Drožomanija Klub – Prvi slovenski klub za peko z drožmi – DEC 20 – OGLASI

ZALJUBLJENA V DROŽI ŽE OD 2012 

IN LOVE WITH SOURDOUGH SINCE 2012

Vrata v mojo ekskluzivno spletno drožino so odprta le nekaj dni

Vrata v mojo ekskluzivno spletno drožino so odprta le nekaj dni …

Klub Drožomanija je preverjen

najhitrejši in najbolj učinkovit način,

da uspešno usvojite peko z drožmi …

Klub Drožomanija je preverjen najhitrejši in najbolj učinkovit način,da uspešno usvojite peko z drožmi …

(Ne glede na to, ali ste čisti začetnik, ali že pravi drožumetnik …)

(Ne glede na to, ali ste čisti začetnik,  ali že pravi družumetnik …)

Vstop v program je možen le še

Vstop v program je možen le še …

HVALA!

Hvala, ker ste danes tukaj z mano, dragi (bodoči) drožomani in drage (bodoče) drožomanke.

Prazniki so pred vrati in ponovno bo v udobju našega doma zadišalo po praznični peki. Ravno zadnjič mi je udeleženka mini zoom tečaja Nina zaupala, kako se je med drožopeko še bolj povezala s svojo hčerko, ki ji je vsa navdušena pomagala pri skrbi za droži pa vse tja do peke.

Res je, drožomanija ali peka z drožmi zdrožuje.

In ravno to je tisto, kar me je navdihnilo, da vam predstavim nekaj, kar lahko te praznične dni spremeni v čarobne in prijetnein bolj zdrave (pa četudi z malce več uporabe virtualnega druženja).

Ja ‒ ponovno odpiram vrata Kluba Drožomanija, ki sem mu zaradi njegove narave dala kar ljubkovalno ime SPLETNA DROŽINA. 

Kot rečeno …

Tile prihajajoči prazniki, krajši ter mrzli dnevi in primorano druženje v udobju naših toplih domov se mi zdijo idealni čas, da povabim nove člane v zaprto spletno drožino, kjer nastajajo prave drožčarovnije.

A bolj kot ta razlog za navdih se mi zdi pomembno, da veste še nekaj …

A bolj kot ta razlog za navdih se mi zdi pomembno, da veste še nekaj …

Hladni in krajši zimski dnevi ter čas praznikov niso edini razlog za ta korak.

Dodatna spodbuda za ponovno odprtje kluba je bilo namreč vprašanje, ki sem ga postavila trenutnim članom kluba oziroma spletne drožine:

“Kaj vam je v Klubu najbolj všeč?”

Odgovore si poglejte kar spodaj …

Moram priznati …

Najbolj me je navdihnil tisti TRETJI – druženje in vzdušje v naši zaprti skupini.

To je namreč tisto, kar trenutno potrebujemo VSI, z menoj vred.

Da pa ima vse skupaj res pravi smisel, je bistveno to, da so vsi ti člani neverjetno napredovali v svojih drožsposobnostih.

Spodaj sem vam zbrala nekaj njihovih mnenj, da si boste lažje predstavljali, kaj se zna zgoditi tudi vam, če se nam pridrožite …

Opomba: Priimki in E-mail naslovi so na slikah spodaj zaradi varstva osebnih podatkov zakriti …

Toda, zakaj je Klub Drožomanija tako poseben?

Toda, zakaj je Klub Drožomanija tako poseben?

Zadeva je preprosta …

Klub Drožomanija je trenutno najbolj učinkovit in najbolj napreden način, kako se lahko hitro in v udobju svojega doma naučite peke z drožmi.

Ob bok se mu lahko postavijo le še delavnice v živo, ki pa jih zaradi trenutnega stanja ni moč izvajati.

Na tej točki bi vam želela samo še nekaj pojasniti…

Na tej točki bi vam želela samo še nekaj pojasniti…

Pred kratkim sem izvedla mini zoom vikend tečaj prvih korakov droženja in peke prvega drožohlebčka.

No, naj vam povem, da je to res le majhen delček tega, kar dobite s članstvom v tej čudoviti spletni drožini. Ne glede na vaše predznanje! Pa še mojo podporo imate ves čas trajanja članstva in ne le en vikend.

