S teboj na dogodku delim znanje in izkušnje iz svoje 12-letne drožoprakse!

S teboj na dogodku delim znanje in izkušnje iz svoje 12-letne drožoprakse!

2-DNEVNI BREZPLAČNI DOGODEK
O BREZGLUTENSKI PEKI Z DROŽMI

Torek,5., in sreda, 6. 11. 2024, ob 19.00 prek povezave Zoom

Povezavo pošljem prek e-mail sporočila dan pred začetkom dogodka.

POZOR - mesta so omejena, zato se hitro prijavi!

2-DNEVNI BREZPLAČNI DOGODEK
O BREZGLUTENSKI PEKI Z DROŽMI

Torek,5., in sreda, 6. 11. 2024, ob 19.00 prek povezave Zoom

Povezavo pošljem prek e-mail sporočila dan pred začetkom dogodka.

POZOR - mesta so omejena, zato se hitro prijavi!

Na tem BREZPLAČNEM dvodnevnem dogodku izveš:

kaj je fermentacija in kakšne so njene prednosti za tvoje zdravje,

 

kaj so droži, kako jih ustvariš, katera moka najhitreje zaštarta, katere pripomočke potrebuješ,

 

osnove brezglutenske peke, na kaj moraš paziti,

 

recept za najpreprostejši brezglutenski kruh (v živo ti prikažem pripravo od začetka do konca iz povsem naravnih sestavin brez čudnih mešanic),

prav tako pa me lahko vprašaš, kar koli te zanima o brezglutenski peki, in še

pripravljam pa nekaj izjemnega, česar v Sloveniji še ni bilo. Če se udeležiš dogodka, med prvimi odkriješ to izvrstno priložnost. In se konec novembra z mano podaš na popotovanje v svet fermentirane brezglutenske peke brez glutena s celostno podporo na vseh ravneh.

Na tem BREZPLAČNEM dvodnevnem dogodku izveš:

kaj je fermentacija in kakšne so njene prednosti za tvoje zdravje,

 

kaj so droži, kako jih ustvariš, katera moka najhitreje zaštarta, katere pripomočke potrebuješ,

 

osnove brezglutenske peke, na kaj moraš paziti,

 

recept za najpreprostejši brezglutenski kruh (v živo ti prikažem pripravo od začetka do konca iz povsem naravnih sestavin brez čudnih mešanic),

prav tako pa me lahko vprašaš, kar koli te zanima o brezglutenski peki, in še

pripravljam pa nekaj izjemnega, česar v Sloveniji še ni bilo. Če se udeležiš dogodka, med prvimi odkriješ to izvrstno priložnost. In se konec novembra z mano podaš na popotovanje v svet fermentirane brezglutenske peke brez glutena s celostno podporo na vseh ravneh.

ta dogodek JE ZATE, KI:

Se spopadaš z zdravstvenimi težavami, zaradi katerih se moraš izogibati uživanju glutena (celiakija, alergija, intoleranca na gluten, težave s ščitnico, Chronova bolezen ipd.).

Se odločaš za drugačen in bolj zdrav življenjski slog ali dieto, ki iz prehrane črta gluten.

Si želiš pridobiti izčrpen komplet znanj o brezglutenskih drožeh (četudi še nimaš izkušenj z njimi).

Si želiš izpiliti pripravo večno popolnih brezglutenskih droži (recept je zaradi posebnosti brezglutenskih mok drugačen od priprave navadnih droži, ki vsebujejo gluten).

Obožuješ 100-% brezglutenske pekovske izdelke iz zaupanja vrednih sestavin, ki jih lahko pripraviš hitro in v udobju domače kuhinje (in se zavedaš, da je priprava droži prvi korak, ki ga moraš obvladati).

Lažje kot receptom iz knjig slediš praktičnim in kratkim videonavodilom korak za korakom.

Koliko časa investiraš v svoje znanje?

2 dni, vsak dan po pribl. 45-50 minut*

Vsak dan, v torek, 5., in sredo, 6. 11. 2024, se za približno 50 minut skupaj podrožimo in načnemo zgoraj omenjene tematike.

