Tvoja košarica

Blog

Kruh z drožmi

Toplo dobrodrožli v Sparovi seriji ABC peke z drožmi z Anito Šumer. Še naprej bomo odkrivali čudovito slasten svet peke z drožmi. Z mano je ponovno moj zvesti spremljevalec Rudl, saj se ga še spomnite, kajne? Upam, da imajo tudi vaše droži že svoje ime. Danes bomo zdrožili kruh, ki bo kar hitro pripravljen, in […]

Čokoladni kolač z mandlji

Toplo dobrodrožli v Sparovi spletni seriji ABC peke z drožmi z Anito Šumer, spet se bomo malce posladkali, tokrat s slastnim čokoladnim kolačem z mandlji.

Drožštrudl

Toplo dobrodrožli, danes bomo zdrožili sočen in slasten drožštrudl, takšen, ko ga je včasih pripravljala babica. Droži bomo v testo dodali zaradi boljše raztezljivosti in seveda prebavljivosti ☺

Koroški rženi kruh

Toplo dobrodrožli v Sparovi seriji ABC peke z drožmi z Anito Šumer. Danes bomo zdrožili kruh, ki je pripravljen samo iz ržene moke. Sama živim na Koroškem, kjer se je peka z drožmi ohranila predvsem zaradi koroškega rženega kruha, ki potrebuje pripravo z drožmi. Potrebovali bomo: Za rženi nastavek: 20 g puhastih droži 50 g […]

Bučno-jabolčna pita

Toplo dobrodrožli, jesen je že tukaj in z njo jesenski darovi. Tako bomo danes zdrožili slastno drožasto pito z nadevom iz buč in jabolk.

Pirin Kruh v modelu

Toplo dobrodrožli v Sparovi seriji ABC peke z drožmi z Anito Šumer. Danes bomo končno zdrožili svoj prvi drožasti kruh, in da bo čisto preprosto, ga bomo dali kar v modelu. Potrebovali boste (za 1 kruh v modelu dimenzij 22 cm x 10,5 cm x 7 cm ): 60 g aktivnih droži (puhastih, dišečih in […]

Drožaste lepinje

Toplo dobrodrožli v Sparovi seriji ABC peke z drožmi z Anito Šumer. Poletje je pred vrati in čas piknikov tudi. Da boste drožzvezda piknika, vas vabim k pripravi teh slastnih in mehkih drožastih lepinj. Potrebovali boste (za 6 drožastih lepinj po pribl. 150 g): 70 g aktivnih droži (puhaste in dišeče ter mehurčkaste) 500 g […]

Drožasta omleta s šparglji

NAMIG: Omleto lahko po dodatku jajčne mešanice dokončate tudi v pečici. Toplo dobrodrožli, danes bomo zdrožili slastno drožasto omleto s šparglji, ki jih je ravno v izobilju. Namesto njih lahko uporabite tudi gobice, čvrste pelate, bučke ali drugo zelenjavo. Potrebovali bomo: 200 g puhastih, mehurčkastih in aktivnih droži 2 jajci 2 ščepca soli poper 1 […]

Drožvaflji

Zdrožili bomo tudi slastne in puhaste vaflje. Zaradi ambasadorstva v projektu The Quest for Sourdough sem bila že večkrat v Belgiji in nanjo me vežejo nadvse prijetni in okusni spomini. Belgijskih vafljev se res nikoli ne naveličam! Mi jih bomo seveda pripravili z drožmi.

100 % povračilo

če z nakupom ne boš zadovoljen/-a

100 % varen nakup

PayPal / MasterCard / Visa

sl_SISlovenian

Kako ustvariš svoj domači kvas

[fluentform id="4"]