Ravno zato sem tako vesela, da sem danes na podlagi izkušenj “prve in druge generacije” članov še bolj izpopolnila ta drožastični klub, ki je zagotovo najboljši približek tega, da se iz dneva v dan “virtualno” prikažem v vaši kuhinji, vas spodbujam in usmerim na pravo pot do drožastičnih mojstrovin.

Člane kluba namreč korak za korakom vodim do tega, da usvojijo droži ‒ vse od prvih meric vode in moke pa do drožbrot, ki ponavadi izginejo v lačne trebuščke, še preden se ohladijo.

Najboljši del?

Peke z drožmi se lahko učite takrat, ko vam najbolj ustreza, prav tako pa vam za to ni treba potovati na drug konec Slovenije.

Prav tako pa vam od prvega dne članstva ne bo več treba iskati novih receptov in drožidej, saj večkrat mesečno klub dopolnim z novimi vsebinami …

Kaj sem od junija do danes v Klubu poleg osnovnih vsebin še zdrožila?

Kaj sem od junija do danes v Klubu poleg osnovnih vsebin še zdrožila?

 • Več kot 34 novih video- in slikovnih receptov
 • Nove drožtehnike
 • Urnik priprave in peke pri vsakem receptu
 • 21 javljanj v živo in reševanj drožzagat
 • 5 novih drožintervjujev
 • Številne odgovore na vsa mogoča drožvprašanja

Kljub temu, da ste zdaj verjetno nad klubom naravnost navdušeni, pa vas moram opozoriti …

Kljub temu, da ste zdaj verjetno nad klubom naravnost navdušeni, pa vas moram opozoriti …

Klub Drožomanija ni za vsakogar …

Če ste oseba, ki ji bolj ustreza napisana beseda (knjiga), ali če menite, da se o drožeh ne morete naučiti ničesar novega več …

Potem ta klub zagotovo NI za vas in lahko to stran preprosto zaprete.

Po drugi strani pa, če ste nekdo, ki se zaveda, da vam lahko videoposnetki razkrijejo tiste male skrivnosti, ki jih je v knjige praktično nemogoče zapakirati

In če ste nekdo, ki si želi postati del ene najbolj edinstvenih drožin, ki si med seboj iz dneva v dan pomaga, se uči iz napak drugih ter vedno najde rešitev za problem (in ne obratno) …

Potem ste na pravem mestu.

Naj vam zato razkrijem …

Kaj vse prejmete z včlanitvijo v Klub Drožomanija?

Kaj vse prejmete z včlanitvijo v Klub Drožomanija?

 • Neomejeni dostop do 38 videoposnetkov o osnovah kruha in krušnih izdelkov (moke, priprava in skrbi za droži, SOS, 25 videokorakov od zamesa do peke; gnetenje, vzhajanje in oblikovanje hlebca in štruce, pogače, pice ter žemljic; pravilno shranjevanje kruha, uporaba droži v druge namene itd. – po knjigi Drožomanija).
 • BONUS dodatnih 11 videoposnetkov za sladko droženje (priprava sladkega drožnega nastavka, SOS za sladki drožni nastavek, priprava obogatenega testa, postopki oblikovanja po knjigi Slana in sladka drožomanija).
 • Drožastičnih 34 podrobno predstavljenih videoreceptov (izpuščen ni niti en mini korak).
 • SKUPAJ več kot 100 VIDEOPOSNETKOV, kar pomeni več kot 25 ur videomateriala (svojo peko si tako organizirate po svojih željah, korak za korakom, v svojem ritmu).
 • Vsak mesec vas bo razveselil nov video‒ ali slikovni recept v napredni in uporabniku prijazno oblikovani spletni strani ali spletni drožkuhinji (v programu se boste počutili prijetno, tudi če niste vešči uporabe računalnika, na voljo pa imate tudi aplikacijo za telefon).
 • Posnetke vseh videopogovorov in odgovorov na vprašanja v živo (če kakšnega zamudite, vas bo vselej čakal na platformi).
 • Posnetke vseh intervjujev z mojimi partnerji in znanimi osebnostmi iz sveta peke (vaš urnik ogleda si boste lahko prilagodili po svojih željah).
 • Posnetke intervjujev s strokovnjaki za prehrano in zdravo življenje (poleg zdrave peke se bomo usmerili tudi na druge vidike zdravega življenja).
 • Tematske peke ob predhodno dogovorjenih terminih (na primer ob praznikih ali posebnih priložnostih se bomo vnaprej dogovorili, da skupaj spečemo dobrote, ki so značilne za določene praznike).

