Pustni krofi z drožmi – Enodelni video tečaj

14,90  DDV vključen

Si želiš letos pripraviti slastne, puhaste in mehke pustne krofe z drožmi kar doma? Krofi niso prav nič zahtevni za pripravo, če imaš poenostavljen in preizkušen recept ter dobra, natančna navodila. Krofi z drožmi so lažje prebavljivi, bogatejšega okusa ter lepe teksture. Z doma pripravljenimi pa točno veš, kaj zaužiješ.

Super se obnesejo tudi kot NOČNI KROFI – zvečer pripraviš testo, čez noč vzhaja, zjutraj pa spečeš krofe. Zaupam ti celoten postopek in trike, ki so potrebni, da so krofi potem zjutraj mehki in sočni.

  • prikaz celotnega procesa priprave krofov z drožmi (Zoom posnetek droženja v živo)
  • razlaga, kaj je sladki nastavek, kdaj je potreben, kako ga naredimo in kako ga uporabljamo
  • takojšnji odgovori na tvoja vprašanja
  • triki in nasveti iz več kot 10-letne drožprakse
  • BONUS RECEPT: veganski krofi z veganskim nadevom

V približno 1 uri ti (jaz, Anita Šumer) prikažem celoten postopek priprave krofov – od mešanja sestavin, gnetenja, oblikovanja kroglic do pečenja in polnenja. Video tečaj je posnetek Zoom tečaja peke pustnih krofov, v katerem tudi odgovarjam na vprašanja udeležencev in ti v njem tudi zaupam trike in skrivnosti, kako do zares puhastih krofov s čudovito kronico.

P.S. Primerno tudi za vegane, saj prikažem tudi pripravo veganskih krofov.

VIRTUALNI TEČAJ PEKE PUSTNIH KROFOV Z DROŽMI

Brez strahu in skrbi pripravi najboljše, puhasto mehke drožaste krofe z mojstrico drožopeke Anito Šumer.

Vegani dobite poseben recept za NAJBOLJŠE veganske krofe brez jajc, masla in mleka!

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN?

Ta tečaj je primeren za vse, ki:

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN?

Ta tečaj je primeren za vse, ki:

KAJ DOBIŠ V TEČAJU?

Za pripravo krofov z drožmi potrebuješ svoje že aktivne droži. V kolikor jih nimaš, ni problema. Moje suhe droži lahko naročiš TUKAJ. Takoj jih lahko aktiviraš in začneš s peko z drožmi.

KAJ VSE IZVEŠ V TEČAJU?

UVOD in SESTAVINE

Zaupam ti, kaj vse bom prikazala v tem zoom tečaj, katere sestavine in pripomočke potrebuješ in kako se organiziraš

SLADKI DROŽNI NASTAVEK ali NAVADNE DROŽI?

Povem ti, ali je sladki nastavek sploh potreben ter če ja, kako ga pripraviš za krofe ter za ostale drožaste sladice.

ZAMES

Prikažem pravilen postopek in pravilen vrstni red zamesitve sestavin. Razložim, na kaj moramo res paziti pri zamesu obogatenega testa.

VZHAJANJE

Izveš vse pomembne informacije o vzhajanju (koliko časa vzhajamo testo, za koliko naj naraste) ter ostale trike in nasvete.

OBLIKOVANJE KROGLIC

Pokažem pravilno tehniko oblikovanja kroglic, da bodo krofi lepe in polne oblike ter se bodo lepo cvrli.

PONOVNO VZHAJANJE

Zakaj je ponovno vzhajanje tako pomembno ter kako in kje vzhajamo?

CVRENJE

Izdam ti skrivnosti in nasvete, da bodo imeli krofe prave ”rinke”. Prava temperatura cvrenja, koliko časa cvremo na eni strani …

POLNJENJE

Pomembno je, kako krofe napolnimo z nadevom, da jih ne nadevamo ”samo na eni polovici” krofa. Pokažem ti postopek in izdam par trikov za lažje polnjenje.

UŽIVANJE

:smile: Najpomembnejši in najslajši del pri krofih. Dober tek!

ZAKAJ SO KROFI Z DROŽMI BOLJŠI?

Krofi z drožmi so preprosto bolj okusni in bolj zdravi.

  • So lahko prebavljivi (po njih ne bo napihnjenosti in ti ne bodo obležali v želodcu, poleg tega pa med cvrtjem absorbirajo manj maščob),

  • so drožastično okusni in puhasto mehki (resnično te bodo navdušili),

  • pripravo lahko prilagodiš svoji rutini (testo lahko na primer vzhajate čez noč, krofe pa spečete zjutraj).

POGLEJ, KAKO SO KROFE PO MOJIH NAVODILIH PRIPRAVILI DRUGI

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Za komentiranje se morate prijaviti.
Bodi prvi ocenjevalec “Pustni krofi z drožmi – Enodelni video tečaj”