Videposnetki pa bodo na voljo še 48 ur po koncu izvedbe tega dogodka v živo.

Kdo se bo drožil in družil s tabo na tem dvodnevnem brezplačnem dogodku?

Anita Šumer, navdušena raziskovalka življenja in drožomanka že od leta 2012, avtorica 3 mednarodno nagrajenih knjižnih uspešnic, prevedenih v 6 jezikov. Izvajalka delavnic v živo za peko z glutenom in brez glutena, zoom delavnic ter spletnih videotečajev v več kot 15 državah po vsem svetu. 

Moje poslanstvo je peko z drožmi pripeljati v čim več domov, da nas bo čim več jedlo bolji, bolj zdrav kruh in druge pekovske izdelke. 

Kljub temu da sem pred 12 leti začela najprej peči z glutenom iz ljubezni do pokojnega moža, sem si pred 4 leti zadala nov izziv. Poglobiti se v brezglutensko drožopeko in jo močno poenostaviti. 

Ugotovila sem, da je peči brez glutena še preprosteje kot z njim. Naj ti pokažem, kako.

Prijavi se tukaj:

BG dvodnevni dogodek (prelaunch akademije)

SE SPRAŠUJEŠ KAJ OD NASLEDNJEGA?

Videoposnetki bodo na voljo do 48 ur po dogodku, tako si jih lahko pogledaš, ko ti najbolj ustreza. Te pa spodbujam, da prideš v živo, saj mi lahko tako postaviš svoja vprašanja.

Ker želim nad peko z drožmi navdušiti čim več ljudi in ker je to moj doprinos skupnosti. 

Na njem pridobiš osnovne informacije o fermentaciji ter navodila za pripravo brezglutenskih droži in se naučiš speči najpreprostejši kruh brez glutena. 

Prav tako pa ti bom pokazala možnost, kako lahko svojo brezglutensko drožopeko ob moji pomoči in podpori dvigneš na višji nivo ali pa zadrožiš brez predhodnega znanja in izkušenj. In to v le par tednih. Uspeh je garantiran.

Tukaj so 3 ključni razlogi, zakaj so drožbrote bolj zdrave zate:

  • Droži so edino fermentirano vzhajalno sredstvo, ki poskrbi, da v tvojem telesu ostane več hranilnih snovi, ki so pomembne za presnovo, dobro kri in nenazadnje izvrstno počutje.
  • Mlečnokislinske bakterije rodu Lactobacillus – ki se nahajajo v drožeh – razgradijo sestavljene ogljikove hidrate (škrob) v enostavne (sladkor) in pri tem sproščajo mlečno in ocetno kislino. Ki pa poskrbita, da telo vsrka več mineralov.
  • Z enostavnimi sladkorji se nato hranijo kvasovke, pri tem pa proizvajajo etanol in ogljikov dioksid, zaradi katerega testo vzhaja. Pri tem pa ne občutiš nikakršnega napenjanja.

A obstaja še nekaj, kar mene osebno čustveno zelo močno veže z drožmi, poleg vseh zgoraj naštetih lastnosti …

Gre za to, da je peka z drožmi v mojem življenju ustvarila velik preobrat in pustila močan pečat v mojem srcu.

Ne, ne gre za “osnovnošolsko” zaljubljenost, ampak sem videla na lastnih očeh, kako se je počutje mojega sedaj že pokojnega moža, ki so mu takrat odstranili žolčnik, povsem obrnilo na bolje.

In vem, da lahko podobno transformacijo drožpeka predstavlja tudi zate.

Poskusila sva namreč VSE, a edino, kar je ohranilo najino ljubezen do pekovskih dobrot, so bile droži.

Podarjam ti ekskluzivno *brezplačno* knjižico s preprostimi navodili …

KAKO ENOSTAVNO PRIPRAVIŠ SVOJE PRVE DROŽI?

(Plus za gušt ti pošljem še dodaten recept za nekaj sladkega in fino sfermentiranega)

Pripravi svoje prve droži [popup]

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)