Predlagam, da si sedaj vzamemo malce premora …

Kar nekaj vsebin je v temle našem klubu, kajneda?

Se strinjam : )

Ravno zato sem se odločila, da vam vse skupaj predstavim še malce bolj “virtualno” in podrobno …

Ja, res se veliko zanimivih reči skriva v njem …

A naj vas pomirim …

Da bo popotovanje po klubu za vas kar se da preprosto, vam je na voljo dostop do spletne platforme 24 ur na dan, 7 dni na teden.

Zakaj?

Predvsem zato, da se lahko sami odločite, kdaj, koliko in kako se boste učili ter se tako vztrajno izpopolnjevali v drožmojstrstvu.

Še več, do spletne platforme lahko dostopate iz vseh naprav ‒ telefona, računalnika ali tablice, lahko si celo naložite aplikacijo, ki deluje brez povezave.

In ja …

Da pa se boste v klubu počutili tako dobro kot trenutni člani, sem se odločila, da vam odločitev še nekoliko olajšam …

Če se nam pridrožite v klubu, vam *BREZPLAČNO* podarim še več drožbrot …

Če se nam pridrožite v klubu, vam *BREZPLAČNO* podarim še več drožbrot …

 • Postali boste prvi, s katerimi bom večkrat na leto delila čudovite drožaste novičke (v njih boste izvedeli marsikaj veliko pred ostalimi).
 • Dobili boste možnost sodelovanja pri pripravah vsebin ter receptov (s tem pa boste dobili točno to, kar potrebujete – tudi dodajanje novih tehnik).
 • Lahko boste sodelovali v ekskluzivnih nagradnih igrah v sodelovanju s poslovnimi partnerji (kaj takega ne boste videli nikjer drugje).
 • Enkrat tedensko bom v zaprti FB-skupini V ŽIVO odgovarjala na vaša vprašanja (posnetki bodo naloženi v spletno platformo — če ne bo ravno po vašem urniku).
 • Prejeli boste 15-% popust na vse delavnice v živo (po mnenju mnogih udeležencev je to res edinstveno doživetje, saj lahko iz prve roke v živo izveste in občutite, kakšne so droži, pripravljene za peko, in vidite pravo strukturo testa).
 • Redno bom skrbela za raznolike ugodnosti v sodelovanju s svojimi poslovnimi partnerji (to vas zna prijetno presenetiti, saj imam številne partnerje po vsem svetu).
 • Zagotovili si boste možnost pošiljanja vprašanj za moje intervjuje z različnimi strokovnjaki peke z drožmi (v Sloveniji in tujini), kot so mlinarji, peki, kmeti, ponudniki domačih in lokalnih dobrot ter strokovnjaki za zdravo prehrano (posnetki se bodo naložili v spletno platformo).
 • Imeli boste trdno podporo in pogovarjali se boste lahko z drugimi člani Kluba Drožomanija v okviru zaprte FB-skupine (četudi vam kdaj sama ne bom mogla takoj odgovoriti na vprašanja, si boste lahko med seboj ogromno pomagali).

Takole …

Verjamem, da sem vam uspela nazorno prikazati, kako bo vaša peka s članstvom v klubu potekala in kako boste z užitkom poslušali tisto pokanje sveže pečenega kruha : )

Morda pa vas navdušim še z eno drožnovičko …

Z ekipo smo se spraševali, kaj je TISTO, kar bi vam lahko olajšalo začetke učenja v klubu.

In tako se je rodilo …

Nepredvideno *DARILO* za vse nove člane, 

ki bo razveselilo vsakega strastnega ljubitelja droži …

Nepredvideno *DARILO* za vse nove člane, ki bo razveselilo vsakega strastnega ljubitelja droži …

Odločila sem se, da vam ob vstopu v klub ‒ še preden “odbije polnoč” v ponedeljek, 7. decembra ‒ podarim svoje, sedaj že slavne droži, ki nosijo ime Rudl …

Ta me spremlja že več kot 8 let in je zagotovo eden izmed najbolj kakovostnih droži na svetu. Svoje mesto ima celo v prvi knjižnici droži na svetu.

