče droži in morda zamesim tudi kruh.
Zdaj pa le dodaj info@drozomanija.si med varne pošiljatelje. To storiš tako, da moj email potegneš v predal GLAVNO. 😉
To moraš narediti zato, da ne zgrešiš mojega e-mail sporočila.
Po prijavi na izziv pa ti že pošljem prvi e-mail. V njem te čakajo zbrane vse začetne informacije, kaj točno potrebuješ.
Po koncu izziva pa vse prijavljene čaka tudi DARILO da bo drožopeka lahkotna in preprosta.
PLUS: Prejmeš pa tudi še 2 ekskluzivna recepta za slastni drožbroti.
Prijavi se tukaj
Žal prijav za izziv ne morem več sprejeti, saj se je že začel.
Vseeno pa bi te rada povabila, da se prijaviš in pošljem ti BREZPLAČEN priročnik za pripravo droži.
Obvestim pa te tudi takoj, ko bom spet pripravila 7-dnevni izziv v živo.
Prijave za priročnik zbiram na tem obrazcu spodaj:
Prijavi se tukaj
Žal prijav za izziv ne morem več sprejeti, saj se je že začel.
Vseeno pa bi te rada povabila, da se prijaviš in pošljem ti BREZPLAČEN priročnik za pripravo droži.
Obvestim pa te tudi takoj, ko bom spet pripravila 7-dnevni izziv v živo.
Prijave za priročnik zbiram na tem obrazcu spodaj:
Droži? Kaj je to?
Droži so najstarejše vzhajalno sredstvo. Preprosta zmes moke in vode, ki prične fermentirati.
Ničesar novega, a skoraj pozabljeno znanje naših prednikov, ki so tisoče let pekli tako. Le da so si prihranili del testa in ga posušili.
Ko sem začenjala s peko pred 12 leti zaradi ljubezni do pokojnega moža Saša, sem močno komplicirala. Sašo namreč po operaciji žolčnika ni mogel jesti kruha s pekovskim kvasom. Močno ga je napihovalo in se mu spahovalo.
In takrat sem vzhajala, no, vstajala ob nemogočih urah.
In bilo mi je težko, veliko raztresenih informacij na spletu. Komu slediti, da resnično uspe. Toliko nasprotujočih se nasvetov.
Moje prve droži niso uspele, preprosto nisem vedela, na kaj vse naj bom pozorna.
Po več kot 12 letih droženja, testiranja, neuspelih poskusih, učenja na lastnih opekah, lahko zdaj z gotovostjo rečem in stojim za tem, da TI lahko narediš z mojo pomočjo močne, zdrave ter aktivne droži. S katerimi lahko po koncu izziva pečeš v udobju svoje kuhinje iz samo 3 sestavin, moke, vode in soli.
In ti ne potrebuješ 2 ali 12 let, brez skrbi.
No, nisem se ti še predstavila. Moje ime je Anita Šumer in sem navdušena drožomanka od 2012 dalje.
Moje poslanstvo je peko z drožmi popeljati v čim več domov, da nas bo čim več jedlo boljši kruh in druge pekovske dobrote.
Droži? Kaj je to?
Droži so najstarejše vzhajalno sredstvo. Preprosta zmes moke in vode, ki prične fermentirati.
Ničesar novega, a skoraj pozabljeno znanje naših prednikov, ki so tisoče let pekli tako. Le da so si prihranili del testa in ga posušili.
Ko sem začenjala s peko pred 12 leti zaradi ljubezni do pokojnega moža Saša, sem močno komplicirala. Sašo namreč po operaciji žolčnika ni mogel jesti kruha s pekovskim kvasom. Močno ga je napihovalo in se mu spahovalo.
In takrat sem vzhajala, no, vstajala ob nemogočih urah.
In bilo mi je težko, veliko raztresenih informacij na spletu. Komu slediti, da resnično uspe. Toliko nasprotujočih se nasvetov.
Moje prve droži niso uspele, preprosto nisem vedela, na kaj vse naj bom pozorna.
Po več kot 12 letih droženja, testiranja, neuspelih poskusih, učenja na lastnih opekah, lahko zdaj z gotovostjo rečem in stojim za tem, da TI lahko narediš z mojo pomočjo močne, zdrave ter aktivne droži. S katerimi lahko po koncu izziva pečeš v udobju svoje kuhinje iz samo 3 sestavin, moke, vode in soli.
In ti ne potrebuješ 2 ali 12 let, brez skrbi.
No, nisem se ti še predstavila. Moje ime je Anita Šumer in sem navdušena drožomanka od 2012 dalje.
Moje poslanstvo je peko z drožmi popeljati v čim več domov, da nas bo čim več jedlo boljši kruh in druge pekovske dobrote.
Ali sploh veš, zakaj so pekovski izdelki z drožmi BOLJŠI ZATE?
Ali sploh veš, zakaj so tako pripravljeni pekovski izdelki BOLJŠI ZATE?
Pogosta vprašanja in odgovori
Načeloma bi šlo, vendar se v tem izzivu skoncentriramo na glutenske moke, torej pšenično in rženo moko. Količine bi sicer delovale tudi za brezglutenske droži.
Moj brezplačni priročnik za pripravo brezglutenskih droži najdeš TUKAJ.
Načrtujem pa v prihodnje tudi poseben brezglutenski izziv, tako da mi sledi in se prijavi na drožaste novičke TUKAJ.
Seveda, samo shrani si moje emaile in pojdi v realnem času dan za dnem skozi, ko si vzameš čas
Preveri promocije ali neželeno pošto in potegni email z vsemi informacijami v predalnik GLAVNO, da ne zamudiš nobene moje e-pošte več.