DU: nizozemska knjiga BAKKEN MET DESEM
29,97  V košarico

DU: nizozemska knjiga BAKKEN MET DESEM

29,97 

Za ambiciozne, ki od droži hočejo več. 

 

Knjiga, ki te bo izstrelila med mojstre drožopeke:

  • popelji svojo peko na novo raven z izjemnimi recepti, ki te bodo čisto zasvojili,
  • olajšaj si delo s še več zanimivimi nasveti,
  • navduši svoje bližnje z drožastičnimi mojstrovinami iz tvoje pečice.

Na zalogi

Mesta se hitro polnijo!
Varen nakup

Nadaljevanje svetovne uspešnice za vse tiste, ki želite pri peki z drožmi napredovati, je na voljo v NIZOZEMŠČINI.

 

Knjiga, ki je uvrščena je med 3 najboljše knjige o kruhu na svetu za leto 2021 (razglasitev najboljše bo letos junija v Parizu) in moja 2. knjiga, na katero sem neizmerno ponosna!

Nastala je iz čiste ljubezni in da bi ti olajšala drožopeko s še več zanimivimi recepti, po katerih ste me spraševali.

A to ni vse; presenečen/-a boš nad njihovo inovativnostjo! Uporaba droži res nima meja!

To je tudi knjiga, ki ti je namenjena, če ti gredo osnovni drožasti izdelki že dobro od rok in ti skrb za droži ne predstavlja več drožne vasi.

Osnove priprave ter skrbi za droži, vse stopnje peke pa najdeš TUKAJ.

Na več kot 300 straneh najdeš: 

  • Več kot 77 novih in posodobljenih receptov (večkrat preskušenih in pripravljenih z drožmi), plus ogromno namigov in zamisli (kar še dodatno poveča število receptov),
  • recepti za slane drožbrote (npr. za slane mafine, oblečene olive, ržene hrustljave kruhke, langoš …),
  • tradicionalni recepti za sladke drožbrote (kot so pehtranova potica, kvašeni šarkelj, flancati – krhki in mehki, drožknedli in še in še) ter sodobnejše zamisli (kot so marmeladna zloženka, bučna pita ali rožičeve prepletenke),
  • inovativna uporaba starega kruha in drugih drožbrot (med drugim tudi drožmisu, kruhov hren, ohrovtovi polpeti …),
  • zamisli za vse obroke (zajtrk, malico, kosilo, popoldanski posladek, večerjo, polnočni  prigrizek in seveda glavne zvezde praznične mize),
  • podrobna prestavitev sladkega drožnega nastavka v besedi in sliki (kar je bilo v prvi knjigi le omenjeno)
  • podrobno poslikani in opisani postopki izdelave slanih in sladkih drožbrot (skupaj kar 12 slikovnih postopkov),
  • inovativne ideje pri uporabi droži (kam vse jih lahko podtakneš 😉 )
  • podroben opis sestavin za slano in sladko peko,
  • zakaj je pomembno zaporedje dodajanja sestavin pri peki z drožmi in ponovitev pekovskih odstotkov,
  • kratki nasveti za vzdrževanje zdravih droži (podrobneje pa je to zapisano v Drožomaniji),
  • diagram sladko-slane peke,
  • prostor za tvoje recepte in beležke.