S tem pa se vam ne bo treba ukvarjati s pripravo droži od samega začetka in boste lahko že z vstopom v klub TAKOJ začeli ustvarjati v svoji kuhinji.

Zdaj vas pa že zanima cena kluba, a ne?

Zdaj vas pa že zanima cena kluba, a ne?

Odlično : )

Ker vas kluba že čaka ogromno obstoječih videovsebin in ostalih materialov, ki bodo vaše znanje peke z drožmi dvignili na novo raven, sem se odločala med tem, ali postavim zelo visoko vstopno ceno ali pa ne dam na voljo vseh že posnetih vsebin.

Ampak …

Ker želim nad drožoživljenjem navdušiti čim večje število ljudi in poskrbeti za napredek pri naravni peki, sem se odločila, da niti ne postavim visoke cene in se niti ne omejim z objavo manjšega števila videovsebin.

Ob vstopu v Klub Drožomanija boste takoj prejeli vse čudovito posnete in profesionalno zmontirane vsebine, ki sem jih za vas pripravljala v zadnjih mesecih (in vedno znova tudi nove).

Edini predpogoj za to pa je, da se odločite za mesečno, polletno ali letno članarino.

Pa poglejmo, kaj se zgodi, ko se odločite za eno izmed teh treh možnosti …

Instance 1

MESEČNA ČLANARINA

 • Dostop do Kluba za 1 mesec
 • Dostop do zaprte FB-skupine za 1 mesec
 • Dostop do vseh video- in slikovnih vsebin za 1 mesec
 • Moja celovita podpora za 1 mesec
 • Darilo: moje droži Rudl
 • Ostale drožugodnosti

CENA: 25 EUR

*DDV je vključen

POLLETNA ČLANARINA

1 MESEC BREZPLAČNO

 • Dostop do Kluba za 5  + 1 mesecev
 • Dostop do zaprte FB-skupine za 5 + 1 mesecev
 • Dostop do vseh video- in slikovnih vsebin za 5 + 1 mesecev
 • Moja celovita podpora za 5 + 1 mesecev
 • Darilo: moje droži Rudl
 • Ostale drožugodnosti

CENA: 125 EUR

*DDV je vključen

LETNA ČLANARINA

3 MESECE BREZPLAČNO

 • Dostop do Kluba za 9 + 3 mesecev
 • Dostop do zaprte FB-skupine za 9 + 3 mesecev
 • Dostop do vseh video- in slikovnih vsebin za 9 + 3 mesecev
 • Moja celovita podpora za 9 + 3 mesecev
 • Darilo: moje droži Rudl
 • Ostale drožugodnosti

CENA: 225 EUR

*DDV je vključen

Instance 1

MESEČNA ČLANARINA

 • Dostop do Kluba za 1 mesec
 • Dostop do zaprte FB-skupine za 1 mesec
 • Dostop do vseh video- in slikovnih vsebin za 1 mesec
 • Moja celovita podpora za 1 mesec
 • Darilo: moje droži Rudl
 • Ostale drožugodnosti

CENA: 25 EUR

*DDV je vključen

POLLETNA ČLANARINA

1 MESEC BREZPLAČNO

 • Dostop do Kluba za 5  + 1 mesecev
 • Dostop do zaprte FB-skupine za 5 + 1 mesecev
 • Dostop do vseh video- in slikovnih vsebin za 5 + 1 mesecev
 • Moja celovita podpora za 5 + 1 mesecev
 • Darilo: moje droži Rudl
 • Ostale drožugodnosti

CENA: 125 EUR

*DDV je vključen

LETNA ČLANARINA

3 MESECE BREZPLAČNO

 • Dostop do Kluba za 9 + 3 mesecev
 • Dostop do zaprte FB-skupine za 9 + 3 mesecev
 • Dostop do vseh video- in slikovnih vsebin za 9 + 3 mesecev
 • Moja celovita podpora za 9 + 3 mesecev
 • Darilo: moje droži Rudl
 • Ostale drožugodnosti

CENA: 225 EUR

*DDV je vključen

*Še prijazen drožopomnik: cene članstva v klub so na voljo le do ponedeljka, 7. decembra, do 23.59.

**Še topel (kot sveže pečen kruh) nasvet: Članarino za klub oziroma spletno drožino lahko tudi PODARITE kot darilo v teh prazničnih dneh. Zato sem v ta namen zdrožila darilni bon, ki ga lahko naročite s klikom TUKAJ

***Obvestilo za vse upokojence: Za vas sem pripravila posebno (ugodnejšo) ponudbo. Vse, kar morate storiti je, da NE naročite prek te strani, ampak mi pišete na info@drozomanija.si ter priložite odločbo, ki dokazuje vaš status upokojenca.

*Še prijazen drožopomnik: cene članstva v klub so na voljo le do ponedeljka, 7. decembra, do 23.59.

**Še topel (kot sveže pečen kruh) nasvet: Članarino za klub oziroma spletno drožino lahko tudi PODARITE kot darilo v teh prazničnih dneh. Zato sem v ta namen zdrožila darilni bon, ki ga lahko naročite TUKAJ.

***Obvestilo za vse upokojence: Za vas sem pripravila posebno (ugodnejšo) ponudbo. Vse, kar morate storiti je, da NE naročite prek te strani, ampak mi pišete na info@drozomanija.si ter priložite odločbo, ki dokazuje vaš status upokojenca.

Obstaja le ena drožzanka …

Obstaja le ena drožzanka …

Kot ste verjetno opazili, je vstop v to edinstveno zaprto spletno drožino časovno omejen — v ponedeljek, 7. decembra, ob 23:59, se bodo vrata ponovno “zaprla”.

Zakaj?

Članom kluba si želim stoodstotno nuditi temeljito podporo ter se z njimi pogovarjati v živo in seveda odgovarjati na vprašanja ter pripravljati nove vsebine.

Temu druženju z vami v klubu namenjam veliko svojega časa, zato kluba ne odpiram vsak mesec, morda le dva- do trikrat letno. Takrat pa bom v klub sprejela le tiste drožomane in drožomanke, ki so res s srcem in drožmi pri stvari — ali si to vsaj želijo biti.

Ali ste to vi ali ne — to najbolj veste sami.

Ravno zaradi tega mi verjetno ni treba posebej poudarjati, da če se v zgornjem opisu najdete, raje ne zamudite te drožastične priložnosti.

Kako se lahko pridrožite Klubu Drožomanija, 

dokler je še na voljo …

Kako se lahko pridrožite Klubu Drožomanija, 

dokler je še na voljo …

Zelo preprosto …

Prvi korak je ta, da kliknete rjavi gumb nekaj vrstic nižje, ki vas bo popeljal v mojo spletno trgovino.

Tam izberete, ali si želite mesečno, polletno ali letno naročnino, ter izvedete naročilo.

V roku 24 ur* po plačilu boste na svoj e‒mail naslov, ki ste ga uporabili pri nakupu, prejeli povabilo v zaprto Facebook skupino ter dostop do platforme, kjer vas bo čakal pozdravni posnetek.

*Ker pričakujem kar nekaj zanimanja, preprosto ne znam predvideti, kaj se zna zgoditi ob velikem številu novih članov, zato mi prosim, oprostite, če boste na dostopne podatke čakali do 48 ur.

Preverite neželeno pošto ali promocije ter me dodajte med varne pošiljatelje. Obvestilo o naročilu rado smukne tja.

V njem vam bom vse potrebne informacije o uporabi kluba obrazložila v nekaj minutah, nato pa boste že lahko svobodno raziskovali po vseh čudovitih vsebinah, ki sem jih za vas pripravila v klubu.

Tako da …

Če ste odločeni, da boste s članstvom v spletni drožini svoje praznične dni preživeli bolj čarobno in povezano ter izkoristili to priložnost za hitro in učinkovito usvajanje droži, kliknite spodnji gumb in skupaj z mano pričnite to novo popotovanje z drožmi v teh čudovitih prazničnih dneh …

Komaj čakam, da se nam pridružite v tej posebni spletni drožini in da skupaj napredujemo.

Topel drožasti pozdrav in naj droži,

vaša Anita Šumer 

P.S. Če še niste povsem prepričani, da je Klub Drožomanija nekaj najbolj drožastičnega, kar sem v življenju ustvarila, si lahko preberete najpogostejša vprašanja in odgovore ter nekaj zadovoljnih mnenj trenutnih članov …

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Najpogostejša vprašanja in odgovori

#1 Komu je namenjen Klub Drožomanija?

 • vsem, ki si želite imeti več interaktivnih pogovorov z menoj in cenite mojo temeljito pomoč,
 • vsem, ki imate vsaj eno ali kar obe moji knjigi (se lepo dopolnjujeta s klubom),
 • vsem, ki nimate moje knjige pa vam tudi bolj ustreza učenje droženja z videoposnetki (v vašem tempu),
 • vsem, ki želite pri svoji drožopeki nenehno napredovati,
 • vsem, ki bi radi z menoj ustvarili drožino ljubiteljev peke z drožmi,
 • vsem, ki se novičk iz drožoživljenja ne naveličate.

Ne glede na vaše predznanje je članstvo v klubu primerno za vas. Ker vsebuje vsebine od osnove do napredne peke ter je dostop v času članstva neomejen, ni strahu, da vam slej ko prej ne uspe napredovati.

Kliknite tukaj in postanite člani Kluba Drožomanija >>

#2 Kakšna je razlika med mini zoom tečajem in Klubom?

Mini zoom vikend tečaj, ki sem ga pred kratkim izvedla, predstavlja le delček tega, kar dobite s članstvom v klubu.

Tečaj je najboljši približek demodelavnice začetnega droženja, klub pa celodnevne delavnice oziroma tega, da se virtualno prikažem v vaši kuhinji praktično vsak dan. Poleg vseh številnih ugodnosti sem vam na voljo za vprašanja in podporo v zaprti FB-skupini, kjer se v debate redno vključujejo tudi ostali člani spletne drožine.

Kliknite tukaj in postanite člani Kluba Drožomanija >>

#3 Kdo sem Anita Šumer?

Sem neizmerno zaljubljena v droži in ta moja strast je postala tudi moje poslanstvo. Peko z drožmi poučujem po Sloveniji in po svetu, sem ambasadorka pobude Quest for Sourdough in avtorica mednarodne uspešnice Drožomanija, ki je na voljo v 5 jezikih.

Prav tako sem pred kratkim izdala tudi svojo 2. knjigo Slana & sladka Drožomanija, ki je namenjena naprednim drožomanom in drožomankam.

Sicer pa sem univerzitetna diplomirana prevajalka in profesorica angleškega jezika, a to je samo moja formalna izobrazba. Od nekdaj sem rada ustvarjala in se ukvarjala s športom.

A samo sebe sem našla v peki z drožmi.

To je moja meditacija, sprostitev, možnost, da se umetniško izražam in hkrati delim svojo strast in navdušenje do te zdrave in slastne peke z drugimi.

Kruh in druge dobrote z drožmi pripravljam že od leta 2012. V svetu sem postala znana, ko sem svoje dobrote oktobra 2016 začela deliti na Instagramu @sourdough_mania, kjer imam po štirih letih več kot 82.700 sledilcev z vsega sveta.

Peka z drožmi me je popeljala tudi po svetu ‒ poučujem jo doma in v tujini, kot na primer na Portugalskem, v Rusiji, na Jamajki, Tajskem, v Singapurju, na Hrvaškem, v Angliji, Belgiji, Franciji, na Kitajskem in na Nizozemskem.

Ustanovila sem tudi prvo slovensko Facebook skupino Drožomanija (peka z drožmi), ki združuje že več kot 23.600 drožoljubov.

Kliknite tukaj in postanite člani Kluba Drožomanija >>

#4 Kako se bo moje življenje spremenilo na bolje, če se včlanim v Klub Drožomanija?

S članstvom v Klubu Drožomanija boste prejeli veliko znanja in izkušenj iz moje 8-letne prakse ter veselja ob izboljšanju življenja zaradi najboljše peke ­ー peke z drožmi.

Nadgrajevali boste lahko svojo drožopeko in jo dvigovali na nov nivo.

Dobili boste nov navdih, kje vse lahko uporabite droži.

Skupaj bomo pekli po korakih in v ritmu, ki vam najbolj ustreza.

Pri drožopeki boste postali samozavestnejši, saj vam bom s svetovanjem stala ob strani, da ne boste nikoli obupali in si boste samo še bolj ponavljali ”Brez droži mi živeti ni”.

Skupaj bomo ustvarjali vsebine v Klubu Drožomanija, da vam bodo karseda koristile.

Ogledali si boste lahko številne intervjuje s strokovnjaki peke z drožmi (domačimi in tujimi), ki bodo z vami delili svoje izkušnje in znanje. Postavljali jim boste lahko tudi svoja vprašanja.

Predvsem pa vas bom spodbujala na vaši drožasti poti, da nikoli ne boste odnehali, kar pa vam samo z nakupom moje knjige ne morem garantirati.

Kliknite tukaj in postanite člani Kluba Drožomanija >>

#5 Bo vse skupaj prezahtevno zame?

V programu lahko najdete en kup vsebin za začetnike. Poskrbljeno je tudi za redno napredovanje, da ne “zaspite”.

Poleg tega pa je dostop do vsebin v času trajanja članstva neomejen in vam bodo vedno na voljo. Tako si jih boste lahko ogledali kadar koli in kjer koli boste želeli v svojem lastnem ritmu.

Za ogled tudi ne potrebujete računalnika, saj ima platforma Kajabi, kjer se nahaja ta naša spletna drožkuhinja, tudi svojo aplikacijo za prenosni telefon. Nasveti, recepti, tehnike, svetovanja in intervjuji bodo tako vedno z vami tudi brez dostopa do interneta.

Kliknite tukaj in postanite člani Kluba Drožomanija >>

#6 Je treba po plačilu članarine še kaj dodatno kupiti?

Seveda ne!

To je moj popolni program drožopeke, ki se bo samo še nagrajeval z vsebinami in širil kot sveže nahranjene droži. Ničesar vam ne bo treba dodatno kupiti znotraj kluba.

In kot člani Kluba Drožomanija prejmete  tudi 15-% popusta na vse moje nadaljnje delavnice v živo v času trajanja vašega članstva.

Kljub temu da bom svoja drožoznanja predajala v spletni obliki, to ne more nadomesti pristnega stika in drožastičnega vzdušja, zaradi katerih se je mojih delavnic v živo udeležilo že več kot 1300 ljudi.

V živo občutiti testo pod prsti, povonjati droži, ki so res v formi, se podrožiti z enako navdušenimi drožomani in drožomankami, okusiti drožbrote iz krušne peči … No, tega spletni klub žal (še) ne more prenesti.

Kliknite tukaj in postanite člani Kluba Drožomanija >>

#7 Kaj pa če želim članstvo v klub nekomu podariti?

Odlična ideja!

Tudi na to sem pomislila, tako da sem v ta namen ustvarila prav poseben darilni bon, ki ga lahko naročite s klikom TUKAJ.

Po prejemu plačila boste vsa navodila prejeli na svoj navedeni e-naslov, na katerega nam boste tudi poslali vse potrebne podatke za darilni bon. 

Torej, ga boste le posredovali ali po želji natisnili ter predali izbrani osebi.

#8 Kako poteka naročilo?

Korak 1: Odločite se, da je Klub Drožomanija nekaj najbolj drožastičnega, kar ste videli v življenju, in kliknete gumb, ki vas čaka čez nekaj vrstic.

Korak 2: Izpolnite obrazec in izberite način plačila ter pošljite podatke. 

Korak 3: V roku 48 ur boste na svoj navedeni e-naslov prejeli dostopno povezavo in uporabniške podatke za spletno platformo in zaprto FB-skupino.

Korak 4: Vstopite v program in preprosto uživajte v številnih drožvsebinah, ki vas čakajo.

Korak 5: Vaše popotovanje po drožoklubu se prične in vaša kuhinja se spremeni v pravo čarovnijo.

Pišite miPogoji poslovanjaPiškotkiGDPRVračilo blagaPlačilo in dostavaFotografije: Primož Lavre, Nik Jarh Anita Šumer

Kako ustvariš svoj domači kvas

NL subscription - prve droži(#4)